Povezane vesti
Đurić: Srbija je pouzdan partner SAD
Politika 31.08.2023
Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić preneo je poruku podsekretaru Ministarstva odbrane SAD Dereku Šoleu, da je Srbija pouzdan partner Sjedinjenim Američkim Državama u nizu strateških pitanja i to ne samo na rečima, već i na delu. Đurić je na društvenoj… »
Saradnici na reči i delu: Ambasador Đurić: Srbija pouzdan partner Sjedinjenim Američkim Državama u nizu strateških pitanja!…
Kurir 31.08.2023
Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić preneo je poruku podsekretaru Ministarstva odbrane SAD Dereku Šoleu da je Srbija pouzdan partner Sjedinjenim Američkim Državama u nizu strateških pitanja i to ne samo na rečima, već i na delu. #Serbia is a reliable… »
Vesti dana »
"Moj prijatelj i čovek koji mi je velika inspiracija": Đoković se rastužio kad je čuo Barbarine reči
Mondo pre 25 minutajoš 51 povezana
Upozorenja na ledenu kišu, poledicu i olujni vetar u Srbiji tokom vikenda
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 35 povezanih
FOTO, VIDEO Evroposlanik položio venac kod nadstrešnice u Novom Sadu: Sastao se sa profesorima i studentima
Radio 021 pre 1 satjoš 19 povezanih
Akcija „Zajedno uz studente“ u centru Beograda: Veliki transparent „Blokada“ i potpisi za izbore
Nedeljnik pre 25 minutajoš 17 povezanih
Vlasnik Hapoela: "Hteo sam Penjaroju, ali nije došao zbog žene! Poraz? Ako je od Srba, u redu..."
Sportske.net pre 20 minutajoš 28 povezanih