Povezane vesti
(Video) Učesnik zadruge bio intiman sa dve takmičarke u karantinu: Otkrio njihova imena! Ušao u rijaliti i priznao: "Znam sa…
Blic 03.09.2023
Bora Terzić ušao je večeras u rijaliti "Zadruga 7 - Elita", pa je pred našim kamerama otkrio da je u karantinu bio intiman sa dve takmičarke. - Bio sam sa jednom devojkom u karantinu... Malo smo se ljubili. Bio sam sa Milicom plavom... Videćemo da li… »
"Raskinuo sam sa devojkom zbog ulaska u rijaliti": Mensur Ajdarpašić utučen na početku Zadruge 7 - Elite: "Ja sam već…
Blic 02.09.2023
Rijaliti učesnik Mensur Ajdarpašić večeras je, na početku "Zadruge 7 - Elite", otkrio da je raskinuo vezu sa devojkom zbog "Pinkovog" šou-programa. - Raskid je usledio zbog moje odluke da uđem u rijaliti. Nisam spreman za novu ljubav. Ne planiram ništa… »
Vesti dana »
Stiže drastičan vremenski obrt: Ovakvu prognozu u decembru je malo ko očekivao!
Alo pre 40 minutajoš 15 povezanih
Lejkersi bez trofeja, a sudije su „previdele“ udarac laktom u glavu Luke Dončića (VIDEO)
Danas pre 50 minutajoš 19 povezanih
(Video) Ovako je izgledao upad američkih specijalaca na tanker pun nafte kod Venecuele: Spustili se iz helikoptera niz konopac, uzeli mašinke u ruke i zauzeli brod
Blic pre 20 minutajoš 13 povezanih
Vučić o eventualnoj kandidaturi za premijera na predstojećim izborima
NIN pre 40 minutajoš 10 povezanih