Povezane vesti
"Moju ćerku niko neće udarati patikom po glavi": Desingerica ponovo šokira - "To je krštenje, izbacujem đavole!"
Mondo 31.08.2023
Dragomir Despić Desingerica objasnio "ritual" koji izvodi na svojim nastupima. Dragomir Despić Desingerica objasnio "ritual" koji izvodi na svojim nastupima ReperiDragomir Despić i Luka Bijelović, poznati pod umetničkim imenima Desingerica i… »
"Krštenja radim samo ja, moju ćerku neće niko udarati patikom!" Desingerica otkrio zašto bije klince na nastupu pa spomenuo…
Kurir 31.08.2023
Izvođači Dragomir Despić i Luka Bijelović, poznati pod umetničkim imenima Desingerica i Pljugica, već neko vreme izazivaju pažnju javnosti. Samo su godinu dana na estradnoj sceni, a deca su gotovo luda za njima. Društvene mreže i portali bruje o… »
Svi bruje o desingerici i skandalima, a evo koliko on ima godina! Mnogi misle drugačije, pregazio dvadesete
Kurir 31.08.2023
Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, u poslednje vreme privlači veliku pažnju medija zbog ponašanja na svojim nastupima. Despić je odmalena voleo sport i košarku, a 2019. godine počeo je da se bavi tetoviranjem i otvorio je svoj studio… »
Vesti dana »
Džo pomilovao sina Hantera, Tramp pobesneo! Novoizabrani američki predsednik prozvao Bajdena zbog odluke iako je i on učinio sličnu stvar
Kurir pre 44 minutajoš 10 povezanih
Advokatska komora Beograda: Trodnevna obustava rada advokata zbog izmene Krivičnog zakonika
Beta pre 1 satjoš 5 povezanih
SAD, Francuska, Nemačka i Britanija pozvale na deeskalaciju u Siriji
RTV pre 32 minutajoš 6 povezanih
Bajden potpisao pomilovanje za sina Hantera i spasao ga dugogodišnjeg zatvora
BBC News pre 38 minutajoš 6 povezanih