Povezane vesti
„Vučiću, u bolnici sam, i dobro sam“: Trajković hospitalizovan nakon što je juče više od četiri sata držan na Merdaru…
Nova 30.08.2023
Pravnik i aktivista iz Severne Mitrovice Marko Jakšić poručio je na Tviteru da se Momčilo Trajković, predsednik Srpskog nacionalnog foruma, nalazi u bolnici nakon jučerašnjeg dvočasovnog zadržavanja na prelazu Merdare, pri ulasku u centralnu Srbiju, ali… »
„Aleksandre Vučiću, u bolnici sam, i dobro sam“: Momčilo Trajković hospitalizovan nakon što je juče više od četiri sata držan…
Danas 30.08.2023
Pravnik i aktivista iz Severne Mitrovice Marko Jakšić poručio je na Tviteru da se Momčilo Trajković, predsednik Srpskog nacionalnog foruma, nalazi u bolnici nakon jučerašnjeg dvočasovnog zadržavanja na prelazu Merdare, pri ulasku u centralnu Srbiju, ali… »
Vesti dana »
Tramp kod Si Đinpinga: Može li istorijska poseta Pekingu doneti mir na Bliskom istoku?
Euronews pre 30 minutajoš 57 povezanih
Poslanici Skupštine Srbije završili rad, nastavak rasprave o setu izbornih zakona u četvrtak
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 44 povezane
Brat pevača grupe Lavina poslao poruku Srbima: Oglasio se iz Beča nakon što su prošli u finale Evrovizije (foto)
Blic pre 45 minutajoš 72 povezane
Zelenski: Rusija je napala Ukrajinu stotinama dronova, stradalo šest osoba
Insajder pre 2 satajoš 26 povezanih