Повезане вести
У Србији почела израда платформе по узору на 'Амбер алерт'
Слободна Европа 31.08.2023
Почео је рад на изради платформе за хитно обавештавање јавности о нестанку малолетног лица, која ће у Србији носити назив "Пронађи ме!", саопштено је из Министарства унутрашњих послова Србије (МУП). Грађани би, према до сада… »
Ускоро нам стиже систем за хитно обавештење јавности о нестанку деце, познато и како ће се звати
Нова 31.08.2023
Државни секретар Министарства унутрашњих послова Данило Стевандић одржао је данас састанак радне групе за увођење система за хитно обавештавање јавности о нестанку малолетног лица, на коме су размотрени до сада предузети… »
Систем “Амбер алерт” у Србији ће се звати “Пронађи ме”: Хитно обавештење о нестанку малолетника
Ин медија 31.08.2023
Министарство унутрашњих послова Србије је израдило Инструкцију за поступање полицијских службеника у случају пријаве нестанка малолетног лица и начину хитног обавештавања јавности. Државни секретар Министарства Данило… »
Систем „Амбер алерт“ у Србији ће се звати „Пронађи ме“
Озон 31.08.2023
Министарство унутрашњих послова Србије је израдило Инструкцију за поступање полицијских службеника у случају пријаве нестанка малолетног лица и начину хитног обавештавања јавности. Фото: МУП Државни секретар Министарства… »
Српски „Амбер алерт“ систем зваће се „Пронађи ме“: Одржан састанак радне групе
Н1 Инфо 31.08.2023
Државни секретар Министарства унутрашњих послова др Данило Стевандић одржао састанак радне групе за увођење система за хитно обавештавање јавности о нестанку малолетног лица, на коме су размотрени до сада предузети кораци на… »
Састанак радне групе за увођење система о нестанку малолетника „Пронађи ме!“
Инсајдер 31.08.2023
Државни секретар Министарства унутрашњих послова др Данило Стевандић одржао састанак радне групе за увођење система за хитно обавештавање јавности о нестанку малолетног лица, на коме су размотрени до сада предузети кораци на… »
„Амбер алерт“ у Србији звац́е се „Пронађи ме“
Спутник 31.08.2023
Државни секретар Министарства унутрашњих послова Данило Стевандиц́ одржао је састанак радне групе за увођење система за хитно обавештавање јавности о нестанку малолетног лица (у свету: Амбер алерт), на коме су размотрени до… »
"Амбер алерт" у Србији зваће се "Пронађи ме"
Мој Нови Сад 31.08.2023
Српски Амбер Алерт систем, који ускоро треба да заживи, зваће се "Пронађи ме". Државни секретар Министарства унутрашњих послова др Данило Стевандић одржао је данас састанак радне групе за увођење система за хитно обавештавање… »
Одржан састанак радне групе у вези система обавештавања о нестанку малолетника
РТВ 31.08.2023
БЕОГРАД - Државни секретар Министарства унутрашњих послова Данило Стевандић одржао је данас састанак радне групе за увођење система за хитно обавештавање јавности о нестанку малолетног лица, на коме су размотрени до сада… »
МУП: Српски Амбер Алерт систем зваће се "Пронађи ме"
Еуроневс 31.08.2023
Српски Амбер Алерт систем, који ускоро треба да заживи, зваће се "Пронађи ме". Државни секретар Министарства унутрашњих послова др Данило Стевандић одржао је данас састанак радне групе за увођење система за хитно обавештавање… »
Овако ће се звати српски Амбер алерт систем
Телеграф 31.08.2023
Он би требало ускоро да заживи. Српски Амбер алер систем, који ускоро треба да заживи у нашој земљи зваће се "Пронађи ме". Државни секретар Министарства унутрашњих послова др Данило Стевандић одржао је данас састанак радне… »
Амбер Алерт – нека се цело друштво укључи у потрагу за несталим дететом
Нова 31.08.2023
За 13-огодишњом девојчицом Кристијаном се трага већ месец дана у Новом Саду и околини. Из Центра за несталу и злостављану децу поручују да би Амбер алерт сигурно убрзао потрагу и најављују да ће Србија овај систем раног… »
Вести дана »
Аутопревозник Јаћимовић открива план за блокаду Београда: Биће више од 300 камиона, чека се мој знак. Власт не зна шта им се спрема
Правда пре 1 сатјош 54 повезане
Гувернерка НБС: Делез изнео из Србије 130 милиона евра без плаћања пореза
Данас пре 4 сатијош 71 повезана
Проширени ректорски колегијум Универзитета у Београду: Основање Факултета српских студија опасан преседан, одлука донета на нелегитиман и правно упитан начин
Нова пре 1 сатјош 24 повезане
Магла гута југозапад Србије, киша прети остатку земље: Рхмз се огласио, ево шта нас очекује вечерас
Телеграф пре 1 сатјош 74 повезане