Povezane vesti
„Vučiću, u bolnici sam, i dobro sam“: Trajković hospitalizovan nakon što je juče više od četiri sata držan na Merdaru…
Nova 30.08.2023
Pravnik i aktivista iz Severne Mitrovice Marko Jakšić poručio je na Tviteru da se Momčilo Trajković, predsednik Srpskog nacionalnog foruma, nalazi u bolnici nakon jučerašnjeg dvočasovnog zadržavanja na prelazu Merdare, pri ulasku u centralnu Srbiju, ali… »
„Aleksandre Vučiću, u bolnici sam, i dobro sam“: Momčilo Trajković hospitalizovan nakon što je juče više od četiri sata držan…
Danas 30.08.2023
Pravnik i aktivista iz Severne Mitrovice Marko Jakšić poručio je na Tviteru da se Momčilo Trajković, predsednik Srpskog nacionalnog foruma, nalazi u bolnici nakon jučerašnjeg dvočasovnog zadržavanja na prelazu Merdare, pri ulasku u centralnu Srbiju, ali… »
Vesti dana »
Biciklistička tura „Čuvari Ustava“ u organizaciji Studentske liste završena u Kragujevcu
RTK pre 1 satjoš 26 povezanih
SAD i Kina dogovorile smanjenje carina na robu vrednu 30 milijardi dolara
B92 pre 2 satajoš 35 povezanih
Bogoljub Karić nakon proglašenja liste: I mi smo tražili da svaki dokument i potpis budu provereni
Insajder pre 5 satijoš 27 povezanih
Žena poginula, traga se za nestalima u zgradi koja se urušila u centru grada: pronađeno još jedno telo
Telegraf pre 24 satajoš 31 povezana