Povezane vesti
Koristi slavu muža: Bivša žena Nenada Aleksića Ša ga napustila posle mesec dana, a ovaj detalj je svima sumnjiv
Blic 02.09.2023
Reper Nenad Aleksić Ša pre mesec dana je oženio influencerku Vanju, a sada se već razvodi od nje. Njihova odluka sve je iznenadila, ali je jedan detalj na društvenim mrežama svima privukao pažnju. Naime, kako je reper i sam priznao, Vanja je nakon mesec… »
"Na strani sam svog sina, vanju nisam video od svadbe!" Repera Ša podržava otac! Evo šta sve kaže o razvodu!
Kurir 02.09.2023
Reper Nenad Aleksić Ša nakon samo mesec i po dana od crkvenog venčanja razveo se od influencerke Vanje. Razlog rastanka sada već bivši par nije želeo da otkrije javnosti, a tim povodom oglasio se njegov otac, Zoran Aleksić i istakao da podržava svog… »
Fanovi bruje da Ša koristi bivša žena! Ovaj detalj je svima zapao za oko, mnogima je sumnjiva, napustila ga, a to nije…
Kurir 02.09.2023
Reper Nenad Aleksić Ša i njegova izabranica Vanja, rastali su se nakon samo mesec dana braka. Kako je reper u jednom trenutku naveo, ona je pokupila stvari i odlučila da ne želi ništa sa njim. I dok mnogi još uvek biraju na čijoj su strani, jedan detalj… »
"Zabranjivao joj je da izlazi sa drugaricama": Isplivali novi detalji razvoda Ša i Vanje, ovo je bio glavni okidač razlaza
Blic 02.09.2023
Nakon mesec dana braka Nenad Aleksić Ša razvodi se od supruge Vanje. Reper je u jednom svom intervjuu istakao da njegova izabranica nije bila spremna za brak. Kako sada domaći mediji prenose, razlog kraha njihovog braka je navodno ljubomora. - Velika je… »
Ovo je razlog razvoda vanje i Ša! Prebacivali jedno drugom, svađali se, ona više nije mogla da izdrži! Umešali se i roditelji!…
Kurir 02.09.2023
Bivši zadrugar i reper Nenad Aleksić Ša i tiktokerka Vanja razveli su se, što bi naš narod rekao, i pre nego što su se venčali! Njih dvoje su se pre mesec i po dana jedno drugom zakleli na večnu ljubav u crkvi, a u aprilu pred matičarem, a pre neki dan… »
Lukava bivša žena nenada aleksića Ša: Jedan detalj otkrio na koji način privlači pažnju, medije, fanove - pa i novac
Blic 02.09.2023
Nakon mesec dana braka Nenad Aleksić Ša razvodi se od supruge Vanje, pošto je ona pokupila svoje stvari i otišla od njega. Ipak, iako su se razišli jedan detalj na njenom Instagram profilu mnogima je privukao pažnju, zbog čega određeni hejteri smatraju… »
"Prete mi smrću, Ša dobro zna zašto sam se udala Za njega": Vanja otkrila detalje razvoda sa reperom: "Za reklamu smo mogli…
Blic 01.09.2023
Nakon mesec dana braka Nenad Aleksić Ša razvodi se od supruge Vanje. Kako je reper rekao u jednom svom obraćanju javnosti njegova izabranica nije bila spremna za brak. - Zbunilo me je što sam imao velika očekivanja. Nisam želeo da se završi. Ostaće… »
Vesti dana »
Lazarević: Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima od danas u funkciji
RTS pre 24 minutajoš 27 povezanih
Vučić: Tri moguća scenarija za NIS, Srbija bi platila ruski deo vlasništva
RTS pre 59 minutajoš 23 povezane
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 26 povezanih
Opština Vlasotince poziva građane da preko državnog programa “Svoj na svome” urede imovinska prava
Jugmedia pre 1 satjoš 44 povezane
"Imamo odlične lidere, počev od Ursule" Stigla oštra reakcija iz Evropske unije na Trampovu izjavu!
Kurir pre 24 minutajoš 19 povezanih