Povezane vesti
Zvezda dovela jednog od najtalentovanijih centara Evrope!
Sportske.net 02.09.2023
Crvena zvezda je gotovo kompletirala tim za sledeću sezonu, moguće je da bude i nekih dodatnih korekcija, odnosno još jedno ili dva pojačanja, ali se istovremeno radi i na pojačanjima u mlađim kategorijama. S tim u vezi, Zvezda je danas ozvaničila… »
Još jedan biser srpske košarke u Zvezdi - Marjanović novi član crveno-belih
Sportski žurnal 02.09.2023
Izuzetno mi je drago što sam postao član Crvene zvezde predstoji mi izuzetno naporan rad u narednom periodu, takođe i uložen trud kako bih jednog dana došao do prvog tima - rekao je Stefan. Crvena zvezda paralelno sa aktivnostima oko prvog tima, radi i… »
Pojačanje na malom Kalemegdanu: Zvezda dovela talentovanog centra iz Sombora
Večernje novosti 02.09.2023
CRVENA zvezda je pokazala da misli i na budućnost kluba. Crveno-beli su angažovali talentovanog centra Stefana Marjanovića. FOTO: KK Crvena zvezda Šampion Srbije je potvrdio da je jedan od najtalentovanijih centara Evrope stigao na Mali Kalemegdan. On je… »
Vesti dana »

Struja poskupljuje 6,6% od oktobra, uz mere pomoći penzionerima i malim preduzećima
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 39 povezanih

Direktor Telekoma će tužiti medije zbog objavljivanja njegovog razgovora
Vreme pre 49 minutajoš 87 povezanih

Uhapšen napasnik iz Trstenika Prvo izbo mladića nožem i staklenom flašom a potom pretio policajcu
Alo pre 30 minutajoš 34 povezane

Najmanje 3 osobe teško povređene kod Apatina: U udesu učestvovao i auto holandskih tablica
Telegraf pre 4 minutajoš 71 povezana

Od ponedeljka marže manje za 20 odsto: Poznato kolike će kazne plaćati trgovci koji ne budu poštovali novu uredbu
Nova ekonomija pre 49 minutajoš 49 povezanih