Povezane vesti

"Moju ćerku niko neće udarati patikom po glavi": Desingerica ponovo šokira - "To je krštenje, izbacujem đavole!"

"Moju ćerku niko neće udarati patikom po glavi": Desingerica ponovo šokira - "To je krštenje, izbacujem đavole!"

Mondo 31.08.2023
Dragomir Despić Desingerica objasnio "ritual" koji izvodi na svojim nastupima. Dragomir Despić Desingerica objasnio "ritual" koji izvodi na svojim nastupima ReperiDragomir Despić i Luka Bijelović, poznati pod umetničkim imenima Desingerica i… »
"Krštenja radim samo ja, moju ćerku neće niko udarati patikom!" Desingerica otkrio zašto bije klince na nastupu pa spomenuo…

"Krštenja radim samo ja, moju ćerku neće niko udarati patikom!" Desingerica otkrio zašto bije klince na nastupu pa spomenuo…

Kurir 31.08.2023
Izvođači Dragomir Despić i Luka Bijelović, poznati pod umetničkim imenima Desingerica i Pljugica, već neko vreme izazivaju pažnju javnosti. Samo su godinu dana na estradnoj sceni, a deca su gotovo luda za njima. Društvene mreže i portali bruje o… »
Svi bruje o desingerici i skandalima, a evo koliko on ima godina! Mnogi misle drugačije, pregazio dvadesete

Svi bruje o desingerici i skandalima, a evo koliko on ima godina! Mnogi misle drugačije, pregazio dvadesete

Kurir 31.08.2023
Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, u poslednje vreme privlači veliku pažnju medija zbog ponašanja na svojim nastupima. Despić je odmalena voleo sport i košarku, a 2019. godine počeo je da se bavi tetoviranjem i otvorio je svoj studio… »

Vesti dana »