Повезане вести

Каква испала станије Добројевић! Сада има "амнезије" и не зна за амели, а овде је показала да је свега свесна, испливали докази…

Каква испала станије Добројевић! Сада има "амнезије" и не зна за амели, а овде је показала да је свега свесна, испливали докази…

Курир 03.09.2023
Учесница "Задруге 7 - Елите", Анели Ахмић, која је синоћ ушла прва у ријалити, изнела је шок детаље о мужу Асмину Дурџићу, који ју је, како је истакла, преварио са ријалити учесницом Станијом Добројевић. Станија је ово… »
Док анели вене остављена, Станија пева њеном мужу! Исцурио приватни снимак, ево шта раде када су заједно, потпуно раскринкани…

Док анели вене остављена, Станија пева њеном мужу! Исцурио приватни снимак, ево шта раде када су заједно, потпуно раскринкани…

Курир 03.09.2023
Учесница " Елите", Анели Ахмић, која је синоћ ушла прва у ријалити, изнела је шок детаље о мужу Асмину Дурџићу, који ју је, како је истакла, преварио са старлетом Станијом Добројевић. Она је говорила о томе како је остављена… »
Рођака Славка Ћурувије ушла у Елиту! Сви шокирани када су угледали познату новинарку, спремна је да исприча праву истину о…

Рођака Славка Ћурувије ушла у Елиту! Сви шокирани када су угледали познату новинарку, спремна је да исприча праву истину о…

Курир 03.09.2023
Рођака легендарног Славка Ћурувије, Весна Ћурувија, ушла је у "Елиту". Многи су остали затечени када су видели познату новинарку на подијуму ријалити програма. Она је спремна да исприча праву истину о себи, свом животу и свим… »
"Отац је покушао да ме силује" у Елиту улази учесница која има трауматично детињство, преживела је пакао, језиво признање!…

"Отац је покушао да ме силује" у Елиту улази учесница која има трауматично детињство, преживела је пакао, језиво признање!…

Курир 03.09.2023
Још једна учесница "Елите" је Теодора Димитријевић. Она је у свом профилу открила потресне детаље свог одрастања. "Отац је покушао да ме силује." - гласила је језива реченица нове такмичарке. Теодора је најавила да ће током… »
Политичар овога пута тврди да неће преварити жену! Спреман је за Елиту, проговорио и о психичком стању

Политичар овога пута тврди да неће преварити жену! Спреман је за Елиту, проговорио и о психичком стању

Курир 03.09.2023
Улазак у " Елиту" увелико траје. Трећа група такмичара спремна је улазак у студио. Александар Пожгај је један од учеснике те групе и како тврди, спреман је психички за улазак у Елиту. 01:04 Александар Пожгај - овај пут нећу… »
"У вези сам, али желим да га преварим са менсуром" у Елиту улази Слађа Поршелина и шокира изјавама, спремна је на хаос

"У вези сам, али желим да га преварим са менсуром" у Елиту улази Слађа Поршелина и шокира изјавама, спремна је на хаос

Курир 03.09.2023
Нова учесница Елите је Слађа Лазић - Поршелина. Она је још једна у низу такмичара који постају део ријалити програма. Појавила се у розе хаљиници, а својим изазовним изгледом показала је колико је згодна. Ипак, овога пута нико… »

Вести дана »