Повезане вести

Огњен Врањеш ново појачање Чукаричког

Огњен Врањеш ново појачање Чукаричког

Политика 01.09.2023
Фудбалски клуб Чукарички представио је данас искусног штопера Огњена Врањеша, као ново појачање у наставку сезоне. Фудбалер рођен у Бањалуци потписао је једногодишњи уговор са екипом са Бановог брда. До сада у каријери играо… »
Огњена врањеша хтели многи, али потписао је за нас! Долази у Београд да буде вођа у Европи

Огњена врањеша хтели многи, али потписао је за нас! Долази у Београд да буде вођа у Европи

Мондо 01.09.2023
Огњен Врањеш је нови фудбалер Чукаричког. Огњен Врањеш је нови фудбалер Чукаричког Огњен Врањеш је нови фудбалер Чукаричког! Бивши фудбалер Црвене звезде, АЕК-а и репрезентације Босне и Херцеговине потписао је уговор са… »
Навијачи Партизана спречили његов долазак у Хумску, сада појачао Чукарички!

Навијачи Партизана спречили његов долазак у Хумску, сада појачао Чукарички!

Спортске.нет 01.09.2023
Досадашњи фудбалер Хатајспора Огњен Врањеш потписао је данас једногодишњи уговор са Чукаричким. "Драго ми је што смо постигли договор и што ћу у наставку сезоне носити дрес Чукаричког. Знам где долазим, знам да је ово веома… »
Бомба: Врањеш појачао Чукарички

Бомба: Врањеш појачао Чукарички

Спортски журнал 01.09.2023
Дуго је управа клуба тражила решење са искусног дефанзивца, који ће чинити тандем са младим Дрезгићем и избор је пао на Врањеша. Огњен Врањеш је нови фудбалер Чукаричког. Некадашњи штопер Црвене звезде, Борца из Бањалуке… »
Велико појачање за Чуку, Огњен Врањеш на Бановом брду

Велико појачање за Чуку, Огњен Врањеш на Бановом брду

Спорт клуб 01.09.2023
Огњен Врањеш је нови члан Чукаричког. Штопер рођен у Бањалуци 1989. године потписао је једногодишњи уговор са екипом са Бановог брда. Врањеш је прошао омладинску школу бањалучког Борца, а после дебија за први тим уследио је… »
Ко би ово очекивао! Огњен Врањеш се вратио у српски фудбал

Ко би ово очекивао! Огњен Врањеш се вратио у српски фудбал

Вечерње новости 01.09.2023
Огњен Врањеш је нови члан Чукаричког. Фото: ЕПА-ЕФЕ/СТЕПХАНИЕ ЛЕЦОЦQ Штопер рођен у Бањалуци 1989. године потписао је једногодишњи уговор са екипом са Бановог брда. Врањеш је прошао омладинску школу бањалучког Борца, а… »

Вести дана »