Повезане вести

Милатовић: Принципи нове владе - убрзање пута ка ЕУ, кредибилно чланство у НАТО, добросуседски односи

Милатовић: Принципи нове владе - убрзање пута ка ЕУ, кредибилно чланство у НАТО, добросуседски односи

РТВ 02.09.2023
ПОДГОРИЦА - Црногорски председник Јаков Милатовић изјавио је данас да је давање мандата за формирање нове владе Милојку Спајићу била апсолутно исправна одлука и истакао да има право да износи политичке ставове о процесу… »
Милатовић: Давање мандата Спајићу исправна одлука, имам право на став о влади

Милатовић: Давање мандата Спајићу исправна одлука, имам право на став о влади

Еуроневс 02.09.2023
Црногорски председник Јаков Милатовић изјавио је данас да је давање мандата за формирање нове владе Милојку Спајићу била апсолутно исправна одлука и истакао да има право да износи политичке ставове о процесу формирања владе и… »
Милатовић: Давање мандата Спајићу исправна одлука, стабилност на првом месту

Милатовић: Давање мандата Спајићу исправна одлука, стабилност на првом месту

Телеграф 02.09.2023
Стабилност и просперитет државе и грађана на првом месту. Црногорски председник Јаков Милатовић изјавио је данас да је давање мандата за формирање нове владе Милојку Спајићу била апсолутно исправна одлука и истакао да има право… »
Милатовић: Давање мандата Спајићу је исправна одлука, имам право на политички став

Милатовић: Давање мандата Спајићу је исправна одлука, имам право на политички став

РТС 02.09.2023
Председник Црне Горе Јаков Милатовић каже да је давање мандата за формирање нове владе Милојку Спајићу била апсолутно исправна одлука. Истиче да има право да износи политичке ставове о процесу формирања владе и да то чини у… »

Вести дана »