Повезане вести

Осећам да ову награду морам да поделим с народном! Петар Божовић о Нишу и једном колеги ког посебно цени

Осећам да ову награду морам да поделим с народном! Петар Божовић о Нишу и једном колеги ког посебно цени

Курир 02.09.2023
Глумац Хаџи Петар Божовић освојио је Гран-при Наиса на 58. Филмским сусретима у Нишу. Велики уметник награђен је за улогу Јоксима у филму "Уста пуна земље", последњем остварењу Пурише Ђорђевића. "Када сам чуо да сам добио… »
Петар Божовић најбољи глумац Филмских сусрета у Нишу: Гран при "Наиса" за улогу Јоксима

Петар Божовић најбољи глумац Филмских сусрета у Нишу: Гран при "Наиса" за улогу Јоксима

Радио 021 02.09.2023
За улогу Јоксима у филму "Уста пуна земље" Петар Божовић добио је Гран при Наису за најбоље глумачко остварење на овогодишњим Филмским сусретима у Нишу. Награда Цар Константин припала је Денису Мурићу за улогу Зизија у филму… »
Завршени Филмски сусрети у Нишу: Гран при "Наиса" припао Петру Божовићу за улогу у филму "Уста пуна земље" (видео, фото)

Завршени Филмски сусрети у Нишу: Гран при "Наиса" припао Петру Божовићу за улогу у филму "Уста пуна земље" (видео, фото)

Блиц 02.09.2023
Петар Божовић за улогу Јоксима у филму "Уста пуна земље" добио је Гран при Наису, главну фестивалску награду на завршној вечери 58. Фестивала глумачких остварења домаћег филма Филмски сусрети у Нишу. Највише признање нишког… »
Гран при 58. Фимских сусрета глумцу Петру Божовићу

Гран при 58. Фимских сусрета глумцу Петру Божовићу

Данас 01.09.2023
Гран при “Наиса” за најбоље глумачко остварење на 58. Фестивалу глумачких остварења „Филмски сусрети Ниш уручена је вечерас глумцу Хаџи Петру Божовићу за улогу у филму “Уста пуна земље”. “Изненадило ме. Ово је велико и… »
Вечерас завршница филмских сусрета у Нишу: У конкуренцији за осам награда глумачка остварења из 14 филмова

Вечерас завршница филмских сусрета у Нишу: У конкуренцији за осам награда глумачка остварења из 14 филмова

Блиц 01.09.2023
На завршној вечери 58. Фестивала глумачких остварења домаћег играног филма „Филмски сусрети Ниш“ вечерас ће у нишкој Тврђави бити додељене награде глумцима који су остварили најбоље улоге у 14 филмова који су ове године били у… »

Вести дана »