Povezane vesti
Kolo Muani odbio da trenira sa ekipom
Sportski žurnal 30.08.2023
Fudbaler Ajntrahta želi u PSŽ. Fudbalski klub Ajntraht saopštio je da se francuski reprezentativac Randal Kolo Muani nije pojavio na današnjem treningu, pošto je zatražio transfer u drugi klub. U saopštenju se navodi da je francuski klub bez dozvole… »
Ajntraht ne želi da proda Kolo Muanija
Sportski žurnal 30.08.2023
Francuz bi želeo da pređe u redove Pari Sen Žermena. Čelnici Ajntrahta ne žele da prodaju francuskog reprezentativca Randala Kolo Muanija, prenose nemački mediji. Kolo Muani (24) je nedavno u intervjuu Skaj sportu izjavio da želi da napusti Ajntraht… »
Ajntraht ne želi da proda Randala Kolo Muanija
Sport klub 30.08.2023
Čelnici Ajntrahta ne žele da prodajufudbalera Randala Kolo Muanija, prenose nemački mediji. Kolo Muani (24) je nedavno u intervjuu Skaj sportu izjavio da želi da napusti Ajntraht, pošto planira da potpiše za Pari Sen Žermen. Čelnici šampiona Francuske… »
Vesti dana »

Urednici Junajted medija izrazili zabrinutost zbog smene čelnih ljudi Junajted grupe
Beta pre 1 satjoš 18 povezanih

Protest ispred OJT u Beogradu, deo studenata podneo krivičnu prijavu protiv Vučića
RTS pre 1 satjoš 35 povezanih

"Uzbuđen sam što ću moći da predstavim Ekspo 2027 celom svetu" Bolt: Za mene je stvarno velika čast što sam ovde prvi put
Kurir pre 11 minutajoš 66 povezanih

I organska proizvodnja po novim pravilima: Strože kontrole i obavezna registracija
Ekapija pre 1 satjoš 13 povezanih

Novi Sad: Opozicija i gradonačelnik oprečno o blokadi skupštine i izborima za mesne zajednice
Beta pre 3 satajoš 21 povezana