Povezane vesti
Belorusija tvrdi da je poljski vojni helikopter narušio njen vazdušni prostor
RTV 01.09.2023
MINSK - Poljski vojni helikopter narušio je beloruski vazdušni prostor, saopštio je granični komitet Belorusije. Poljski vojni helikopter Mi-24 prešao je državnu granicu leteći na izuzetno maloj visini, preleteo oko 1.200 metara iznad teritorije… »
Belorusija tvrdi da je poljski vojni helikopter narušio njen vazdušni prostor
Politika 01.09.2023
MINSK – Poljski vojni helikopter narušio je beloruski vazdušni prostor, saopštio je granični komitet Belorusije. Poljski vojni helikopter Mi-24 prešao je državnu granicu leteći na izuzetno maloj visini, preleteo oko 1.200 metara iznad teritorije… »
“Vojni helikopter narušio naš vazdušni prostor”
Vesti online 01.09.2023
Poljski vojni helikopter narušio je beloruski vazdušni prostor, saopštio je granični komitet Belorusije. Poljski vojni helikopter Mi-24 prešao je državnu granicu leteći na izuzetno maloj visini, preleteo oko 1.200 metara iznad teritorije Belorusije… »
Čačkaju mečku! Poljski vojni helikopter povredio državnu granicu Belorusije
Pravda 01.09.2023
Poljski vojni helikopter povredio je državnu granicu Belorusije, saopštila je pogranični komitet te bivše sovjetske republike. U pitanju je poljski helikopter Mi-24 koji je leteo na maloj visini i zašao je oko 1.200 metara na teritoriju Belorusije a… »
Vesti dana »
Dačić: Ubijeni maloletnik i napadač se od ranije poznavali, imali sukob
N1 Info pre 1 satjoš 18 povezanih
„Stajao je pored terena kao zbunjena pudlica“: Zvezda ga ponizila na „Marakani“, a nemački mediji još suroviji prema treneru Štutgarta
Nova pre 3 satajoš 18 povezanih
"Počivaj u miru dobri dečače, nije trebalo ovako": Bolna objava kluba u kom je ubijeni Andrija trenirao basket
Telegraf pre 1 satjoš 15 povezanih