Povezane vesti
„Zašto sam ispisao dete iz Ribnikara“: Roditelj učenika otkrio razloge za ovaj postupak
Nova 31.08.2023
Nedostatak solidarnosti je ključni razlog koji je opredelio moju porodicu da se distanciramo od te škole, a prelomna tačka bio je Savet roditelja koji je održan krajem maja i koji sam napustio jer sam primetio da je jedna grupa roditelja bila veoma… »
Zašto sam ispisao dete iz Ribnikara
N1 Info 31.08.2023
Nedostatak solidarnosti je ključni razlog koji je opredelio moju porodicu da se distanciramo od te škole, a prelomna tačka bio je Savet roditelja koji je održan krajem maja i koji sam napustio jer sam primetio da je jedna grupa roditelja bila veoma… »
Vesti dana »
(BLOG) "Sretnimo se ponovo": Završen program u Kragujevcu, formirana kolona automobila za Orašac
N1 Info pre 20 minutajoš 53 povezane
"Penzije i plate su najviše u istoriji": Macut na državnoj ceremoniji povodom Dana državnosti Srbije u Orašcu: "Očekuju nas još bolja vremena" (foto, video)
Blic pre 2 satajoš 48 povezanih
Pojačan saobraćaj na putevima Srbije: Moguća zadržavanja na naplatnim rampama i granicama u utorak
N1 Info pre 1 satjoš 27 povezanih
Vučić: Sa predsednikom Azerbejdžana razgovaram o produbljivanju strateškog partnerstva
Beta pre 10 minutajoš 22 povezane