Povezane vesti
Andrej je za jedno veče zaradio pola nečije plate, ali...: "Ovako izgledam nakon 15 sati rada!"
Telegraf 02.09.2023
"Rekao sam da me ne zanima više, neću Amerikancima biti rob, jer su ti ljudi s kojima radim toliko toksični", poručio je. Jedan mladić iz Hrvatske odlučio je da leto provede u Sjedinjenim Američkim Državama putem "work and travel" programa, a… »
"Mislili ste da sam lud, to sam i ja shvatio i dao otkaz": Andrej radio 3 posla u Americi - Ovako izgleda nakon 15 sati
Mondo 02.09.2023
Andrej je otišao u Ameriku i opisao kako je izgledao njegov dan u kom je radio tri posla. Andrej je otišao u Ameriku i opisao kako je izgledao njegov dan u kom je radio tri posla. Veliki broj mladih sa Balkana tokom leta krene put Amerike, kako bi… »
Vesti dana »

Kreni-Promeni: Dačić hitno da se oglasi o napadima na novinara Insajdera i ratnog veterana
Danas pre 3 satajoš 3 povezane

Uhapšen žandarm koji je brutalo pretukao bivšu partnerku: Pretio joj pištoljem, ona ga molila da prestane: Oglasio se MUP
Blic pre 5 satijoš 2 povezane

Studenti u blokadi pozvali građane na komemorativni skup u Nišu: Poručili da ne odustaju dok se zahtevi ne ispune (foto, video)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Dečak (13) prevezen na hirurgiju: Detalji stravične nesreće u Novom Sadu: Muzičar poginuo, dvoje povređeno (foto)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana