Povezane vesti
„Ona mi je kao ćerka“: Majka Željka Joksimovića otkrila u kakvim je odnosima sa njegovom bivšom ženom, nedavno su zajedno…
Nova 01.09.2023
Majka pevača Željka Joksimovića sa bivšom snajom Vesnom proslavila je 28. rođendan unuke Mine. „Srećan rođendan mojoj mezimici“, pisalo je u opisu porodične fotografije, piše „Telegraf“, a nikome nije promaklo to da za stolom nije bilo ni Željka, ni… »
(Foto) "bivša snaja mi je kao ćerka": Majka Željka Joksimovića sa njegovom prvom ženom na ručku: Od Jovane ni traga ni glasa…
Blic 01.09.2023
Majka pevača Željka Joksimovića sa bivšom snajom Vesnom proslavila je 28. rođendan unuke Mine. - Srećan rođendan mojoj mezimici - pisalo je u opisu porodične fotografije, a nikome nije promaklo to da za stolom nije bilo ni Željka, ni njegove sadašnje… »
Vesti dana »

FOTO, VIDEO Građani ispred suda čekaju odluku o pritvoru: Studenti pozvali ujutru na novo okupljanje
Radio 021 pre 32 minutajoš 31 povezana

Za njega je nebo granica: Barselona se javila zbog srpskog čuda od deteta
Mondo pre 17 minutajoš 34 povezane

Ponovo uhapšen tviteraš Marko M., poznatiji kao Kristal Met Dejmon
Radio 021 pre 6 satijoš 59 povezanih

Sastanak Putina i Trampa na Aljasci: pregovori o Ukrajini, pismo Melanije Tramp i pripreme za sastanak u Vašingtonu
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 210 povezanih

Upozorenja RHMZ-a na intenzivne pljuskove sa grmljavinom i gradom u zapadnoj Srbiji i Vojvodini
Naslovi.ai pre 6 satijoš 45 povezanih