Povezane vesti
„Zašto sam ispisao dete iz Ribnikara“: Roditelj učenika otkrio razloge za ovaj postupak
Nova 31.08.2023
Nedostatak solidarnosti je ključni razlog koji je opredelio moju porodicu da se distanciramo od te škole, a prelomna tačka bio je Savet roditelja koji je održan krajem maja i koji sam napustio jer sam primetio da je jedna grupa roditelja bila veoma… »
Zašto sam ispisao dete iz Ribnikara
N1 Info 31.08.2023
Nedostatak solidarnosti je ključni razlog koji je opredelio moju porodicu da se distanciramo od te škole, a prelomna tačka bio je Savet roditelja koji je održan krajem maja i koji sam napustio jer sam primetio da je jedna grupa roditelja bila veoma… »
Vesti dana »
Bajden pomilovao svog sina Hantera u slučajevima utaje poreza i posedovanja vatrenog oružja
Beta pre 2 satajoš 14 povezanih
Potvrda Vučićevih reči direktno iz kfora: Priština jeste tražila ovlašćenje za potencijalno slanje KBS na sever, nismo dozvolili!
Kurir pre 46 minutajoš 10 povezanih
"Tata, nedostaješ mi!" Sramna prozivka na račun Nikole Jokića, Amerika se stidi ovog čoveka
Večernje novosti pre 21 minutajoš 12 povezanih
SAD, Francuska, Nemačka i Velika Britanija pozvale na smirivanje tenzija u Siriji
Beta pre 45 minutajoš 7 povezanih
Advokatska komora Beograda: Trodnevna obustava rada advokata zbog izmene Krivičnog zakonika
Novi magazin pre 1 satjoš 6 povezanih