Povezane vesti

Milatović: Principi nove vlade - ubrzanje puta ka EU, kredibilno članstvo u NATO, dobrosusedski odnosi

Milatović: Principi nove vlade - ubrzanje puta ka EU, kredibilno članstvo u NATO, dobrosusedski odnosi

RTV 02.09.2023
PODGORICA - Crnogorski predsednik Jakov Milatović izjavio je danas da je davanje mandata za formiranje nove vlade Milojku Spajiću bila apsolutno ispravna odluka i istakao da ima pravo da iznosi političke stavove o procesu formiranja vlade i da to čini… »
Milatović: Davanje mandata Spajiću ispravna odluka, imam pravo na stav o vladi

Milatović: Davanje mandata Spajiću ispravna odluka, imam pravo na stav o vladi

Euronews 02.09.2023
Crnogorski predsednik Jakov Milatović izjavio je danas da je davanje mandata za formiranje nove vlade Milojku Spajiću bila apsolutno ispravna odluka i istakao da ima pravo da iznosi političke stavove o procesu formiranja vlade i da to čini u kontekstu… »
Milatović: Davanje mandata Spajiću ispravna odluka, stabilnost na prvom mestu

Milatović: Davanje mandata Spajiću ispravna odluka, stabilnost na prvom mestu

Telegraf 02.09.2023
Stabilnost i prosperitet države i građana na prvom mestu. Crnogorski predsednik Jakov Milatović izjavio je danas da je davanje mandata za formiranje nove vlade Milojku Spajiću bila apsolutno ispravna odluka i istakao da ima pravo da iznosi političke… »
Milatović: Davanje mandata Spajiću je ispravna odluka, imam pravo na politički stav

Milatović: Davanje mandata Spajiću je ispravna odluka, imam pravo na politički stav

RTS 02.09.2023
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović kaže da je davanje mandata za formiranje nove vlade Milojku Spajiću bila apsolutno ispravna odluka. Ističe da ima pravo da iznosi političke stavove o procesu formiranja vlade i da to čini u kontekstu stabilnosti… »

Vesti dana »