Povezane vesti
Koristi slavu muža: Bivša žena Nenada Aleksića Ša ga napustila posle mesec dana, a ovaj detalj je svima sumnjiv
Blic 02.09.2023
Reper Nenad Aleksić Ša pre mesec dana je oženio influencerku Vanju, a sada se već razvodi od nje. Njihova odluka sve je iznenadila, ali je jedan detalj na društvenim mrežama svima privukao pažnju. Naime, kako je reper i sam priznao, Vanja je nakon… »
"Žao mi je mog Nenada": Prvo oglašavanje oca od Ša nakon razvoda: “Podržao sam ga jer je ispao fer i bio dobar prema…
Blic 02.09.2023
Reper Nenad Aleksić Ša nakon samo mesec dana braka razveo se od influencerke Vanje. Razlog rastanka sada već bivši par nije želeo da otkrije javnosti, a tim povodom oglasio se njegov otac, Zoran Aleksić i istakao da podržava svog sina. - Koliko sad… »
"Na strani sam svog sina, vanju nisam video od svadbe!" Repera Ša podržava otac! Evo šta sve kaže o razvodu!
Kurir 02.09.2023
Reper Nenad Aleksić Ša nakon samo mesec i po dana od crkvenog venčanja razveo se od influencerke Vanje. Razlog rastanka sada već bivši par nije želeo da otkrije javnosti, a tim povodom oglasio se njegov otac, Zoran Aleksić i istakao da podržava… »
Fanovi bruje da Ša koristi bivša žena! Ovaj detalj je svima zapao za oko, mnogima je sumnjiva, napustila ga, a to nije…
Kurir 02.09.2023
Reper Nenad Aleksić Ša i njegova izabranica Vanja, rastali su se nakon samo mesec dana braka. Kako je reper u jednom trenutku naveo, ona je pokupila stvari i odlučila da ne želi ništa sa njim. I dok mnogi još uvek biraju na čijoj su strani, jedan… »
"Zabranjivao joj je da izlazi sa drugaricama": Isplivali novi detalji razvoda Ša i Vanje, ovo je bio glavni okidač razlaza
Blic 02.09.2023
Nakon mesec dana braka Nenad Aleksić Ša razvodi se od supruge Vanje. Reper je u jednom svom intervjuu istakao da njegova izabranica nije bila spremna za brak. Kako sada domaći mediji prenose, razlog kraha njihovog braka je navodno ljubomora. - Velika… »
Ovo je razlog razvoda vanje i Ša! Prebacivali jedno drugom, svađali se, ona više nije mogla da izdrži! Umešali se i…
Kurir 02.09.2023
Bivši zadrugar i reper Nenad Aleksić Ša i tiktokerka Vanja razveli su se, što bi naš narod rekao, i pre nego što su se venčali! Njih dvoje su se pre mesec i po dana jedno drugom zakleli na večnu ljubav u crkvi, a u aprilu pred matičarem, a pre… »
Lukava bivša žena nenada aleksića Ša: Jedan detalj otkrio na koji način privlači pažnju, medije, fanove - pa i novac
Blic 02.09.2023
Nakon mesec dana braka Nenad Aleksić Ša razvodi se od supruge Vanje, pošto je ona pokupila svoje stvari i otišla od njega. Ipak, iako su se razišli jedan detalj na njenom Instagram profilu mnogima je privukao pažnju, zbog čega određeni hejteri… »
"Prete mi smrću, Ša dobro zna zašto sam se udala Za njega": Vanja otkrila detalje razvoda sa reperom: "Za reklamu smo mogli…
Blic 01.09.2023
Nakon mesec dana braka Nenad Aleksić Ša razvodi se od supruge Vanje. Kako je reper rekao u jednom svom obraćanju javnosti njegova izabranica nije bila spremna za brak. - Zbunilo me je što sam imao velika očekivanja. Nisam želeo da se završi… »
Vesti dana »
Svuda elektronske table, informacije o vremenu i nesrećama: Vučić na otvaranju deonice Moravskog koridora (foto)
Blic pre 47 minutajoš 19 povezanih
Student Seratlić uoči protesta na Trgu Slavija: Ovo je borba celog naroda
Beta pre 4 satijoš 13 povezanih
Četiri osobe poginule u padu helikoptera u jugozapadnoj Turskoj: Letelica udarila u sprat bolnice tokom uzletanja
NIN pre 3 satajoš 16 povezanih
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Forbes pre 7 satijoš 1 povezana