Povezane vesti
Milatović: Da sam mandatar, drugačije bih formirao vladu
Pravda 31.08.2023
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović izjavio je sinoć da bi vladu, da je on mandatar, formirao drugačije, jer, kako je rekao, treba voditi računa o širini i inkluzivnosti. Milatović je u intervjuu za RTCG rekao da proces pregovora o vladi ne ide… »
Milatović: Drugačije bih sastavljao vladu da sam ja mandatar
Nova 31.08.2023
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović izjavio je da bi on sastavljao vladu drugačije kada bi bio mandatar, jer je potrebno voditi računa o inkluzivnosti, i dodao da je sa mandatarom i partijskim kolegom iz pokreta Evropa sad (PES) Milojkom Spajićem… »
Milatović: Drugačije bih sastavljao vladu da sam ja mandatar
Telegraf 31.08.2023
"Proces mora biri otvoren i inkluzivan. Koliko vidim iz medija, to nije slučaj zasad" Predsednik Crne Gore Jakov Milatović izjavio je danas da bi on sastavljao vladu drugačije kada bi bio mandatar, jer je potrebno voditi računa o inkluzivnosti, i… »
Vesti dana »
Novosadski studenti od sutra trče štafetu do Beograda, u sredu kreću i biciklisti
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
"Srpska lista osvojila 10 od 1o mogućih mandata": Oglasio se Vučić nakon izbora na KiM: Neverovatni rezultati (video)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
U Subotici organizovan skup povodom 100 dana od tragedije u Novom Sadu (VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Tramp najavljuje čišćenje: Imam mandat američkog naroda da eliminišem rasipanje novca vladinih agencija
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Kragujevački studenti u blokadi objavili vodič, plan i pravilnik za protest „Srenimo se na Sretenje”
Danas pre 3 satajoš 1 povezana