Povezane vesti
„Ona mi je kao ćerka“: Majka Željka Joksimovića otkrila u kakvim je odnosima sa njegovom bivšom ženom, nedavno su zajedno…
Nova 01.09.2023
Majka pevača Željka Joksimovića sa bivšom snajom Vesnom proslavila je 28. rođendan unuke Mine. „Srećan rođendan mojoj mezimici“, pisalo je u opisu porodične fotografije, piše „Telegraf“, a nikome nije promaklo to da za stolom nije bilo ni Željka, ni… »
(Foto) "bivša snaja mi je kao ćerka": Majka Željka Joksimovića sa njegovom prvom ženom na ručku: Od Jovane ni traga ni glasa…
Blic 01.09.2023
Majka pevača Željka Joksimovića sa bivšom snajom Vesnom proslavila je 28. rođendan unuke Mine. - Srećan rođendan mojoj mezimici - pisalo je u opisu porodične fotografije, a nikome nije promaklo to da za stolom nije bilo ni Željka, ni njegove sadašnje… »
Vesti dana »
Narodna banka Srbije održava stabilnost deviznog tržišta uprkos fluktuacijama kursa dinara
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 31 povezana
Vučić stigao u Brisel, prisustvovaće radnoj večeri sa Fon der Lajenovom i Kostom
RTS pre 58 minutajoš 20 povezanih
Situacija sa NIS-om pod američkim sankcijama: rok za rešenje i pregovori o prodaji udela
Naslovi.ai pre 2 satajoš 28 povezanih
VIDEO Zavirite na trening Zvezde u Gracu, ovako teku pripreme za važan meč protiv Šturma
Nova pre 28 minutajoš 56 povezanih