Povezane vesti
Šta me navelo da je ostavim preko jutjuba?! Pregledi i pare! Bivši prvi put oči u oči uživo, Dejan progovorio o raskidu!
Mondo 02.09.2023
Dejan Dragojević sinoć se po prvi put suočio sa bivšom devojkom Aleksandrom Nikolić u emisiji "Zadruga - Narod pita". Dejan Dragojević sinoć se po prvi put suočio sa bivšom devojkom Aleksandrom Nikolić u emisiji "Zadruga - Narod pita". Nakon… »
"Sve sam radio zbog pregleda i para": Dejan Dragojević o raskidu sa Aleksandrom: "Počelo je sa Zvezdanom"
Blic 02.09.2023
Dejan Dragojević sreo se sinoć prvi put oči u oči sa bivšom devojkom Aleksandrom u emisiji "Zadruga - Narod Pita". Njih dvoje progovorili su o rastanku, a Dejan je rekao da je svoj raskid objavio na Jutjubu zbog pregleda, lajkova i para. - Da li… »
Dejan i Aleksandra prvi put oči u oči nakon raskida: Ovo su svi čekali, sprema se haos
Blic 01.09.2023
Bivši ljubavni par Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić večeras će se suočiti prvi put oči u oči nakon raskida. Naime, Aleksandra je dečka Dejana ostavila u rijalitiju "Zadruga" zbog Filipa Cara, a njihov sukob eskalirao je kada je Nikolićeva… »
Vesti dana »

Ukrajinski dronovi na ruske bombardere: Poruka Moskvi, ali i Zapadu
BBC News pre 2 satajoš 8 povezanih

Vremenska prognoza za 2. jun: Danas sunčano i toplo vreme, do 33 stepena
Beta pre 4 satijoš 1 povezana

Preokret u prognozama predsedničkih izbora u Poljskoj, ipak prednost kandidatu opozicije Navrockom
Danas pre 4 satijoš 3 povezane

Radnički ostaje superligaš! Pobedili Mačvu u baražu pred domaćom publikom
Niške vesti pre 2 satajoš 2 povezane

"Uvek su tu neke priče koje me ne interesuju": Trener Budućnosti zna šta je odlučilo meč sa Zvezdom
Mondo pre 4 satijoš 3 povezane