Повезане вести
Шта ме навело да је оставим преко јутјуба?! Прегледи и паре! Бивши први пут очи у очи уживо, Дејан проговорио о раскиду!
Мондо 02.09.2023
Дејан Драгојевић синоћ се по први пут суочио са бившом девојком Александром Николић у емисији "Задруга - Народ пита". Дејан Драгојевић синоћ се по први пут суочио са бившом девојком Александром Николић у емисији "Задруга - Народ… »
"Све сам радио због прегледа и пара": Дејан Драгојевић о раскиду са Александром: "Почело је са Звезданом"
Блиц 02.09.2023
Дејан Драгојевић срео се синоћ први пут очи у очи са бившом девојком Александром у емисији "Задруга - Народ Пита". Њих двоје проговорили су о растанку, а Дејан је рекао да је свој раскид објавио на Јутјубу због прегледа, лајкова… »
Дејан и Александра први пут очи у очи након раскида: Ово су сви чекали, спрема се хаос
Блиц 01.09.2023
Бивши љубавни пар Дејан Драгојевић и Александра Николић вечерас ће се суочити први пут очи у очи након раскида. Наиме, Александра је дечка Дејана оставила у ријалитију "Задруга" због Филипа Цара, а њихов сукоб ескалирао је када… »
Вести дана »
Спајић подржао Вучићеву идеју о целом Западном Балкану у ЕУ: Ми ћемо вас тамо чекати већ од 2028.
Блиц пре 31 минутајош 17 повезаних
Москва критикује Зеленског због захтева да Запад гарантује безбедност избора
Политика пре 31 минутајош 19 повезаних
СРБИЈУ ЧЕКА ЛЕДЕНО ЈУТРО И СУНЧАН ДАН: Магла у котлинама, на планинама право пролеће!
Глас југа пре 1 сатјош 13 повезаних
Хитна помоћ: Три особе тешко повређене у четири саобраћајне незгоде у Београду
Данас пре 1 сатјош 13 повезаних
Фајненшел тајмс: Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Данас пре 31 минутајош 9 повезаних