Povezane vesti
"Zahvaljujući mom ocu nismo na ulici": Bivša verenica Darka Lazića čas hvali, čas kudi: "Ne bih dozvolila da sina vodi na…
Blic 02.09.2023
Bivša verenica Darka Lazića nedavno je bila u odličnim odnosima sa pevačem Darkom Lazićem, slikala se za brend njegove žene Katarine Lazić i hvalila ga na sva usta, a sada je okrenula ploču iznela niz optužbi na njegov račun. Naime, folker Darko… »
Darko Lazić je loš otac, kaže Marina Gagić i otkriva zašto sina nije pustila na svadbu!
Svet plus 02.09.2023
Darko Lazić je loš otac, kaže njegova bivša verenica i majka njegovog deteta, Marina Gagić, pa otkriva zašto sina nije pustila na svadbu! Koliko je posvećen otac dovoljno govori to da čovek ne zna koju veličinu mu dete nosi... Nekadašnja… »
„Pred svadbu sam ga zvala da vodimo dete kod lekara, a on se nije pojavio“: Marina Gagić otkrila nepoznate detalje odnosa…
Nova 02.09.2023
Lazićeva bivša partnerka tvrdi da sreća njihovog sina zavisi od emotivnog statusa folkera. Svadba Darka Lazića i njegove nove izabranice Katarine podigla je prašinu u javnostil, a mnogo pažnje privukao je dolazak njegove bivše supruge i koleginice… »
Zvala sam ga da vodimo dete kod lekara, nije se pojavio! Marina iznela šok detalje o Darku Laziću - "Sin ga ni ne traži"
Mondo 02.09.2023
"Aleksej ga uopšte ne traži, očevu figuru našao je kod dede", rekla je Darkova bivša verenica. "Aleksej ga uopšte ne traži, očevu figuru našao je kod dede", rekla je Darkova bivša verenica. Bivša verenica Darka Lazića, Marina Gagić, oglasila… »
"Zvala sam Darka da vodimo dete kod lekara, nije se pojavio!" Marina oplela po Laziću: Naš sin je očevu figuru našao kod…
Kurir 02.09.2023
Bivša verenica Darka Lazića, Marina Gagić za medije je poručila da i da je bila u Pećincima njenog i pevačevog sina ne bi pustila da ide kod oca na svadbu. - Toliko sam se u dva dana gluposti načitala i cirkusa nagledala, da mi je stvarno smešno… »
"Nije hteo da joj da: 5.000 evra za letovanje" Svi detalji sukoba Darka Lazića i bivše verenice Marine pred svadbu: "Ucenjuje…
Blic 01.09.2023
Folker Darko Lazić na svadbu sa suprugom Katarinom nije pozvao bivšu verenicu Marinu Gagić sa kojom ima sina Alekseja, za razliku od bivše žene Ane Sević sa kojom ima ćerku Lorenu. Kako su pisali domaći mediji, Marina nije bila pozvana na veselje… »
Vesti dana »
Popović: Nedopustivi su pritisci poslanika opozicije na novosadsko tužilaštvo
RTV pre 2 satajoš 71 povezana
Polarni vrtlog "uleće" u Srbiju kroz tzv. bečka vrata; Zapamtite, 21. novembar
B92 pre 3 satajoš 23 povezane
Pripadnici Vojske Srbije u misiji UNIFIL i UNTSO na Bliskom istoku nisu direktno ugroženi
RTV pre 2 satajoš 20 povezanih