Повезане вести

Нови детаљи развода Вање и Ша! Реперова другарица развезала језик: "Фолирант, удала се због мртве рекламе" Пукла брука

Нови детаљи развода Вање и Ша! Реперова другарица развезала језик: "Фолирант, удала се због мртве рекламе" Пукла брука

Курир 31.08.2023
Бивши задругар и репер Ненад Алексић Ша после само месец дана од свадбе се разводи од супруге Вање. Сада се тим поводом огласила Јована Томић Матора. - Баш си се Вања прославила јако, баш си се у правом светлу. И баш си супер… »
Искористила и отишла, неће да се бламира с њим: Комшије распалиле по реперу - и она је била удата, а сад као блогерка!

Искористила и отишла, неће да се бламира с њим: Комшије распалиле по реперу - и она је била удата, а сад као блогерка!

Мондо 31.08.2023
Комшије репера Ненада Алексића Ша, реаговале на вест да се разводи после месец дана брака. Комшије репера Ненада Алексића Ша, реаговале на вест да се разводи после месец дана брака. Репер Ненад Алексић Ша шокирао је домаћу… »
"Није хтела више да се бламира са ликом као што је Ша" Комшије шокиране његовим разводом: "Искористила га је и отишла"

"Није хтела више да се бламира са ликом као што је Ша" Комшије шокиране његовим разводом: "Искористила га је и отишла"

Блиц 31.08.2023
Бивши задругар и репер Ненад Алексић Ша после само месец дана од свадбе се разводи од супруге Вање. Сада су његове комшије са Новог Београда проговориле о свему. - Јао, опет остављен? Жена му опет отишла? Па ужас. Не знам… »
Њене речи ће га заболети: Огласила се Тара Симов након краха брака Ша и Вање

Њене речи ће га заболети: Огласила се Тара Симов након краха брака Ша и Вање

Блиц 31.08.2023
Репера Ненада Алексића Ша је оставила жена, а сада се огласила његова бивша девојка и велика љубав Тара Симов, због које је оставио супругу Ивану Алексић. - Не занима ме нико и ништа осим мог детета и супруга Данила - поручила… »
"Искористила га је и отишла" Комшије репера Ша шокиране његовим новим разводом! Не заборављају прву жену и Тару Симов

"Искористила га је и отишла" Комшије репера Ша шокиране његовим новим разводом! Не заборављају прву жену и Тару Симов

Курир 31.08.2023
Након што је као бомба одјекнула вест да се Ненад Алексић Ша након само месец и по дана од црквеног венчања разводи од супруге Вање Алексић, посетили смо крај у ком је пар живео. У стану на Новом Београду остао је репер сам… »
Вања ухваћена како се снима са другим мушкарцем, док је Ша од бола занемео, јер је остављен: Настао колапс

Вања ухваћена како се снима са другим мушкарцем, док је Ша од бола занемео, јер је остављен: Настао колапс

Блиц 31.08.2023
Бивши задругар и репер Ненад Алексић Ша после само месец дана од свадбе се разводи од супруге Вање. Вања се још увек није огласила поводом ове ситуације, али је синоћ ухваћена како држи "лајв" са другим мушкарцем. Вања, која… »
Огласила се Тара Симов о краху брака бившег дечка: Ево шта је рекла о брзинском разводу Ша и Вање, њене речи ће га заболети…

Огласила се Тара Симов о краху брака бившег дечка: Ево шта је рекла о брзинском разводу Ша и Вање, њене речи ће га заболети…

Курир 31.08.2023
Тара Симов, која јеппре месец дана донела на свет Николаја, прокоментарисала је развод свог бившег дечка Ненада Алексића Ша. - Стварно ме не занима. Имам дивног мужа и имам дивно дете. Мене тренутно интересује само мој Николај и… »
Репер Ша се разводи након месец дана

Репер Ша се разводи након месец дана

Нова 31.08.2023
Бивши задругар и репер Ненад Алексић Ша огласио се и кратко прокоментарисао наводе да се после месец дана од венчања растао од тиктокерке Вање. „Ко жели да иде, нека иде“, написао је кратко у поруци репер за Курир. Ненад је на… »
Док Ша очајава због развода, Вања ухваћена са другим! Целу ноћ се снимала, горе мреже - "Мала опасна варалица?!"

Док Ша очајава због развода, Вања ухваћена са другим! Целу ноћ се снимала, горе мреже - "Мала опасна варалица?!"

Мондо 31.08.2023
Док репер ни сам не може да верује шта се дешава, тиктокерка је снимала лајв са другим мушкарцем. Док репер ни сам не може да верује шта се дешава, тиктокерка је снимала лајв са другим мушкарцем. Репер Ненад Алексић Ша и његова… »
Вања ухваћена са другим у лајву?! После вести о разводу са Ша, ево шта је радила тиктокерка целу ноћ (фото)

Вања ухваћена са другим у лајву?! После вести о разводу са Ша, ево шта је радила тиктокерка целу ноћ (фото)

Курир 31.08.2023
Репер Ненад Алексић Ша и његова супруга Вања се разводе само нешто више од месец дана након црквеног венчања! - Да, истина је да се разводим, само она нек каже разлог, ја не знам стварно шта бих рекао. Не знам да ли сам у… »
Преварио прву жену, друга га оставила и отишла: Ненад Алексић Ша због Вање променио живот из корена, био је брижан отац…

Преварио прву жену, друга га оставила и отишла: Ненад Алексић Ша због Вање променио живот из корена, био је брижан отац…

Блиц 31.08.2023
Бивши задругар и репер Ненад Алексић Ша после само месец дана од свадбе се разводи од супруге Вање. Наиме, Вања и Ненад су романсу започели у тајности. Само дан након што је открио њихову романсу, изненадио је све када је на… »
(Фото) "није ми потребна друга рука да је држим": Ненад Алексић Ша сломљен због раскида, емотивним стиховима се обратио…

(Фото) "није ми потребна друга рука да је држим": Ненад Алексић Ша сломљен због раскида, емотивним стиховима се обратио…

Блиц 31.08.2023
Бивши задругар и репер Ненад Алексић Ша после само месец дана од свадбе се разводи од супруге Вање, а колику му је тешко у овим тренуцима показао је објавом на Инстаграму. Репер је, наиме, поставио своју фотографију и уз њу… »
Овако је било на венчању репера Ша и Вање Симболичном песмом започели брак, због ње живот променио из корена а желео само…

Овако је било на венчању репера Ша и Вање Симболичном песмом започели брак, због ње живот променио из корена а желео само…

Курир 31.08.2023
Репер и бивши задругар Ненад Алексић Ша потврдио је да се, само месец од како се оженио, разводи од тиктокерке Вање из Краљева. Подсетимо, они су крајем јула направили велику свадбу на којој су окупили породицу, пријатељи и… »
Пук'о брак после месец дана - разводи се Ша! Обрисао све слике са супругом и дао прву изјаву!

Пук'о брак после месец дана - разводи се Ша! Обрисао све слике са супругом и дао прву изјаву!

Мондо 31.08.2023
Ненад Алексић Ша развео се од супруге после месец дана! Ненад Алексић Ша развео се од супруге после месец дана! Бивши задругар и репер Ненад Алексић Ша огласио се за Курир и кратко прокоментарисао наводе да се после месец дана од… »

Вести дана »