Povezane vesti

Kakva ispala stanije Dobrojević! Sada ima "amnezije" i ne zna za ameli, a ovde je pokazala da je svega svesna, isplivali…

Kakva ispala stanije Dobrojević! Sada ima "amnezije" i ne zna za ameli, a ovde je pokazala da je svega svesna, isplivali…

Kurir 03.09.2023
Učesnica "Zadruge 7 - Elite", Aneli Ahmić, koja je sinoć ušla prva u rijaliti, iznela je šok detalje o mužu Asminu Durdžiću, koji ju je, kako je istakla, prevario sa rijaliti učesnicom Stanijom Dobrojević. Stanija je ovo demantovala, ističući… »
Dok aneli vene ostavljena, Stanija peva njenom mužu! Iscurio privatni snimak, evo šta rade kada su zajedno, potpuno…

Dok aneli vene ostavljena, Stanija peva njenom mužu! Iscurio privatni snimak, evo šta rade kada su zajedno, potpuno…

Kurir 03.09.2023
Učesnica " Elite", Aneli Ahmić, koja je sinoć ušla prva u rijaliti, iznela je šok detalje o mužu Asminu Durdžiću, koji ju je, kako je istakla, prevario sa starletom Stanijom Dobrojević. Ona je govorila o tome kako je ostavljena, te da se… »
Rođaka Slavka Ćuruvije ušla u Elitu! Svi šokirani kada su ugledali poznatu novinarku, spremna je da ispriča pravu istinu o…

Rođaka Slavka Ćuruvije ušla u Elitu! Svi šokirani kada su ugledali poznatu novinarku, spremna je da ispriča pravu istinu o…

Kurir 03.09.2023
Rođaka legendarnog Slavka Ćuruvije, Vesna Ćuruvija, ušla je u "Elitu". Mnogi su ostali zatečeni kada su videli poznatu novinarku na podijumu rijaliti programa. Ona je spremna da ispriča pravu istinu o sebi, svom životu i svim dramatičnom… »
"Otac je pokušao da me siluje" u Elitu ulazi učesnica koja ima traumatično detinjstvo, preživela je pakao, jezivo…

"Otac je pokušao da me siluje" u Elitu ulazi učesnica koja ima traumatično detinjstvo, preživela je pakao, jezivo…

Kurir 03.09.2023
Još jedna učesnica "Elite" je Teodora Dimitrijević. Ona je u svom profilu otkrila potresne detalje svog odrastanja. "Otac je pokušao da me siluje." - glasila je jeziva rečenica nove takmičarke. Teodora je najavila da će tokom rijalitija pričati o… »
"U vezi sam, ali želim da ga prevarim sa mensurom" u Elitu ulazi Slađa Poršelina i šokira izjavama, spremna je na haos

"U vezi sam, ali želim da ga prevarim sa mensurom" u Elitu ulazi Slađa Poršelina i šokira izjavama, spremna je na haos

Kurir 03.09.2023
Nova učesnica Elite je Slađa Lazić - Poršelina. Ona je još jedna u nizu takmičara koji postaju deo rijaliti programa. Pojavila se u roze haljinici, a svojim izazovnim izgledom pokazala je koliko je zgodna. Ipak, ovoga puta niko nije gledao u njen… »
Političar ovoga puta tvrdi da neće prevariti ženu! Spreman je za Elitu, progovorio i o psihičkom stanju

Političar ovoga puta tvrdi da neće prevariti ženu! Spreman je za Elitu, progovorio i o psihičkom stanju

Kurir 03.09.2023
Ulazak u " Elitu" uveliko traje. Treća grupa takmičara spremna je ulazak u studio. Aleksandar Požgaj je jedan od učesnike te grupe i kako tvrdi, spreman je psihički za ulazak u Elitu. 01:04 Aleksandar Požgaj - ovaj put neću prevariti ženu Ovaj put… »

Vesti dana »