Povezane vesti

"Moja kozmetika košta 300 dinara, kupujem kod Kineza": Zlata Petrović otkrila trikove za jeftin šoping: Njene koleginice to…

"Moja kozmetika košta 300 dinara, kupujem kod Kineza": Zlata Petrović otkrila trikove za jeftin šoping: Njene koleginice to…

Blic 01.09.2023
Dok brojne poznate ličnosti uživaju u bogatstvu koje su stekle svojim radom, Zlata Petrović živi normalnim i po mišljenju mnogih skromnim životom koji, kako ističe, ne bi menjala ni za šta. Zlata Petrović je otkrila kako, za razliku od njenih… »
"Kupujem kod Kineza, najlakše je uzeti versaće": Zlata Petrović se pojavila sa lažnim dijamantima, pa odbrusila svima

"Kupujem kod Kineza, najlakše je uzeti versaće": Zlata Petrović se pojavila sa lažnim dijamantima, pa odbrusila svima

Blic 01.09.2023
Dok brojne poznate ličnosti uživaju u bogatstvu koje su stekle svojim radom, Zlata Petrović živi normlanim i po mišljenju mnogih skromnim životom koji, kako ističe, ne bi menjala ni za šta. Zlata Petrović je otkrila kako, za razliku od njenih… »
"Nakit kupujem kod Kineza!" Zlata Petrović zaradila brdo para, a i dalje je skromna: Na kozmetiku trošim 500 dinara!

"Nakit kupujem kod Kineza!" Zlata Petrović zaradila brdo para, a i dalje je skromna: Na kozmetiku trošim 500 dinara!

Kurir 01.09.2023
Zlata Petrović živi kao sav normalan svet. Iako je dugo na estradi i tokom karijere je zaradila dovoljno novca, ona se njime ne razbacuje. – Sa malo para mogu divno i lepo da živim. Ja kod Kineza sebi kupim ove minđušice, ja presrećna. Svaka žena… »

Vesti dana »