Povezane vesti
Đulijani rekao šta je imao, a sada će mu biti suđeno u Vašingtonu
Nova 02.09.2023
Rudi Đulijani, bivši advokat Donalda Trampa, izjasnio se da nije kriv po optužnici u Džordžiji koja ga tereti za pokušaj promene izbornih rezulata 2020. u toj američkoj saveznoj državi, prema sudskim dokumentima, prenosi Rojters. Đulijani, bivši… »
Đulijani se izjasnio da nije kriv za podrivanje izbora u Džordžiji
Glas Amerike 02.09.2023
Atlanta — Rudi Đulijani, bivšli lični advokat Donalda Trampa, izjasnio se da nije kriv po optužnici u Džordžiji koja ga tereti za pokušaj prekrajanja izborne volje u toj američkoj državi, prenijela je agencija Rojters pozivajući se na sudska… »
Rudi Đulijani se izjasnio da nije kriv za pokušaj promene izbora u Džordžiji 2020. godine
Blic 01.09.2023
Rudi Đulijani, bivši gradonačelnik Njujorka, rekao je da nije kriv za podmetanje rezultata izbora u saveznoj državi Džordžiji 2020. godine, dan nakon što se Donald Tramp izjasnio isto. Bivši advokat Donalda Trampa odrekao se prava na tužbu i… »
Vesti dana »
Jordanski ministar: Postoji arapsko-egipatski plan o izgradnji Gaze bez raseljavanja Palestinaca
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Nestao dečak na Novom Beogradu: Nije se vratio iz škole, ranac i oprema nađeni u Bloku 44 (foto)
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
Salman Ruždi sveočio protiv napadača: "Mislio sam da me udara pesnicom, a onda sam video krv na odeći"
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
Vučević: Studentima koji pešače od Beograda do Kragujevca da se obezbedi smeštaj
Danas pre 3 satajoš 1 povezana