Povezane vesti

Šta me navelo da je ostavim preko jutjuba?! Pregledi i pare! Bivši prvi put oči u oči uživo, Dejan progovorio o raskidu!

Šta me navelo da je ostavim preko jutjuba?! Pregledi i pare! Bivši prvi put oči u oči uživo, Dejan progovorio o raskidu!

Mondo 02.09.2023
Dejan Dragojević sinoć se po prvi put suočio sa bivšom devojkom Aleksandrom Nikolić u emisiji "Zadruga - Narod pita". Dejan Dragojević sinoć se po prvi put suočio sa bivšom devojkom Aleksandrom Nikolić u emisiji "Zadruga - Narod pita". Nakon… »
"Sve sam radio zbog pregleda i para": Dejan Dragojević o raskidu sa Aleksandrom: "Počelo je sa Zvezdanom"

"Sve sam radio zbog pregleda i para": Dejan Dragojević o raskidu sa Aleksandrom: "Počelo je sa Zvezdanom"

Blic 02.09.2023
Dejan Dragojević sreo se sinoć prvi put oči u oči sa bivšom devojkom Aleksandrom u emisiji "Zadruga - Narod Pita". Njih dvoje progovorili su o rastanku, a Dejan je rekao da je svoj raskid objavio na Jutjubu zbog pregleda, lajkova i para. - Da li… »
Dejan i Aleksandra prvi put oči u oči nakon raskida: Ovo su svi čekali, sprema se haos

Dejan i Aleksandra prvi put oči u oči nakon raskida: Ovo su svi čekali, sprema se haos

Blic 01.09.2023
Bivši ljubavni par Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić večeras će se suočiti prvi put oči u oči nakon raskida. Naime, Aleksandra je dečka Dejana ostavila u rijalitiju "Zadruga" zbog Filipa Cara, a njihov sukob eskalirao je kada je Nikolićeva… »

Vesti dana »