Повезане вести

Ђоковић разбио Хрвата Гоја у четвртфиналу против Американца Тејлора Фрица

Ђоковић разбио Хрвата Гоја у четвртфиналу против Американца Тејлора Фрица

Дневник 04.09.2023
Српски тенисер Новак Ђоковић, поприлично је убедљиво славио против Борне Гоја у мечу 4. кола УС Опена, пошто је са 3:0 успео да прође даље. По сетовима је било 6:2, 7:5, 6:4 за нешто мање од два и по сата игре на Артур Еш… »
Немогућа мисија – да се изгуби: Фриц међу 26 играча против којих Ђоковић збирно има 198 победа и ниједан пораз

Немогућа мисија – да се изгуби: Фриц међу 26 играча против којих Ђоковић збирно има 198 победа и ниједан пораз

Данас 04.09.2023
Новак Ђоковић играће 13. пут у четвртфиналу Ју Ес опена, што је најчешће у борби за улазак у „фајнал фор“ на „Флашинг Медоузу“ уз америчког тенисера Андреа Агасија и швајцарског аса Роџера Федерера. У походу на четврти трофеј на… »
Мали Ђоковић против Алкараса

Мали Ђоковић против Алкараса

Спорт клуб 04.09.2023
Сви желе да на Ју-Ес опену у финалу виде нови двобој Новака Ђоковића и Карлоса Алкараса, али да би играо против Србина Шпанац прво мора да победи његову копију. Тако бар тврди Матео Арналди, 22-годишњи Италијан који вечерас у… »
Шелтон сервирао 239 км на час

Шелтон сервирао 239 км на час

Спорт клуб 04.09.2023
Бен Шелтон, један од тројице 20-годишњака у првих 50 на свету (само је 19-годишњи Француз Артур Фис на 48. позицији млађи), испалио је сервис од 239 километара на час у осмини финала Ју-Ес опена против Томија Пола – 6:4, 6:3… »
Новак открио неостварену жељу: Само Јокић може да је испуни

Новак открио неостварену жељу: Само Јокић може да је испуни

Нова 04.09.2023
Одушевио све Новак Ђоковић је рутински савладао хрватског тенисера Борну Гоја са 6:2, 7:5, 6:4. Следећи противник ће му бити Тејлор Фриц, а Новак ј после меча причао о бројним стварима. Није скривао задовољство што је Ерон… »
Ђоковић максималан против Борне, у четвртфиналу га чека Американац Фриц

Ђоковић максималан против Борне, у четвртфиналу га чека Американац Фриц

Спортски журнал 04.09.2023
Новак и Тејлор играли су до сада седам пута, свих седам мечева добио је Србин. Други носилац на Отвореном првенству Америке Новак Ђоковић победио је у осмини финала Ју Ес опена 105. на АТП листи, Хрват Борна Гојо (главног жреба… »
Хрват о Ђоковићу, "гаћама", Ју-Ес опену: Имао је посебну поруку за Србина

Хрват о Ђоковићу, "гаћама", Ју-Ес опену: Имао је посебну поруку за Србина

Вечерње новости 04.09.2023
Хрватски тенисер Борна Гојо дао је занимљиву изјаву после пораза од Новака Ђоковића 6:2, 7:5, 6:4 у четвртом колу Ју-Ес опена. Фото АП - Било је довољно лудо. Увек ми је био сан да играм ноћни меч на Ешу. Да сам физички могао… »
Ђоковића пут у финале води преко Американаца, а с њима на Ју Ес опену има 11:0

Ђоковића пут у финале води преко Американаца, а с њима на Ју Ес опену има 11:0

Данас 04.09.2023
Новак Ђоковић, други „рекет“ света до званичног повратка на чело у понедељак, који на Ју Ес опену игра 17. пут, 13. пут је у четвртфиналу, што је рекорд који сада на последњем турниру за гренд слем у сезони дели с Американцем… »
Ђоковић: Пут постаје тежи, али спреман сам за изазове

Ђоковић: Пут постаје тежи, али спреман сам за изазове

Дневник 04.09.2023
ЊУЈОРК: „Важна победа за мене, знао сам да је кључно да смањим његов број асова и сервис винера, а ја сам се сервисом фокусирао на прецизност, мање на снагу. Срећан сам што сам прошао у три сета“, рекао је српски тенисер… »
Тачно оно што је Ђоковићу било потребно

Тачно оно што је Ђоковићу било потребно

Спорт клуб 04.09.2023
После маратона са Ласлом Ђереом, Новак Ђоковић је пред судар са Борном Гојом имао два задатка. Онај који се њему подразумева – да победи, и онај други – да победи што брже, како би свом телу дао више времена за опоравак пред… »
"Манипулаторка": Изјава Новака Ђоковића о којој бруји Америка

"Манипулаторка": Изјава Новака Ђоковића о којој бруји Америка

Вечерње новости 04.09.2023
Српски тенисер Новак Ђоковић је савладао Хрвата Борна Гоју у осмини финала Ју-Ес опена са 3:0 (6:2, 7:5, 6:4). Тањуг/АП Занимљивије је било на конференцији за медије најбољег играча света неголи на терену. Осим о спорту… »
Ђоковић у четвртфиналу УС опена, нека се спреми Тејлор Фриц

Ђоковић у четвртфиналу УС опена, нека се спреми Тејлор Фриц

Данас 04.09.2023
Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у четвртфинале Отвореног првенства САД у Њујорку, пошто је јутрос победио 105. играча света Борну Гоја из Хрватске после три сета, 6:2, 7:5, 6:4. Ђоковић је победио после два сата и 25… »
„Не идем само да скинем гаће“: Гојо открио шта је рекао Ђоковићу на мрежи након пораза

„Не идем само да скинем гаће“: Гојо открио шта је рекао Ђоковићу на мрежи након пораза

Нова 04.09.2023
Борна Гојо у свом стилу. Имао је сјајну недељу Борна Гојо, стигао је по први пут до осмине финала једног гренд слема, али је у овој фази УС Опена Новак Ђоковић био превелики залогај (6:2, 7:5, 6:4). Ипак, то не значи да је… »
Ноле: Гледаћу и Звезду и Партизан у ЕЛ, волео бих и Јокића

Ноле: Гледаћу и Звезду и Партизан у ЕЛ, волео бих и Јокића

Спорт клуб 04.09.2023
Арон Роџерс, један од најбољих квотербекова у историји НФЛ, рекао је да је испунио себи велику жељу тиме што је гледао уживо меч Новака Ђоковића. „Нисам знао да је Арон Роџерс то рекао, стварно му хвала од срца што је тако… »
„Нећу да причам о томе“: Ђоковић послао поруку Американцу, па причао о Јокићу и Ибрахимовићу

„Нећу да причам о томе“: Ђоковић послао поруку Американцу, па причао о Јокићу и Ибрахимовићу

Нова 04.09.2023
Један део питања остао је без одговора. Новак Ђоковић је савладао Борну Гоја са 6:2, 7:5, 6:4 и тако обезбедио ново, 13. четвртфинале УС Опена. Тамо ће одмерити снаге са Тејлором Фрицом, са којима има скор 7-0. „Задовољан сам… »
Ђоковић у четвртфиналу УС опена

Ђоковић у четвртфиналу УС опена

Радио 021 04.09.2023
Новак Ђоковић 13. пут се пласирао у четвртфинале УС опена, пошто је у осмини финала победио Хрвата Борну Гоја у три сета, са 6:2, 7:5, 6:4. За пролазак у полуфинале Ђоковић ће у уторак играти против деветог тенисера света… »
Ђоковић: Спреман сам за Фрица и публику

Ђоковић: Спреман сам за Фрица и публику

Спорт клуб 04.09.2023
Новак Ђоковић је био расположен после победе над Борном Гојом у осмини финала УС опена. #релатед-невс_0 “Имао сам добар почетак меча, за разлику од дуела са Ђереом. Задовољан сам нивоом своје игре. Мислим да са пуно оптимизма… »
„Нисам дошао да ‘скинем гаће’, рекао сам Нолету да освоји“

„Нисам дошао да ‘скинем гаће’, рекао сам Нолету да освоји“

Спорт клуб 04.09.2023
Хрватски тенисер Борна Гојо задовољан је искуством на највећем стадиону на свету – Артур Ешу у поразу од Новака Ђоковића 6:2, 7:5, 6:4 у четвртом колу УС опена. „Било је довољно лудо. Увек ми је био сан да играм ноћни меч на… »
Ђоковић без проблема до четвртфинала Ју Ес Опена, а тамо га чека Американац Фриц

Ђоковић без проблема до четвртфинала Ју Ес Опена, а тамо га чека Американац Фриц

Глас Америке 04.09.2023
ЊУЈОРК — Овај пут није било неизвесности - Новак Ђоковић пласирао се у четвртфинале Ју Ес Опена, пошто је у осмини финала савладао хрватског тенисера Борну Гоју са 3:0, по сетовима 6:2, 7:5, 6:4. Око два и по сата била су… »
Ђоковић: Тражим од свог тима највећу концентрацију

Ђоковић: Тражим од свог тима највећу концентрацију

Спорт клуб 04.09.2023
Новак Ђоковић задовољан је што је у три сета (6:2, 7:5, 6:4) завршио посао против Борне Гоја у четвртом колу УС опена. „Гледао сам Борну и видео да има јаке ударце, да су ми форхенд и сервис оружја. Добро се креће за своју… »
Ђоковић разбио Хрвата, за четвртфинале УС Опена! Потпуна Новакова доминација у Њујорку

Ђоковић разбио Хрвата, за четвртфинале УС Опена! Потпуна Новакова доминација у Њујорку

Мондо 04.09.2023
Новак Ђоковић рутински победио хрватског тенисера Борну Гоју и ушао у четвртфинале гренд слема у Њујорку. Новак Ђоковић рутински победио хрватског тенисера Борну Гоју и ушао у четвртфинале гренд слема у Њујорку. Новак Ђоковић… »

Вести дана »