Povezane vesti
Aleksandar Šapić odgovorio Đilasu: Bio sam tamo gde ti i tvoji beščasnici niste ni pomislili da odete
Telegraf 31.08.2023
Gradonačelnik Beograda odgovorio predsedniku Stranke slobode i pravde. Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić odgovorio je predsedniku Stranke slobode i pravde Draganu Đilasu. "U prvom momentu me je iznenadilo da mi je Đilas bilo šta odgovorio… »
Đilas odgovorio Šapiću: Pozivam ga da se ne krije iza Vučića i podnese ostavku
N1 Info 31.08.2023
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas izjavio je da Aleksandar Šapić izmišlja sve i svašta, samo da ga niko ne bi pitao šta je kao gradonačelnik uradio kako bi se poboljšala bezbednost dece u školama i ljudi na ulicama ili koliko će… »
Đilas odgovorio Šapiću: Beograđani mu nikad neće zaboraviti kako ih je u maju ostavio same u suzama
Nova 31.08.2023
"Aleksandar Šapić izmišlja sve i svašta samo da ga niko ne bi pitao šta je kao gradonačelnik uradio kako bi se poboljšala bezbednost dece u školama i ljudi na ulicama ili koliko će novoizgrađenih škola sutra, prvog septembra, otvoriti. U vreme… »
Šapić: Za mene bi glasali, a ne za Đilasa, glasači Dveri, Zavetnika, DSS, POKS
N1 Info 31.08.2023
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić poručio je predsedniku Stranke Slobode i pravde (SSP) Draganu Đilasu da je trebalo da traži direktne izbore za gradonačelnika, kada je razgovarao sa predsednikom države Aleksandrom Vučićem i upitao ga "o… »
Šapić: Za mene bi glasali, a ne za Đilasa, glasači Dveri, Zavetnika, DSS, POKS
Beta 31.08.2023
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić poručio je danas predsedniku Stranke Slobode i pravde (SSP) Draganu Đilasu da je trebalo da traži direktne izbore za gradonačelnika, kada je razgovarao sa predsednikom države Aleksandrom Vučićem i upitao… »
Vesti dana »
Beogradski studenti prespavali na igralištu u Inđiji, nastavljaju ka Novom Sadu
Beta pre 1 satjoš 22 povezane
Nema preživelih u sudaru aviona i helikoptera kod aerodroma u Vašingtonu – pronađena druga crna kutija
RTS pre 1 satjoš 14 povezanih
Rada Đurić: Ovo nije pobuna samo protiv onog u čemu živimo, ovo je i pretnja onima koji dolaze
Novi magazin pre 37 minutajoš 8 povezanih
Kakva je bomba Čolina mlađa ćerka! Došla sa tatom na slavlje i ostavila sve bez daha FOTO
Nova pre 1 satjoš 10 povezanih