Povezane vesti
Zdravlje: „Imala sam 10 godina kada su mi rekli da mi je jetra kao u alkoholičara"
Južne vesti 31.08.2023
Megan Mekgilin iz Severne Irske je imala 10 godina kada su joj lekari rekli da ima jetru kao kod alkoholičara. Sada 21-godišnja studentkinja medicine, Megan kaže da je zahvaljujući veslanju uspela da odloži transplantaciju jetre. Ciroza, odnosno ožiljci… »
Ciroza jetre i deca: „Imala sam 10 godina kada su mi rekli da imam jetru alkoholičara"
Radio 021 31.08.2023
Studentkinji medicine Megan Mekgilin postavljena je dijagnoza ciroze jetre pre 11 godina. Megan Mekgilin iz Severne Irske je imala 10 godina kada su joj lekari rekli da ima jetru kao kod alkoholičara. Sada 21-godišnja studentkinja medicine, Megan kaže da… »
Vesti dana »

(VIDEO): Janis: Ostvario sam san, dok je Spanulis tu i ja sam!
Sport klub pre 8 minutajoš 34 povezane

(Radarski snimci) upozorenje na oluju sa grmlajvinom: U Beogradu već počelo da pljušti: Evo kako će se kretati nevreme kroz Srbiju
Blic pre 38 minutajoš 62 povezane

Veliki protest poljoprivrednika sutra u Novom Sadu, studenti ih podržali, ministar Glamočić kaže: „Izlazak više stotina traktora na ulice nije bitan“
Nova pre 4 satijoš 15 povezanih

MUP: Na skupovima građana protiv blokada više od 144.000 građana, najviše na Voždovcu
Glas Zaječara pre 10 satijoš 8 povezanih