Повезане вести

Ово су сви учесници Елите: 56 њих се бори за 250.000 €! Скандали одмах на старту, геј афере, свађе, прве љубави... (видео)…

Ово су сви учесници Елите: 56 њих се бори за 250.000 €! Скандали одмах на старту, геј афере, свађе, прве љубави... (видео)…

Курир 02.09.2023
Нови ријалити шоу Елита креће! Наградни фонд је највећи до сад који је неки ријалити имао - 250.000 евра, што значи да је прва награда 100.000 евра, а друга, трећа и четврта 50.000 евра! Водитељски тим "Елите" чине Душица… »
Ово је мушкарац који је преварио Анели са Станијом! Испливала прва заједничка фотка старлете и бизнисмена, врло су присни…

Ово је мушкарац који је преварио Анели са Станијом! Испливала прва заједничка фотка старлете и бизнисмена, врло су присни…

Курир 02.09.2023
Прва учесница "Елите", Анели Ахмић, изнела је вечерас шок детаље о супругу, који ју је, како је истакла, преварио са старлетом Станијом Добројевић. - Муж ме је пре месец дана преварио после три године брака. Ја сам из… »
Оптужили је да је крадљивица мужева, а она ужива! Сви брује о Станијином ожењеном веренику, а ево шта она ради!

Оптужили је да је крадљивица мужева, а она ужива! Сви брује о Станијином ожењеном веренику, а ево шта она ради!

Курир 02.09.2023
Нова учесница "Елите" Анели Ахмић у студију код водитељке Душице Јаковљевић изнела да ју је супруг преварио са Станијом Добројевић, а касније и оставио због ње. - Станија Добројевић. Ја сам отишла са ћерком на одмор, ја једва… »
У елиту ушла девојка коју је муж преварио са Станијом Добројевић! Прошла је прави пакао, на потерници је, тражи га полицији…

У елиту ушла девојка коју је муж преварио са Станијом Добројевић! Прошла је прави пакао, на потерници је, тражи га полицији…

Курир 02.09.2023
Нови ријалити шоу Елита креће! Наградни фонд је највећи до сад који је неки ријалити имао - 250.000 евра, што значи да је прва награда 100.000 евра, а друга, трећа и четврта 50.000 евра! Прва учесница Елите је позната тиктокерка… »
Искипели силикони, дуге ноге и розе коса: Почела Задруга 7, водитељке издоминирале - погледајте како су изгледале!

Искипели силикони, дуге ноге и розе коса: Почела Задруга 7, водитељке издоминирале - погледајте како су изгледале!

Мондо 02.09.2023
Ивана Шопић, Душица Јаковљевић и Ана Радуловић покидале на отварању Задруге. Ивана Шопић, Душица Јаковљевић и Ана Радуловић покидале на отварању Задруге У суботу увече почела је нова, седма сезона ријалитија Задруга, под… »
Пола милиона € само ролс-ројс! Елитни возни парк спреман за такмичаре новог ријалитија! Лудило!

Пола милиона € само ролс-ројс! Елитни возни парк спреман за такмичаре новог ријалитија! Лудило!

Курир 02.09.2023
Ускоро почиње свечано отварање ријалитија " Елита", а Жељко Митровић спремио је луксузни возни парк за такмичаре овог гигантског пројекта. Четири бесне машине спремне су да довезу нове учеснике из студија у реновирани део… »

Вести дана »