Povezane vesti
„Vučiću, u bolnici sam, i dobro sam“: Trajković hospitalizovan nakon što je juče više od četiri sata držan na Merdaru…
Nova 30.08.2023
Pravnik i aktivista iz Severne Mitrovice Marko Jakšić poručio je na Tviteru da se Momčilo Trajković, predsednik Srpskog nacionalnog foruma, nalazi u bolnici nakon jučerašnjeg dvočasovnog zadržavanja na prelazu Merdare, pri ulasku u centralnu Srbiju, ali… »
„Aleksandre Vučiću, u bolnici sam, i dobro sam“: Momčilo Trajković hospitalizovan nakon što je juče više od četiri sata držan…
Danas 30.08.2023
Pravnik i aktivista iz Severne Mitrovice Marko Jakšić poručio je na Tviteru da se Momčilo Trajković, predsednik Srpskog nacionalnog foruma, nalazi u bolnici nakon jučerašnjeg dvočasovnog zadržavanja na prelazu Merdare, pri ulasku u centralnu Srbiju, ali… »
Vesti dana »

(Video): Talasi cunamija kod Tokija, naređena evakuacija skoro 2 miliona ljudi: "Svi bežite sa obale!"
Blic pre 10 minutajoš 76 povezanih

Prebili horde zla, demolirali Sarajevo, a sada stižu u Beograd... Važe za najopasnije huligane u Evropi - na Marakani će biti pakleno! Video
Kurir pre 5 minutajoš 41 povezana

FOTO Pogledajte kako izgleda ruski grad nakon razornog cunamija: Sve je pod vodom, ima povređenih, scene su zastrašujuće
Nova pre 10 minutajoš 19 povezanih