Povezane vesti
Odgovor direktorke leskovačke Gimnazije
Jug press 02.09.2023
LESKOVAC U vezi sa navodima nastavnika Dejana Stanišića Gimnazije u Leskovcu direktorka Gimnazije gospođa Dragana Cvetanović daje sledeće saopštenje: Nastavnik Dejan Stanišić nije tehnološki višak u Gimnaziji u Leskovcu. Zasnovao je radni odnos u… »
Nastavnik računarstva i informatike pita gradonačelnika “Mesko, čija je Gimnazija?”
Jug press 02.09.2023
LESKOVAC Ja sam Dejan Stanišić, nastavnik Računarstva i informatike u Gimnaziji sa 30% od punog radnog vremena. U Gimnaziju sam došao kao tehnološki višak 2021 godine iz Muzičke škole. Tokom ove dve godine stekao sam utisak da u Gimnaziji postoje neki… »
Vesti dana »
Sunce upeklo od ranog jutra! Ovaj grad u Srbiji jutros najtopliji sa skoro 30 stepeni, a u drugom je za jaknu i džemper: Temperaturne šok razlike u 8 sati, tropski talas udara punom snagom
Blic pre 50 minutajoš 26 povezanih
Najmanje 132 poginulih u zemljotresu u Kolumbiji: Proglašeno vanredno stanje zbog najsnažnijeg potresa poslednjih godina
Nova pre 20 minutajoš 26 povezanih
Milenković: Situacija u Deliblatskoj peščari i Stolovima nepromenjena, nema ugroženih
Insajder pre 55 minutajoš 14 povezanih
Restrikcije vode od danas u Gornjem Milanovcu, zbog suše i neracionalne potrošnje
Insajder pre 35 minutajoš 9 povezanih
Zvezdin popravni na Marakani i prilika za prekid loše tradicije
Sputnik pre 10 minutajoš 15 povezanih