Povezane vesti
Aleksandra umrla u GAK-u u Botošanima, smenili direktora bolnice! Ljudi ispisali poslednje reči trudnice i sve razlupali
Mondo 30.08.2023
Ovako su demolirali ordinaciju doktorke Marijane nakon Aleksandrine smrti u GAK-u u Rumuniji. Ovako su demolirali ordinaciju doktorke Marijane nakon Aleksandrine smrti u GAK-u u Rumuniji. Smrt mlade majke Aleksandre Ivanov (25), koja je preminula u GAK-u… »
Majka trudnice koja je umrla u GAK-u u botošanima besna! "Ja sam lekar, verovala sam im", ovo je poslednja poruka od nje
Mondo 30.08.2023
Oglasila se majka devojke Aleksandre koja je umrla u GAK-u u Rumuniji. Oglasila se majka devojke Aleksandre koja je umrla u GAK-u u Rumuniji. Majka Aleksandre Ivanov (25), koja je preminula u GAK Botošani u Rumuniji u 13. nedelji trudnoće od posledica… »
Vesti dana »
BLOG: Nišlije stigle do Merošine, protesti na Novom Beogradu, u Novom Sadu, Ljubljani i Luksemburgu
N1 Info pre 13 minutajoš 27 povezanih
Olujni vetar hara Srbijom, temperatura ide u minus: Ovog datuma stiže jako zahlađenje
Mondo pre 6 satijoš 14 povezanih
„Čin mafijaške sačekuše“: Šta se dešava sa slučajem inspektora koji su povređeni u Aranđelovcu?
Danas pre 18 satijoš 5 povezanih
"Ostajem sa vama, nigde ne idem": Vučević o ostavci, otkrio da li će je povući: Doneo sam najbolju odluku za Srbiju
Blic pre 1 satjoš 11 povezanih