Povezane vesti
„Vučiću, u bolnici sam, i dobro sam“: Trajković hospitalizovan nakon što je juče više od četiri sata držan na Merdaru…
Nova 30.08.2023
Pravnik i aktivista iz Severne Mitrovice Marko Jakšić poručio je na Tviteru da se Momčilo Trajković, predsednik Srpskog nacionalnog foruma, nalazi u bolnici nakon jučerašnjeg dvočasovnog zadržavanja na prelazu Merdare, pri ulasku u centralnu Srbiju, ali… »
„Aleksandre Vučiću, u bolnici sam, i dobro sam“: Momčilo Trajković hospitalizovan nakon što je juče više od četiri sata držan…
Danas 30.08.2023
Pravnik i aktivista iz Severne Mitrovice Marko Jakšić poručio je na Tviteru da se Momčilo Trajković, predsednik Srpskog nacionalnog foruma, nalazi u bolnici nakon jučerašnjeg dvočasovnog zadržavanja na prelazu Merdare, pri ulasku u centralnu Srbiju, ali… »
Vesti dana »
Izrael proširuje opseg napada, gađa sjever Irana, dok energetska postrojenja gore u regionu Zaliva
Slobodna Evropa pre 40 minutajoš 44 povezane
Denver stao kada nije smeo: Jokić na korak od tripl-dabla, ali uz negativan rekord
Vesti online pre 1 satjoš 23 povezane
Temperatura pada! Stiže nova tura snega! Ovo je detaljna prognoza RHMZ-a do kraja nedelje
Dnevnik pre 2 satajoš 13 povezanih
Poskupljenje gasa u Evropi od 35 odsto nakon napada Irana na najveće LNG postrojenje
Bloomberg Adria pre 45 minutajoš 12 povezanih