Povezane vesti
"Znam da neki misle da sam bolesna" Oglasila se Teodora Džehverović nakon čudnog snimka, dala detaljno obrazloženje
Kurir 30.08.2023
Pevačica, Teodora Džehverović, istakla se u rijatiliju "Zadruga" gde je osvojila treće mesto. Ona je nakon izlaska ostvarila veliki uspeh i zavidne rezultate na muzičkom planu. Pevačica često šokira javnost svojim potezima, a sada je ponovo dospela u… »
"Da se čovek prekrsti i levom i desnom": Mala Džehva pokazala privatan video i šokirala ljude: "Znam da ne izgleda tako, al'…
Blic 30.08.2023
Pevačica Teodora Džehverović često šokira javnost svojim potezima, a sad je ponovo dospela u žižu interesovanja novim objavama na društvenim mrežama. Džehva je, naime, pokazala kako na lice stavlja smesu za lepši izgled kože, a njeno ponašanje je… »
Vesti dana »

Šta je u aktovci koju Putin uvek nosi sa sobom? Na Aljasci će ga čuvati "musketari" od kojih se ne odvaja
Mondo pre 41 minutajoš 34 povezane

Trampova "zver" je krenula, konačno je u avionu za aljasku! Američki predsednik pred istorijski samit sa Putinom poslao poruku od dve reči (foto, video)
Kurir pre 12 minutajoš 109 povezanih

Studenti za večeras najavili novi protest: „Nismo vreća za udaranje“
Nova pre 47 minutajoš 109 povezanih

Novi snimak iz Valjeva: Policajac pita mladića na asfaltu „je l si ti opozicionar“, a onda ga šutira u glavu
N1 Info pre 2 satajoš 11 povezanih