Povezane vesti
Slađana (28) na godišnjicu braka ostala bez muža, sa kojim ima 4 dece: "Sin još veruje da će se tata vratiti"
Telegraf 04.09.2023
Srećom, za ovu priču su saznali i ljudi u Fondaciji Humano Srce, koji su ponudili da pomognu ovoj porodici. "Od svega na celome svetu jedino mi nedostaje moj suprug. Znam da ga više neću videti, i da moram napred zbog svoje dece, ali bol je neopisiva i… »
"Ugljenisano telo supruga ostaće mi večno pred očima": Slađana (28), majka četvoro dece, na godišnjicu braka doživela tešku…
Blic 03.09.2023
"Od svega na celome svetu jedino mi nedostaje moj suprug. Znam da ga više neću videti, i da moram napred zbog svoje dece, ali bol je neopisiva i jako nam je teško", ovako započinje svoju priču Slađana Paunović (28), iz sela Klokočevac kod Majdanpeka… »
Vesti dana »
U Kini, na granici sa Nepalom, u klizištu poginulo 16 osoba, 546 nestalo
RTV pre 18 minutajoš 8 povezanih
Sunčano i toplo drugog dana vikenda, poslepodne mogući pljuskovi: temperatura do 36 stepeni
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 10 povezanih
Hitna pomoć: Šest osoba lakše povređeno u saobraćajnim nesrećama u Beogradu, među njima i dete
N1 Info pre 47 minutajoš 7 povezanih
BLOG UŽIVO: Požar u Lebanu ugašen, vatra na Stolovima i kod Vranja još nije lokalizovana
Insajder pre 12 minutajoš 5 povezanih