Povezane vesti
„Vučiću, u bolnici sam, i dobro sam“: Trajković hospitalizovan nakon što je juče više od četiri sata držan na Merdaru…
Nova 30.08.2023
Pravnik i aktivista iz Severne Mitrovice Marko Jakšić poručio je na Tviteru da se Momčilo Trajković, predsednik Srpskog nacionalnog foruma, nalazi u bolnici nakon jučerašnjeg dvočasovnog zadržavanja na prelazu Merdare, pri ulasku u centralnu Srbiju, ali… »
„Aleksandre Vučiću, u bolnici sam, i dobro sam“: Momčilo Trajković hospitalizovan nakon što je juče više od četiri sata držan…
Danas 30.08.2023
Pravnik i aktivista iz Severne Mitrovice Marko Jakšić poručio je na Tviteru da se Momčilo Trajković, predsednik Srpskog nacionalnog foruma, nalazi u bolnici nakon jučerašnjeg dvočasovnog zadržavanja na prelazu Merdare, pri ulasku u centralnu Srbiju, ali… »
Vesti dana »

Poslanici nakon pauze nastavili rad, optužuju jedni druge da će završiti na smetlištu istorije
Beta pre 44 minutajoš 48 povezanih

Član uprave JANAF-a: Ne verujem da jedna zemlja dugoročno može da ostane bez rafinerije
Danas pre 44 minutajoš 50 povezanih

Pušten redovan putnički saobraćaj na brzoj pruzi Beograd -Subotica! Pejičić: Uskoro i do Budimpešte
Blic pre 3 satajoš 35 povezanih

(Video) Bila je ljubav Zdravka Šotre i najlepše lice Jugoslavije! Do slave stigla iz bede, a život je završila tragično u samoći
Dnevnik pre 38 minutajoš 80 povezanih

Preko 4.000 Ljudi u ivanjičkim selima i dalje u mraku: Prvi sneg izazvao haos koji i dalje ne prolazi - oko 100 montera svaki dan na terenu
Dnevnik pre 2 satajoš 46 povezanih