Povezane vesti
Aleksandra umrla u GAK-u u Botošanima, smenili direktora bolnice! Ljudi ispisali poslednje reči trudnice i sve razlupali
Mondo 30.08.2023
Ovako su demolirali ordinaciju doktorke Marijane nakon Aleksandrine smrti u GAK-u u Rumuniji. Ovako su demolirali ordinaciju doktorke Marijane nakon Aleksandrine smrti u GAK-u u Rumuniji. Smrt mlade majke Aleksandre Ivanov (25), koja je preminula u GAK-u… »
Majka trudnice koja je umrla u GAK-u u botošanima besna! "Ja sam lekar, verovala sam im", ovo je poslednja poruka od nje
Mondo 30.08.2023
Oglasila se majka devojke Aleksandre koja je umrla u GAK-u u Rumuniji. Oglasila se majka devojke Aleksandre koja je umrla u GAK-u u Rumuniji. Majka Aleksandre Ivanov (25), koja je preminula u GAK Botošani u Rumuniji u 13. nedelji trudnoće od posledica… »
Vesti dana »

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija: Student Bogdan Jovičić prekinuo štrajk glađu
Euronews pre 1 satjoš 48 povezanih

Da li će talas priznanja Palestine doneti mir: "Ključan pritisak na Izrael, strahujemo pri svakom izlasku iz kuće"
N1 Info pre 6 satijoš 28 povezanih

Turčin i Belgijanka ojadili Srbiju: Kontroverzne odluke sudija pogurale Iran u četvrtfinale Svetskog prvenstva
Kurir pre 4 satijoš 65 povezanih

"Ruski migovi u Estoniji nisu bili pretnja": Oglasio se generalni sekretar NATO-a, govorio i Danskoj
Mondo pre 7 satijoš 26 povezanih