Повезане вести

Кошаркаши Србије срушили Јужни Судан и осигурали прво место у групи

Кошаркаши Србије срушили Јужни Судан и осигурали прво место у групи

Радио 021 30.08.2023
Мушка кошаркашка репрезентација Србије победила је у Манили селекцију Јужног Судана са 115:83 (30:20, 26:19, 27:26, 32:18), у утакмици последњег трећег кола Групе Б на Светском првенству. Најефикаснији у победничкој селекцији… »
Порторико други, Ђорђевићева Кина „танка“ за изненађење, али и даље гаји наду у олимпијску карту

Порторико други, Ђорђевићева Кина „танка“ за изненађење, али и даље гаји наду у олимпијску карту

Данас 30.08.2023
Порторико је остварио победу која га с другог места у групи у којој је Србија без проблема била прва води у други круг на 19. светском кошаркашком првенству. Савладана је Кина са 107:89 (23:16, 29:21, 26:32, 29:20) Најистакнутији… »
Порторико иде даље, Ђорђевићева Кина доживела и трећи пораз на Мундобаскету

Порторико иде даље, Ђорђевићева Кина доживела и трећи пораз на Мундобаскету

Еуроневс 30.08.2023
Александар Ђорђевић је са Кином имао само теоретске шансе да се уз Србију пласира из групе "Б" у други круг, али сурова реланост је да је Порторико много бољи тим што је показао на паркету и победом 107:89 (23:16, 29:21, 26:32… »
(ВИДЕО) Импресивна партија Николе Јовића против Јужног Судана

(ВИДЕО) Импресивна партија Николе Јовића против Јужног Судана

Данас 30.08.2023
Кошаркаши Србије завршили су након победе над Јужним Суданом 115:83 учешће у групи Б на првом месту на Мундобаскету 2023. Никола Јовић је све одушевио својом партијом постигавши 25 поена.… »
Орлови после прве фазе СП: Три од три, први циљ испуњен, време је за реванш Италији

Орлови после прве фазе СП: Три од три, први циљ испуњен, време је за реванш Италији

Спортски журнал 30.08.2023
Србија је у просеку своје ривале побеђивала са 30 разлике: Против Кине било је +42, против Порторика +17, и на крају против Јужног Судана плус +32. Кошаркашка репрезентација Србије завршила је данас прву фазу такмичења на… »
Биће сигурно још Срба у НБА лиги! Ради у Хјустону и одушевљен је "орловима": То је добро подмазана машинерија!

Биће сигурно још Срба у НБА лиги! Ради у Хјустону и одушевљен је "орловима": То је добро подмазана машинерија!

Мондо 30.08.2023
Селектор Јужног Судана Ројал Ајви имао је само речи хвале на рачун српске репрезентације. Од извештача МОНДА са Мундобаскета Николе Лаловића. Селектор Јужног Судана Ројал Ајви имао је само речи хвале на рачун српске… »
Нисам ја звезда, имамо искусније и зрелије играче! Никола Јовић спушта еуфорију и посебно истиче њих тројицу

Нисам ја звезда, имамо искусније и зрелије играче! Никола Јовић спушта еуфорију и посебно истиче њих тројицу

Мондо 30.08.2023
Никола Јовић одговарао је на питања медија после савршене партије против Јужног Судана. Од извештача МОНДА са Мундобаскета Николе Лаловћа. Никола Јовић одговарао је на питања медија после савршене партије против Јужног Судана… »
Скромни херој Никола Јовић: "Нисам звезда, саиграчи ми помогли, мени је преостала реализација"

Скромни херој Никола Јовић: "Нисам звезда, саиграчи ми помогли, мени је преостала реализација"

Спортске.нет 30.08.2023
Нови херој српских навијача - Никола Јовић не прихвата улогу звезде кошаркашке репрезентације Србије. Јовић је био играч утакмице у победи над Јужним Суданом, али каже да меч није био тако лак као што је изгледало. "Није било… »
"Било је ово моје вече": Нестварна партија Николе Јовића, из девет покушаја 25 поена

"Било је ово моје вече": Нестварна партија Николе Јовића, из девет покушаја 25 поена

Вечерње новости 30.08.2023
МЛАДИ Никола Јовић одиграо је страшан меч против селекције Јужног Судана. ФОТО: ФИБА.Баскетбалл За 27 минута на паркету убацио је 25 поена, али знатно импресивнија од те бројке је чињеница да је шутнуо само девет пута из игре и… »
Кошаркаши Србије без пораза иду у другу фазу такмичења

Кошаркаши Србије без пораза иду у другу фазу такмичења

Време 30.08.2023
Мундобаскет У тећој утакмици Светског првенства у кошарци Србија је победила екипу Јужног Судана са 115:83. Кошаркашка репрезентација Србије победила је у тећој утакмици Светског првенства екипу Јужног Судана са 115 : 83 и тако… »
(ВИДЕО) Од Вајде преко Дражена до Кларксона, а сасвим сигурно и Дончића: Десеторица који су у своје прве три утакмице дали по…

(ВИДЕО) Од Вајде преко Дражена до Кларксона, а сасвим сигурно и Дончића: Десеторица који су у своје прве три утакмице дали по…

Данас 29.08.2023
Са 19. светског кошаркашког првенства, првог које се не игра у једној земљи, остаће забележено да су Филипини први домаћин после Колумбије 1982. с поразима у све три утакмице на почетку. Филипинци, народ с дугом кошаркашком… »

Вести дана »