Povezane vesti
Darko Lazić: Jel realno da mene sad žena vozi svuda?!
Svet plus 03.09.2023
Pevač Darko Lazić nezadovoljan jer mu je oduzeta dozvola! Je l' realno da mene sad žena vozi svuda, jer ja ne smem da vozim?! Hoću pravdu! Lazić je nedavno izazvao udes u Beogradu, a sa sobom nije imao srpsku vozačku dozvolu, već češku. Dobio je… »
"Je l' realno da me žena vozi, pravda za mene!" Darko krši zakon, završava u policiji pa provocira! Njegovoj bahatosti nema…
Kurir 03.09.2023
Folker Darko Lazić nedavno je napravio udes u Beogradu, kada je vozio s češkom dozvolom iako mu je zabranjeno upravljanje vozilom na teritoriji Srbije. Samo sedam dana kasnije, i to na svojoj svadbi, napravio novi prekršaj i seo za volan… »
(Video) "smeje mi se žena": Darko Lazić šokira posle udesa i oduzimanja dozvole: "Nema smisla ona da vozi, pravda za mene"
Blic 03.09.2023
Folker Darko Lazić nedavno je napravio udes u Beogradu, a sa sobom nije imao srpsku vozačku dozvolu, već češku. Dobio je zabranu upravljanja vozilom, a sad se oglasio na Instagramu i ponovo uspeo da šokira mnoge. - Brate, reci mi, molim te... Je l'… »
Vesti dana »
Miler: SAD nisu bile upoznate sa planom za ubistvo Kirilova, niti su umešane
RTV pre 42 minutajoš 15 povezanih
EU: Uspešni pregovori Beograda i Prištine o implementaciji Deklaracije o nestalim osobama
RTV pre 2 satajoš 6 povezanih
Veštačenje novosadskog FTN-a pokazalo: Nesreća na Železničkoj stanici mogla da bude sprečena
Radio 021 pre 1 satjoš 3 povezane
Prijem ministra odbrane i načelnika Generalštaba povodom novogodišnjih i božićnih praznika
Blic pre 10 satijoš 4 povezane