Povezane vesti
„Ona mi je kao ćerka“: Majka Željka Joksimovića otkrila u kakvim je odnosima sa njegovom bivšom ženom, nedavno su zajedno…
Nova 01.09.2023
Majka pevača Željka Joksimovića sa bivšom snajom Vesnom proslavila je 28. rođendan unuke Mine. „Srećan rođendan mojoj mezimici“, pisalo je u opisu porodične fotografije, piše „Telegraf“, a nikome nije promaklo to da za stolom nije bilo ni Željka, ni… »
(Foto) "bivša snaja mi je kao ćerka": Majka Željka Joksimovića sa njegovom prvom ženom na ručku: Od Jovane ni traga ni glasa…
Blic 01.09.2023
Majka pevača Željka Joksimovića sa bivšom snajom Vesnom proslavila je 28. rođendan unuke Mine. - Srećan rođendan mojoj mezimici - pisalo je u opisu porodične fotografije, a nikome nije promaklo to da za stolom nije bilo ni Željka, ni njegove sadašnje… »
Vesti dana »
Situacija sa NIS-om pod američkim sankcijama: rok za rešenje i pregovori o prodaji udela
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 27 povezanih
Povećana tražnja za evrom podiže kurs u Srbiji, menjači ograničeni propisima
Naslovi.ai pre 1 satjoš 11 povezanih
Čak 14 žarišta u Beogradu, od januara zaraženo više od 400 dece: Kako da prepoznate dečje gliste, koji su simptomi i kako se leče
Danas pre 7 satijoš 3 povezane
Oglasila se NBS: Preduzete mere za dodatnu stabilnost kursa dinara i evra u menjačnicama
Blic pre 3 satajoš 28 povezanih