Повезане вести

Шта ме навело да је оставим преко јутјуба?! Прегледи и паре! Бивши први пут очи у очи уживо, Дејан проговорио о раскиду!

Шта ме навело да је оставим преко јутјуба?! Прегледи и паре! Бивши први пут очи у очи уживо, Дејан проговорио о раскиду!

Мондо 02.09.2023
Дејан Драгојевић синоћ се по први пут суочио са бившом девојком Александром Николић у емисији "Задруга - Народ пита". Дејан Драгојевић синоћ се по први пут суочио са бившом девојком Александром Николић у емисији "Задруга - Народ… »
"Све сам радио због прегледа и пара": Дејан Драгојевић о раскиду са Александром: "Почело је са Звезданом"

"Све сам радио због прегледа и пара": Дејан Драгојевић о раскиду са Александром: "Почело је са Звезданом"

Блиц 02.09.2023
Дејан Драгојевић срео се синоћ први пут очи у очи са бившом девојком Александром у емисији "Задруга - Народ Пита". Њих двоје проговорили су о растанку, а Дејан је рекао да је свој раскид објавио на Јутјубу због прегледа, лајкова… »
Дејан и Александра први пут очи у очи након раскида: Ово су сви чекали, спрема се хаос

Дејан и Александра први пут очи у очи након раскида: Ово су сви чекали, спрема се хаос

Блиц 01.09.2023
Бивши љубавни пар Дејан Драгојевић и Александра Николић вечерас ће се суочити први пут очи у очи након раскида. Наиме, Александра је дечка Дејана оставила у ријалитију "Задруга" због Филипа Цара, а њихов сукоб ескалирао је када… »

Вести дана »