Повезане вести
Смувао станију, а желео интимни однос са женом! Испливала шокантна преписка, Асмин поручио Анели да је воли! Раскринкавање
Курир 04.09.2023
Анели Ахмић, која је приликом уласка у "Елиту" изнела шок информацију да ју је муж Асмин Дурџић преварио са Станијом Добројевић, с којом је и даље у вези, остаје при својој тврдњи. Иако старлета у својим изјавама за медије… »
(Фото) Станија објавила прву фотографију са ожењеним дечком: Више му не крије лице! Испијају коктеле и опуштају се крај мора…
Блиц 04.09.2023
Учесница ријалити програма "Задруга 7 - Елита", Анели Ахмић, изнела је минулог викенда шок детаље о мужу Асмину Дурџићу, са којим има дете и који ју је, како је истакла, преварио са ријалити учесницом Станијом Добројевић… »
"Срамота ме је! Ни дан данас нисам добио ДНК, не знам да ли је ћерка моја" Прва исповест Станијиног ожењеног дечка, открио…
Блиц 04.09.2023
Нова учесница ријалити програма "Задруга 7 елита", Анели Ахмић изнела је шок детаље о мужу Асмину Дурџићу са којим има дете и који ју је, како је истакла, преварио са ријалити учесницом Станијом Добројевић. Ипак, старлета тврди… »
(Фото) мрачна тајна станијиног ожењеног дечка: Крије сина од јавности: "Има 12 година и живи у дому"
Блиц 04.09.2023
Нова учесница ријалити програма "Задруга 7 елита", Анели Ахмић изнела је шок детаље о мужу Асмину Дурџићу, који ју је, како је истакла, преварио са ријалити учесницом Станијом Добројевић. Ипак, чини се да ово није била једина… »
(Фото) "ево ти: 2.000 евра и више ме не зови" Испливале преписке Станијиног ожењеног дечка: Пукла још једна брука, Асмин се…
Блиц 04.09.2023
Нова учесница ријалити програма "Задруга 7 елита", Анели Ахмић изнела је шок детаље о мужу Асмину Дурџићу, који ју је, како је истакла, преварио са ријалити учесницом Станијом Добројевић. Ипак, старлета тврди да је то лаж и да… »
"Све те старлете су госпођетине за станију" Анели оплела по швалерки свог мужа: Мени је бивши купио торбе од 35.000€, а њој…
Курир 04.09.2023
Анели Ахмић чим је крочила у ријалити изнела је шок детаље о мужу Асмину Дурџићу, који ју је, како је истакла, преварио са Станијом Добројевић и не престаје да прича о њему у Белој кући. Анели је седела са Лепим Мићом и… »
Манекени, фудбалери и опасни момци станије Добројевић: Имала брак са Русом, а сад се верила са ожењеним!
Мондо 04.09.2023
Иако је већ дубоко загазила у четврту деценију, Станија Добројевић никако да се скраси! Иако је већ дубоко загазила у четврту деценију, Станија Добројевић никако да се скраси! Старлета Станија Добројевић (38) свој емотивни живот… »
Сви момци станије Добројевић: Верила се са ожењеним Асмином, била удата за руса, а ево с којим су је све фудбалерима…
Курир 04.09.2023
Старлета Станија Добројевић свој емотивни живот крије далеко од очију јавности, а сада је као бомба одјекнула вест да се верила са ожењеним мушкарцем с којим ускоро стаје на луди камен. Анели Ахмић, наиме, чим је крочила у… »
Сви момци станије Добројевић: Старлета волела фудбалере и манекене, а онда завела заузетог криминалца: Сада брани ожењеног…
Блиц 04.09.2023
Станија Добројевић планира свадбу са својим вереником Асмином Дурџићем, док учесница "Задруге 7 елита", Анела Ахмић тврди да је он њен супруг и да ју је преварио са старлетом. Ипак, Станија брани свог изабраника и истиче да је… »
(Фото) чист аутогол: Станија је прошлог месеца јавно причала да је у недозвољеној вези, а сад тврди да јој све подмећу…
Блиц 03.09.2023
Учесница "Задруге 7 - Елите", Анели Ахмић, која је синоћ ушла прва у ријалити, изнела је шок детаље о мужу Асмину Дурџићу, који ју је, како је истакла, преварио са ријалити учесницом Станијом Добројевић. Станија је ово… »
"Све старлете су госпођетине за њу, продала се за један каиш": Анели отворила душу о прељуби мужа и Станији: "Ушла сам овде…
Блиц 03.09.2023
Анели Ахмић испричала је да ју је супруг Асмин преварио са старлетом Станијом Добројевић, и да је ушла у "Задругу 7 елите" само како би се склонила од њих. Она је отворила душу Лепом Мићи о читавој ситуацији. - Ја сам ушла овде… »
Вести дана »
Медведев запретио Европској унији: Ако до тога дође, биће озбиљних последица!
Ало пре 31 минутајош 44 повезане
Србин на "танком леду"! Да ли Богдана Богдановића чека судбина Криса Пола?
Вечерње новости пре 1 сатјош 55 повезаних
Деђански: Држава неће дозволити да НБС потпадне под секундарне санкције због НИС-а
РТВ пре 12 минутајош 20 повезаних