Повезане вести

Александар Шапић одговорио Ђиласу: Био сам тамо где ти и твоји бешчасници нисте ни помислили да одете

Александар Шапић одговорио Ђиласу: Био сам тамо где ти и твоји бешчасници нисте ни помислили да одете

Телеграф 31.08.2023
Градоначелник Београда одговорио председнику Странке слободе и правде. Градоначелник Београда Александар Шапић одговорио је председнику Странке слободе и правде Драгану Ђиласу. "У првом моменту ме је изненадило да ми је Ђилас… »
Ђилас одговорио Шапићу: Позивам га да се не крије иза Вучића и поднесе оставку

Ђилас одговорио Шапићу: Позивам га да се не крије иза Вучића и поднесе оставку

Н1 Инфо 31.08.2023
Председник Странке слободе и правде Драган Ђилас изјавио је да Александар Шапић измишља све и свашта, само да га нико не би питао шта је као градоначелник урадио како би се побољшала безбедност деце у школама и људи на улицама… »
Ђилас одговорио Шапићу: Београђани му никад неће заборавити како их је у мају оставио саме у сузама

Ђилас одговорио Шапићу: Београђани му никад неће заборавити како их је у мају оставио саме у сузама

Нова 31.08.2023
"Александар Шапић измишља све и свашта само да га нико не би питао шта је као градоначелник урадио како би се побољшала безбедност деце у школама и људи на улицама или колико ће новоизграђених школа сутра, првог септембра… »
Шапић: За мене би гласали, а не за Ђиласа, гласачи Двери, Заветника, ДСС, ПОКС

Н1 Инфо 31.08.2023
Градоначелник Београда Александар Шапић поручио је председнику Странке Слободе и правде (ССП) Драгану Ђиласу да је требало да тражи директне изборе за градоначелника, када је разговарао са председником државе Александром Вучићем… »

Бета 31.08.2023
Градоначелник Београда Александар Шапић поручио је данас председнику Странке Слободе и правде (ССП) Драгану Ђиласу да је требало да тражи директне изборе за градоначелника, када је разговарао са председником државе Александром… »

Вести дана »