Повезане вести
Користи славу мужа: Бивша жена Ненада Алексића Ша га напустила после месец дана, а овај детаљ је свима сумњив
Блиц 02.09.2023
Репер Ненад Алексић Ша пре месец дана је оженио инфлуенцерку Вању, а сада се већ разводи од ње. Њихова одлука све је изненадила, али је један детаљ на друштвеним мрежама свима привукао пажњу. Наиме, како је репер и сам… »
"На страни сам свог сина, вању нисам видео од свадбе!" Репера Ша подржава отац! Ево шта све каже о разводу!
Курир 02.09.2023
Репер Ненад Алексић Ша након само месец и по дана од црквеног венчања развео се од инфлуенцерке Вање. Разлог растанка сада већ бивши пар није желео да открије јавности, а тим поводом огласио се његов отац, Зоран Алексић и… »
Фанови брује да Ша користи бивша жена! Овај детаљ је свима запао за око, многима је сумњива, напустила га, а то није…
Курир 02.09.2023
Репер Ненад Алексић Ша и његова изабраница Вања, растали су се након само месец дана брака. Како је репер у једном тренутку навео, она је покупила ствари и одлучила да не жели ништа са њим. И док многи још увек бирају на чијој… »
"Забрањивао јој је да излази са другарицама": Испливали нови детаљи развода Ша и Вање, ово је био главни окидач разлаза
Блиц 02.09.2023
Након месец дана брака Ненад Алексић Ша разводи се од супруге Вање. Репер је у једном свом интервјуу истакао да његова изабраница није била спремна за брак. Како сада домаћи медији преносе, разлог краха њиховог брака је… »
Ово је разлог развода вање и Ша! Пребацивали једно другом, свађали се, она више није могла да издржи! Умешали се и родитељи!…
Курир 02.09.2023
Бивши задругар и репер Ненад Алексић Ша и тиктокерка Вања развели су се, што би наш народ рекао, и пре него што су се венчали! Њих двоје су се пре месец и по дана једно другом заклели на вечну љубав у цркви, а у априлу пред… »
Лукава бивша жена ненада алексића Ша: Један детаљ открио на који начин привлачи пажњу, медије, фанове - па и новац
Блиц 02.09.2023
Након месец дана брака Ненад Алексић Ша разводи се од супруге Вање, пошто је она покупила своје ствари и отишла од њега. Ипак, иако су се разишли један детаљ на њеном Инстаграм профилу многима је привукао пажњу, због чега… »
"Прете ми смрћу, Ша добро зна зашто сам се удала За њега": Вања открила детаље развода са репером: "За рекламу смо могли…
Блиц 01.09.2023
Након месец дана брака Ненад Алексић Ша разводи се од супруге Вање. Како је репер рекао у једном свом обраћању јавности његова изабраница није била спремна за брак. - Збунило ме је што сам имао велика очекивања. Нисам желео… »
Вести дана »

Управа о притвореном студенту: Пребачен је у болницу касно поподне
РТС пре 56 минутајош 65 повезаних

Прослава Дана Сектора за ванредне ситуације, премијер и министри у новом центру у Лапову
Бета пре 1 сатјош 23 повезане

Само се срушио и пао Стефан Карић утучен због његове изненадне смрти, лије сузе
Ало пре 26 минутајош 30 повезаних

Фон дер Лајен: Еу предлаже обустављање финансијске подршке Израелу
Вечерње новости пре 1 сатјош 21 повезана