Povezane vesti
Iskoristila i otišla, neće da se blamira s njim: Komšije raspalile po reperu - i ona je bila udata, a sad kao blogerka!
Mondo 31.08.2023
Komšije repera Nenada Aleksića Ša, reagovale na vest da se razvodi posle mesec dana braka. Komšije repera Nenada Aleksića Ša, reagovale na vest da se razvodi posle mesec dana braka. Reper Nenad Aleksić Ša šokirao je domaću javnost samo mesec… »
"Koji je to folirant, udala se zbog mrtve reklame" Novi detalji razvoda Ša i Vanje, pukla bruka zvanično: "nenade, beži!"
Blic 31.08.2023
Bivši zadrugar i reper Nenad Aleksić Ša posle samo mesec dana od svadbe se razvodi od supruge Vanje. Sada se tim povodom oglasila Jovana Tomić Matora. - Baš si se Vanja proslavila jako, baš si se u pravom svetlu. I baš si super devojka i baš si… »
Novi detalji razvoda Vanje i Ša! Reperova drugarica razvezala jezik: "Folirant, udala se zbog mrtve reklame" Pukla bruka
Kurir 31.08.2023
Bivši zadrugar i reper Nenad Aleksić Ša posle samo mesec dana od svadbe se razvodi od supruge Vanje. Sada se tim povodom oglasila Jovana Tomić Matora. - Baš si se Vanja proslavila jako, baš si se u pravom svetlu. I baš si super devojka i baš si… »
"Nije htela više da se blamira sa likom kao što je Ša" Komšije šokirane njegovim razvodom: "Iskoristila ga je i otišla"
Blic 31.08.2023
Bivši zadrugar i reper Nenad Aleksić Ša posle samo mesec dana od svadbe se razvodi od supruge Vanje. Sada su njegove komšije sa Novog Beograda progovorile o svemu. - Jao, opet ostavljen? Žena mu opet otišla? Pa užas. Ne znam zašto toliko nema… »
Njene reči će ga zaboleti: Oglasila se Tara Simov nakon kraha braka Ša i Vanje
Blic 31.08.2023
Repera Nenada Aleksića Ša je ostavila žena, a sada se oglasila njegova bivša devojka i velika ljubav Tara Simov, zbog koje je ostavio suprugu Ivanu Aleksić. - Ne zanima me niko i ništa osim mog deteta i supruga Danila - poručila je Tara za "Blic"… »
"Iskoristila ga je i otišla" Komšije repera Ša šokirane njegovim novim razvodom! Ne zaboravljaju prvu ženu i Taru Simov
Kurir 31.08.2023
Nakon što je kao bomba odjeknula vest da se Nenad Aleksić Ša nakon samo mesec i po dana od crkvenog venčanja razvodi od supruge Vanje Aleksić, posetili smo kraj u kom je par živeo. U stanu na Novom Beogradu ostao je reper sam, njegova još uvek… »
Vanja uhvaćena kako se snima sa drugim muškarcem, dok je Ša od bola zanemeo, jer je ostavljen: Nastao kolaps
Blic 31.08.2023
Bivši zadrugar i reper Nenad Aleksić Ša posle samo mesec dana od svadbe se razvodi od supruge Vanje. Vanja se još uvek nije oglasila povodom ove situacije, ali je sinoć uhvaćena kako drži "lajv" sa drugim muškarcem. Vanja, koja je tiktokerka i… »
Oglasila se Tara Simov o krahu braka bivšeg dečka: Evo šta je rekla o brzinskom razvodu Ša i Vanje, njene reči će ga…
Kurir 31.08.2023
Tara Simov, koja jeppre mesec dana donela na svet Nikolaja, prokomentarisala je razvod svog bivšeg dečka Nenada Aleksića Ša. - Stvarno me ne zanima. Imam divnog muža i imam divno dete. Mene trenutno interesuje samo moj Nikolaj i Danilo - izjavila je… »
"Brak nije dečja igra!" Ša iznenađen, ne zna razlog zašto ga je žena napustila! Reper ne može da dođe sebi!
Kurir 31.08.2023
Nenad Aleksić Ša ne zna razlog zbog kojeg ga je napustila supruga Vanja Aleksić. Između njih je bilo sve u najboljem redu, te je on šokiran njenom odlukom da se razvedu. U izjavi za Kurir reper je potvrdi da mu nije jasno kako su se on i Vanja našli… »
Nenad Aleksić Ša potvrdio da se razvodi od Vanje!
Svet plus 31.08.2023
Ljubav im nije potrajala! Reper Nenad Aleksić Ša potvrdio da se razvodi od tiktokerke Vanje, sa kojom se venčao pre nekih mesec dana. Oglasio se reper Nenad Aleksić Ša i potvrdio da je ljubavi sa Vanjom došao kraj, naime on je rekao da je Vanja… »
Reper Ša se razvodi nakon mesec dana
Nova 31.08.2023
Bivši zadrugar i reper Nenad Aleksić Ša oglasio se i kratko prokomentarisao navode da se posle mesec dana od venčanja rastao od tiktokerke Vanje. „Ko želi da ide, neka ide“, napisao je kratko u poruci reper za Kurir. Nenad je na svom Instagramu… »
Vanja uhvaćena sa drugim u lajvu?! Posle vesti o razvodu sa Ša, evo šta je radila tiktokerka celu noć (foto)
Kurir 31.08.2023
Reper Nenad Aleksić Ša i njegova supruga Vanja se razvode samo nešto više od mesec dana nakon crkvenog venčanja! - Da, istina je da se razvodim, samo ona nek kaže razlog, ja ne znam stvarno šta bih rekao. Ne znam da li sam u šoku, da li sanjam ili… »
Dok Ša očajava zbog razvoda, Vanja uhvaćena sa drugim! Celu noć se snimala, gore mreže - "Mala opasna varalica?!"
Mondo 31.08.2023
Dok reper ni sam ne može da veruje šta se dešava, tiktokerka je snimala lajv sa drugim muškarcem. Dok reper ni sam ne može da veruje šta se dešava, tiktokerka je snimala lajv sa drugim muškarcem. Reper Nenad Aleksić Ša i njegova supruga Vanja… »
Prevario prvu ženu, druga ga ostavila i otišla: Nenad Aleksić Ša zbog Vanje promenio život iz korena, bio je brižan otac…
Blic 31.08.2023
Bivši zadrugar i reper Nenad Aleksić Ša posle samo mesec dana od svadbe se razvodi od supruge Vanje. Naime, Vanja i Nenad su romansu započeli u tajnosti. Samo dan nakon što je otkrio njihovu romansu, iznenadio je sve kada je na Instagramu podelio da… »
(Foto) "nije mi potrebna druga ruka da je držim": Nenad Aleksić Ša slomljen zbog raskida, emotivnim stihovima se obratio…
Blic 31.08.2023
Bivši zadrugar i reper Nenad Aleksić Ša posle samo mesec dana od svadbe se razvodi od supruge Vanje, a koliku mu je teško u ovim trenucima pokazao je objavom na Instagramu. Reper je, naime, postavio svoju fotografiju i uz nju pesmu "Me, Myself and I"… »
Puk'o brak posle mesec dana - razvodi se Ša! Obrisao sve slike sa suprugom i dao prvu izjavu!
Mondo 31.08.2023
Nenad Aleksić Ša razveo se od supruge posle mesec dana! Nenad Aleksić Ša razveo se od supruge posle mesec dana! Bivši zadrugar i reper Nenad Aleksić Ša oglasio se za Kurir i kratko prokomentarisao navode da se posle mesec dana od venčanja rastao… »
Ovako je bilo na venčanju repera Ša i Vanje Simboličnom pesmom započeli brak, zbog nje život promenio iz korena a želeo…
Kurir 31.08.2023
Reper i bivši zadrugar Nenad Aleksić Ša potvrdio je da se, samo mesec od kako se oženio, razvodi od tiktokerke Vanje iz Kraljeva. Podsetimo, oni su krajem jula napravili veliku svadbu na kojoj su okupili porodicu, prijatelji i kolege, ali i bivše… »
Ja sam u najvećem šoku, samo je Otišla pre neki dan! Svi detalji kraja braka repera i supruge - Ša očajan!
Mondo 31.08.2023
Bivši zadrugar i reper Nenad Aleksić Ša se oglasio i potvrdio da se razvodi od supruge Vanje. Bivši zadrugar i reper Nenad Aleksić Ša se oglasio i potvrdio da se razvodi od supruge Vanje. Posle samo mesec dana braka, Nenad Aleksić Ša se razvodi… »
Vesti dana »
Zašto se Vesić ne leči u zatvorskoj bolnici nego na Institutu u Sremskoj Kamenici?
Danas pre 1 satjoš 82 povezane
Uhapšen v.d. direktora JGSP u Novom Sadu i još sedam pripadnika tzv. balkanskog kartela
Sputnik pre 44 minutajoš 76 povezanih
Milijaš: Očekuje nas interesantan meč, izvukli smo pouke iz prethodnih utakmica
Politika pre 1 satjoš 37 povezanih
Tramp preti povećanjem carina Kini, Meksiku i Kanadi: Šta to znači i kakve su reakcije?
Danas pre 2 satajoš 35 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Moguć prekid vatre između Izraela i Hezbolaha; IDF nastavlja sa napadima na Gazu – poginulo 11 civila
RTV pre 8 minutajoš 28 povezanih