Povezane vesti
Saobraćajna nezgoda u Sarajevu, motociklista udario ženu
Novi magazin 01.09.2023
U sarajevskom naselju Čengić Vila dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su povređene dve osobe. Kako su novinarki N1 izjavili svedoci ovog sudara, motociklista je udario mlađu ženu koja je nakon sudara odbačena nekoliko metara. Ona je, prema rečima… »
Saobraćajna nezgoda u Sarajevu, motociklista udario ženu
N1 Info 01.09.2023
U sarajevskom naselju Čengić Vila dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su povređene dve osobe. Kako su novinarki N1 izjavili svedoci ovog sudara, motociklista je udario mlađu ženu koja je nakon sudara odbačena nekoliko metara. Ona je, prema rečima… »
Vesti dana »
Šta se dešava sa vremenom u julu? RHMZ objavio prognozu za prvu polovinu meseca, čeka nas anomalija sa temperaturama
Mondo pre 2 satajoš 25 povezanih
Hrvati horski kukaju iako je Matanović sam priznao: „Osetio sam da me je zakačila“, selektor tvrdi da je suđenje ipak bilo loše!
Hot sport pre 26 minutajoš 36 povezanih
Podignuta optužnica protiv četiri osobe zbog pokušaja ubistva učenika: Tukli ga čekićem i metalnom šipkom tokom školskog odmora
Nova pre 47 minutajoš 15 povezanih
Hrvatska eliminisana u trileru, Španija jeste furija, Švajcarci rutinski protiv Alžira
BBC News pre 1 satjoš 99 povezanih
Muškarac izvučen iz ruševina nakon osam dana – broj žrtava u zemljotresu u Venecueli porastao na 2.595
RTS pre 2 minutajoš 15 povezanih