Povezane vesti
Zdravlje: „Imala sam 10 godina kada su mi rekli da mi je jetra kao u alkoholičara"
Južne vesti 31.08.2023
Megan Mekgilin iz Severne Irske je imala 10 godina kada su joj lekari rekli da ima jetru kao kod alkoholičara. Sada 21-godišnja studentkinja medicine, Megan kaže da je zahvaljujući veslanju uspela da odloži transplantaciju jetre. Ciroza, odnosno… »
Ciroza jetre i deca: „Imala sam 10 godina kada su mi rekli da imam jetru alkoholičara"
Radio 021 31.08.2023
Studentkinji medicine Megan Mekgilin postavljena je dijagnoza ciroze jetre pre 11 godina. Megan Mekgilin iz Severne Irske je imala 10 godina kada su joj lekari rekli da ima jetru kao kod alkoholičara. Sada 21-godišnja studentkinja medicine, Megan kaže… »
Vesti dana »

Opozicija predlaže 'Vladu narodnog poverenja', vlast odgovara: 'Vi nemate ničije poverenje'
BBC News pre 7 satijoš 33 povezane

Dekan Fizičkog fakulteta: Nek ministarka prosvete dođe i uhapsi ceo fakultet
NIN pre 7 satijoš 26 povezanih

Makedonska policija se ne šali: Pohapšeni svi gradonačelnici Kočana od 2009. do danas
Telegraf pre 1 satjoš 62 povezane

Održana sednica Skupštine Pančeva nakon incidenata, 48 tačaka dnevnog reda usvojeno bez rasprave
Novi magazin pre 5 satijoš 19 povezanih

Dačić: Ni pendrek nije podignut, naročito nije bilo razloga za bilo kakva sredstva 15. marta
Telegraf pre 1 satjoš 31 povezana