Повезане вести
Од девојчице (13) из новог сада 26 дана нема ни трага: Са другом из куће однела 300 € и нестала! Једна ствар пробудила…
Курир 30.08.2023
13-годишња девојчица која је отишла из своје породичне куће 4. августа, још није пронађена. Неутешна мајка каже да не зна где јој је дете већ 26 дана и моли све који имају било какве информације да јој се јаве. Девојчица је… »
"Не знам је: Л' жива или мртва" Девојчице (13) из Новог Сада нема већ 26 дана, очајна мајка моли само једно
Блиц 30.08.2023
"Нема ми детета већ 26 дана, ни трага ни гласа од ње. Не знам је ли жива или мртва", каже за "Блиц" очајна мајка 13-годишње Кристијане Александров. Девојчица је отишла је из своје куће у Новом Саду 4. августа у јутарњим… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 3 сатајош 1 повезана