Povezane vesti
Za ulogu u filmu „Što se bore misli moje“ glumica Jana Ivanović dobila specijalno priznanje na Filmskim susretima u Nišu
Danas 02.09.2023
Jana Ivanović, glumica iz filma „Što se bore misli moje“ Milorada Milinkovića dobitnica je specijalnog priznanja žirija festivala Filmski susreti u Nišu za ulogu Katarine Konstantinović. Film „Što se bore misli moje“ govori o ubistvu kneza… »
Za marka živića je bila napisana ova uloga! Nenad Okanović: Honorar sam poklonio za podizanje njegove scene u Kruševcu
Kurir 02.09.2023
Tradicionalnom dodelom glumačkih priznanja sinoć su u Nišu zatvoreni 58. Filmski susreti, a pretposlednje veče premijeru je imalo novo ostvarenje Milorada Milinkovića "Što se bore misli moje". Ovaj politički triler donosi priču o ubistvu kneza… »
Jana Ivanović dobitnica specijalnog priznanja žirija festivala Filmski susreti u Nišu
Nova 02.09.2023
Jana Ivanović, glumica iz filma „Što se bore misli moje“ Milorada Milinkovića dobitnica je specijalnog priznanja žirija festivala Filmski susreti u Nišu za ulogu Katarine Konstantinović. Film „Što se bore misli moje“ govori o ubistvu kneza… »
Vesti dana »

„Želimo da uključimo UN“: Ruski pregovarač povodom jučerašnjih razgovora sa SAD o Ukrajini
Danas pre 1 satjoš 16 povezanih

Tragedija u Lazarevcu: Izbio požar u zgradi; Nastradao otac sa ćerkom VIDEO
B92 pre 55 minutajoš 14 povezanih

Bruka u Beloj kući: Zvaničnici u grupnom ćaskanju planirali napad na Jemen, a sve slučajno video novinar
BBC News pre 2 satajoš 11 povezanih