Povezane vesti
Milatović: Da sam mandatar, drugačije bih formirao vladu
Pravda 31.08.2023
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović izjavio je sinoć da bi vladu, da je on mandatar, formirao drugačije, jer, kako je rekao, treba voditi računa o širini i inkluzivnosti. Milatović je u intervjuu za RTCG rekao da proces pregovora o vladi ne ide… »
Milatović: Drugačije bih sastavljao vladu da sam ja mandatar
Nova 31.08.2023
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović izjavio je da bi on sastavljao vladu drugačije kada bi bio mandatar, jer je potrebno voditi računa o inkluzivnosti, i dodao da je sa mandatarom i partijskim kolegom iz pokreta Evropa sad (PES) Milojkom Spajićem… »
Milatović: Drugačije bih sastavljao vladu da sam ja mandatar
Telegraf 31.08.2023
"Proces mora biri otvoren i inkluzivan. Koliko vidim iz medija, to nije slučaj zasad" Predsednik Crne Gore Jakov Milatović izjavio je danas da bi on sastavljao vladu drugačije kada bi bio mandatar, jer je potrebno voditi računa o inkluzivnosti, i dodao… »
Vesti dana »
VIDEO Završena šetnja povodom godišnjice sukoba kod prostorija SNS-a: "Studenti su Srbija" na čelu kolone
Radio 021 pre 1 satjoš 32 povezane
U Bujanovcu zbog požara mobilisane sve nadležne službe i Vojska Srbije, meštani nisu u opasnosti
Jug press pre 24 minutajoš 40 povezanih
Živković dao gol kakav ne daje često, pa zbog tuče i haosa dobio crveni karton, Srbin ga smirivao, pa slavio!
Telegraf pre 14 minutajoš 45 povezanih
Veliki požari na Balkanu: Kritično kod Herceg Novog, Nevesinja i na Braču
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 81 povezana