Povezane vesti
„Ona mi je kao ćerka“: Majka Željka Joksimovića otkrila u kakvim je odnosima sa njegovom bivšom ženom, nedavno su zajedno…
Nova 01.09.2023
Majka pevača Željka Joksimovića sa bivšom snajom Vesnom proslavila je 28. rođendan unuke Mine. „Srećan rođendan mojoj mezimici“, pisalo je u opisu porodične fotografije, piše „Telegraf“, a nikome nije promaklo to da za stolom nije bilo ni Željka, ni… »
(Foto) "bivša snaja mi je kao ćerka": Majka Željka Joksimovića sa njegovom prvom ženom na ručku: Od Jovane ni traga ni glasa…
Blic 01.09.2023
Majka pevača Željka Joksimovića sa bivšom snajom Vesnom proslavila je 28. rođendan unuke Mine. - Srećan rođendan mojoj mezimici - pisalo je u opisu porodične fotografije, a nikome nije promaklo to da za stolom nije bilo ni Željka, ni njegove sadašnje… »
Vesti dana »
Situacija sa NIS-om pod američkim sankcijama: opcije za rešenje i potencijalni kupci
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 24 povezane
U Bujanovcu se evro u utorak u menjačnicama prodavao i po 120 dinara, uz ocenu da će, zbog velike tražnje, kurs biti još viši.
OK radio pre 5 satijoš 10 povezanih
Epidemija glisti među decom u Srbiji: Pedijatar upozorava na novu pošast pored mutant virusa! Ako je dete nervoznije i ne može da jede, sumnjajte na parazite
Dnevnik pre 5 satijoš 3 povezane
Narodna banka umiruje javnost: Tržište je stabilno, posedujemo rekordnu količinu deviznih rezervi
Bujanovačke pre 1 satjoš 27 povezanih