Повезане вести

(Видео): "Добила сам понуду која се не одбија": Милена Качавенда открила шта би урадила када би Звездан Славнић ушао у "Елиту"…

(Видео): "Добила сам понуду која се не одбија": Милена Качавенда открила шта би урадила када би Звездан Славнић ушао у "Елиту"…

Блиц 01.09.2023
Кума и бивша пријатељица Ане Ћурчић, Милена Качавенда улази у "Задругу 7 Елита", а данас је стигла у карантин где је пред улазак у ријалити признала да се неће либити да шкакљиве ствари открије пред камерама. - Добила сам… »
"Открићу шта су ми све спаковали Ана и Булић" Качавенда дошла у карантин са 13 џакова, поменула бившег мужа из вождовачког…

"Открићу шта су ми све спаковали Ана и Булић" Качавенда дошла у карантин са 13 џакова, поменула бившег мужа из вождовачког…

Курир 01.09.2023
Милена Качавенда, бивша блиска пријатељица Ане Ћурчић стигла је у карантин пред улазак у ријалити "Елита". Многи једва чекају да шоу стартује сутра у 21 сат, јер је "кума национале" обећала да ће развести језик и раскинкати све… »
Упала је у локал, претила ми, одмах сам звала полицију! Хаос Качавенде и бивше жене Аце Булића, "кума" тражи заштиту!

Упала је у локал, претила ми, одмах сам звала полицију! Хаос Качавенде и бивше жене Аце Булића, "кума" тражи заштиту!

Мондо 01.09.2023
Милена Качавенда наводно је пријавила полицији невенчану супругу Аце Булића, због, како је навела, претњи. Милена Качавенда наводно је пријавила полицији невенчану супругу Аце Булића, због, како је навела, претњи. Милена… »
"Дошла је у ацино име да ми прети": Качавенда о претњама невенчане супруге Аце Булића: "Помињала је и моју децу"

"Дошла је у ацино име да ми прети": Качавенда о претњама невенчане супруге Аце Булића: "Помињала је и моју децу"

Блиц 31.08.2023
Милена Качавенда пријавила је бившу невенчану супругу Аце Булића полицији због претњи које јој је наводно упутила, а сада је проговорила о инциденту који се, по њеним речима, одиграо у пицерији. - Таман сам ушла у кућу и сада… »

Вести дана »