Povezane vesti
Za ulogu u filmu „Što se bore misli moje“ glumica Jana Ivanović dobila specijalno priznanje na Filmskim susretima u Nišu
Danas 02.09.2023
Jana Ivanović, glumica iz filma „Što se bore misli moje“ Milorada Milinkovića dobitnica je specijalnog priznanja žirija festivala Filmski susreti u Nišu za ulogu Katarine Konstantinović. Film „Što se bore misli moje“ govori o ubistvu kneza… »
Za marka živića je bila napisana ova uloga! Nenad Okanović: Honorar sam poklonio za podizanje njegove scene u Kruševcu
Kurir 02.09.2023
Tradicionalnom dodelom glumačkih priznanja sinoć su u Nišu zatvoreni 58. Filmski susreti, a pretposlednje veče premijeru je imalo novo ostvarenje Milorada Milinkovića "Što se bore misli moje". Ovaj politički triler donosi priču o ubistvu kneza… »
Jana Ivanović dobitnica specijalnog priznanja žirija festivala Filmski susreti u Nišu
Nova 02.09.2023
Jana Ivanović, glumica iz filma „Što se bore misli moje“ Milorada Milinkovića dobitnica je specijalnog priznanja žirija festivala Filmski susreti u Nišu za ulogu Katarine Konstantinović. Film „Što se bore misli moje“ govori o ubistvu kneza… »
Vesti dana »

BLOG Petnaesti mart: Počela okupljanja širom grada, traktori stigli na Novi Beograd
Vreme pre 11 minutajoš 41 povezana

VIDEO: Zapadna Srbija sliva se na protest u Beogradu, dugačka kolona na auto-putu „Miloš Veliki“
N1 Info pre 29 minutajoš 81 povezana

Uhapšen vozač BMW-a koji je u Belim vodama oborio tri osobe
Pravo u centar pre 11 minutajoš 21 povezana

Kako je izgledao doček studenata u Beogradu: Crveni tepih i medalje za pešake, napad na Elektrotehničkom fakultetu
Nova ekonomija pre 53 minutajoš 10 povezanih

Tužilaštvo naložilo hitnu identifikaciju muškarca zbog pretnji automatskom puškom na društvenim mrežama
N1 Info pre 35 minutajoš 13 povezanih