Повезане вести

Лајчак: У разговору с Вучићем и Куртијем изразио сам забринутост због севера КиМ

Лајчак: У разговору с Вучићем и Куртијем изразио сам забринутост због севера КиМ

Телеграф 04.09.2023
Лајчак је навео да се састао са Куртијем у оквиру Бледског стратешког форума, а да је потом отпутовао у Београд где је разговарао са председником Србије Александром Вучићем. Специјални изасланик ЕУ за дијалог Београда и Приштине… »
Забринут сам због ситуације на северу Косова: Мирослав Лајчак уочи наставка дијалога у Бриселу

Забринут сам због ситуације на северу Косова: Мирослав Лајчак уочи наставка дијалога у Бриселу

Курир 04.09.2023
Специјални изасланик ЕУ за дијалог Косова и Србије Мирослав Лајчак, сумирајући радну недељу, подсетио је да је пред састанак на највишем нивоу у Бриселу, који ће бити одржан 14. септембра, косовског премијера Аљбина Куртија и… »
Раскринкан план куртија: Косовски аналитичар открио шта ће премијер лажне државе да тражи у Брислу 14. септембра

Раскринкан план куртија: Косовски аналитичар открио шта ће премијер лажне државе да тражи у Брислу 14. септембра

Курир 04.09.2023
Аналитичар Дорајет Имери сматра да ће косовски премијер Аљбин Курти на састанку са председником Србије Александром Вучићем, 14. септембра у Бриселу, покушати да изнесе идеју да би током наредне године требало да се дође до… »
Пред сваку рунду дијалога Курти изазиве инциденте, аналитичари верују да ће то поновити и уочи 14. септембра!

Пред сваку рунду дијалога Курти изазиве инциденте, аналитичари верују да ће то поновити и уочи 14. септембра!

Курир 04.09.2023
Смишљеним провокацијама косовски премијер покушава да минимизира захтеве Београда, то је урадио и у мају уочи сусрета са председником Србије када је на Фејсбуку објавио статус посвећен догађају из 1999. године. Пред нову рунду… »

Вести дана »