Povezane vesti
Duljaj: Gospodo, nisam izgubio svlačionicu! Jandrić: Partizan je ipak Partizan, u kakvoj god situaciji bio
Sportski žurnal 03.09.2023
Partizan nakon nestvarnog preokreta bolji od IMT-a sa 3:2. Trener Partizana Igor Duljaj čestitao je večeras fudbalerima na pobedi protiv IMT-a u šestom kolu Superlige Srbije i dodao da igrači crno-belih imaju poverenja u njega. Partizan je posle… »
Gospodi imam jedno da poručim! Igor Duljaj podigao ton posle Partizanove pobede
Mondo 03.09.2023
Trener crno-belih podigao ton! Trener crno-belih podigao ton! Partizan je pobedio IMT, golom Nemanje Nemanje Nikolića u 95. minutu, a trener crno-belih Igor Duljaj imao je posebnu poruku posle utakmice. "Gospodi da poručim da nisam izgubio svlačionicu i… »
Ponosni Duljaj: ''Gospodo, igrači su i dalje uz mene!''
Sportske.net 03.09.2023
Partizan je bio na ivici poraza večeras na ''Krovu' protiv odlične ekipe IMT-a, gubio je sa 0:2, ali je u samom finišu uspeo da napravi veliki preokret i trijumfuje sa 3:2. ''Prvo, velike čestitke kolegi koji ima jednu od najmlađih ekipa u Superligi… »
Vesti dana »

Fico se oglasio povodom atentana na kirka Njegova objava zapalila mreže: Imao sam za milimetar više sreće
Alo pre 20 minutajoš 28 povezanih

Tramp: Upad dronova u Poljsku mogao bi biti greška; Varšava zatvorila sve granične prelaze sa Belorusijom
RTS pre 45 minutajoš 22 povezane

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Beta pre 35 minutajoš 21 povezana

Ceca se nije pojavila na slavlju kod Saše Matića: Nalazila se na tajnoj lokaciji, otkriveni svi detalji
Mondo pre 1 satjoš 14 povezanih