Povezane vesti

Napadnut radnik "Gradskog zelenila" u Čačku: "Štapom dugim dva metra me udario u leđa"

Napadnut radnik "Gradskog zelenila" u Čačku: "Štapom dugim dva metra me udario u leđa"

Telegraf 31.08.2023
Čitav ovaj slučaj prijavljen je nadležnim organima. U čačanskom naselju Trnava došlo je do incidenta kada je radnika JKP "Gradsko zelenilo" napao vlasnik parcele na kojoj su zaposleni iz ovog javnog preduzeća obavljali radove po nalogu komunalne… »
Napadnut radnik „Gradskog zelenila”, vlasnik parcele nije im dozvoljavao da obavljaju svoj posao

Napadnut radnik „Gradskog zelenila”, vlasnik parcele nije im dozvoljavao da obavljaju svoj posao

Glas Zapadne Srbije 31.08.2023
Čačak - U čačanskom naselju Trnava došlo je do incidenta kada je radnik JKP „Gradsko zelenilo” napadnut od strane vlasnika parcele na kojoj su zaposleni iz ovog javnog preduzeća, obavljali radove po nalogu komunalne inspekcije. „Radnici… »
Štapom dugim dva metra me udario u leđa: Nedopustivo - napadnut radnik "Gradskog zelenila" u Čačku, vlasnik parcele nije im…

Štapom dugim dva metra me udario u leđa: Nedopustivo - napadnut radnik "Gradskog zelenila" u Čačku, vlasnik parcele nije im…

RINA 31.08.2023
Štapom dugim dva metra me udario u leđa: Nedopustivo - napadnut radnik "Gradskog zelenila" u Čačku, vlasnik parcele nije im dozvoljavao da obavljaju svoj posao Čačak - U čačanskom naselju Trnava došlo je do incidenta kada je radnik JKP "Gradsko… »

Vesti dana »