Povezane vesti
"Ovo je bilo za borišu, molimo se da što pre izađe " Avramović veoma emotivan nakon plasmana u četvrtfinale Mundobasketa!
Kurir 03.09.2023
Reprezentativac Srbije Aleksa Avramović sumirao je utiske nakon pobede Srbije. Podsetimo, izabranici Svetislava Pešića pobedili su Dominikansku republiku rezultatom 112:79 i obezbedili plasman se u četvrfinale Mundobasketa. "Mislim da smo samo protiv… »
Vlade Đurović hvali ''orlove'' na sva usta: ''NEMOGUĆE da su Litvanci tako jaki!''
Sportske.net 03.09.2023
Vlade Đurović je i danas bio gost RTS-a i izneo je svoj komentar utakmice našeg nacionalnog tima odmah posle ubedljive pobede nad Dominikanom, 112:79, odlučujuće za plasman u četvrtfinale Svetskog prvenstva. Za razliku od pre dva dana kada smo svi bili… »
Aleksa: ''Ovo je bilo za Borišu! A samo da vam kažem da nismo spavali...''
Sportske.net 03.09.2023
. Reprezentacija Srbije se plasirala u četvrtfinale Svetskog prvenstva, posle današnje ubedljive pobede nad Dominikanom u Manili - 112:79. Odmah po završetku meča, pred novinare je izašao naš reprezentativac Aleksa Avramović. ''Mislim da smo samo protiv… »
Avramović o narednom rivalu: Ne zanima me ko će biti, želi da obradujem Srbiju (video)
Večernje novosti 03.09.2023
KOŠARKAŠI Srbije pobedili su Dominikansku Republiku sa 112:79 i plasirali se u četvrtfinale Svetskog prvenstva. Posle meča se oglasio Aleksa Avramović koji je istakao da su on i saigrači trijumf posvetili Boriši Simaniću. FOTO: FIBA.Basketball Plejmejker… »
Vesti dana »

Grbović: Vučić kriminilizacijom bezbednosnih struktura samo ubrzava svoj pad
N1 Info pre 12 minutajoš 33 povezane

Topao septembarski dan, posle oblačnog jutra pretežno sunčano
Glas Zaječara pre 53 minutajoš 18 povezanih

Ostvarenje The Pitt proglašeno najboljom dramskom serijom na dodeli Emi nagrada
N1 Info pre 1 satjoš 9 povezanih

Hitna pomoć: U četiri saobraćajne nezgode u Beogradu deset osoba lakše povređeno
B92 pre 1 satjoš 9 povezanih