Povezane vesti
Ognjen Vranješ novo pojačanje Čukaričkog
Politika 01.09.2023
Fudbalski klub Čukarički predstavio je danas iskusnog štopera Ognjena Vranješa, kao novo pojačanje u nastavku sezone. Fudbaler rođen u Banjaluci potpisao je jednogodišnji ugovor sa ekipom sa Banovog brda. Do sada u karijeri igrao je za Crvenu zvezdu… »
Ognjena vranješa hteli mnogi, ali potpisao je za nas! Dolazi u Beograd da bude vođa u Evropi
Mondo 01.09.2023
Ognjen Vranješ je novi fudbaler Čukaričkog. Ognjen Vranješ je novi fudbaler Čukaričkog Ognjen Vranješ je novi fudbaler Čukaričkog! Bivši fudbaler Crvene zvezde, AEK-a i reprezentacije Bosne i Hercegovine potpisao je ugovor sa beogradskim klubom u… »
Navijači Partizana sprečili njegov dolazak u Humsku, sada pojačao Čukarički!
Sportske.net 01.09.2023
Dosadašnji fudbaler Hatajspora Ognjen Vranješ potpisao je danas jednogodišnji ugovor sa Čukaričkim. "Drago mi je što smo postigli dogovor i što ću u nastavku sezone nositi dres Čukaričkog. Znam gde dolazim, znam da je ovo veoma organizovan klub, u samom… »
Bomba: Vranješ pojačao Čukarički
Sportski žurnal 01.09.2023
Dugo je uprava kluba tražila rešenje sa iskusnog defanzivca, koji će činiti tandem sa mladim Drezgićem i izbor je pao na Vranješa. Ognjen Vranješ je novi fudbaler Čukaričkog. Nekadašnji štoper Crvene zvezde, Borca iz Banjaluke, AEK-a iz Atina, Krasnodara… »
Veliko pojačanje za Čuku, Ognjen Vranješ na Banovom brdu
Sport klub 01.09.2023
Ognjen Vranješ je novi član Čukaričkog. Štoper rođen u Banjaluci 1989. godine potpisao je jednogodišnji ugovor sa ekipom sa Banovog brda. Vranješ je prošao omladinsku školu banjalučkog Borca, a posle debija za prvi tim usledio je prelazak u Crvenu… »
Ko bi ovo očekivao! Ognjen Vranješ se vratio u srpski fudbal
Večernje novosti 01.09.2023
Ognjen Vranješ je novi član Čukaričkog. Foto: EPA-EFE/STEPHANIE LECOCQ Štoper rođen u Banjaluci 1989. godine potpisao je jednogodišnji ugovor sa ekipom sa Banovog brda. Vranješ je prošao omladinsku školu banjalučkog Borca, a posle debija za prvi tim… »
Vesti dana »
Sudar automobila i skutera, kontejneri prevrnuti, delovi rasuti po putu
Moj Novi Sad pre 19 minutajoš 27 povezanih
OTKRIVAMO Kako je tužilac iz Kruševca raskrinkao uticaj BIA na promenu izborne volje tužilaca koji su birali Savet tužilaštva i zašto se ministar pravde protivi da se sprovede istraga
Nova pre 2 satajoš 14 povezanih
Poljoprivrednici nastavljaju blokade: Traže hitan sastanak sa Macutom ili će radikalizovati proteste
NIN pre 9 satijoš 19 povezanih
Izborna komisija u Knjaževcu poništila rešenje o proglašenju liste „Aleksandar Vučić – Knjaževac, naša porodica“
Ist media pre 5 satijoš 27 povezanih
Uhapšen muškarac osumnjičen za nedozvoljen promet akciznim proizvodima
Politika pre 19 minutajoš 41 povezana