Повезане вести

Смувао станију, а желео интимни однос са женом! Испливала шокантна преписка, Асмин поручио Анели да је воли! Раскринкавање

Смувао станију, а желео интимни однос са женом! Испливала шокантна преписка, Асмин поручио Анели да је воли! Раскринкавање

Курир 04.09.2023
Анели Ахмић, која је приликом уласка у "Елиту" изнела шок информацију да ју је муж Асмин Дурџић преварио са Станијом Добројевић, с којом је и даље у вези, остаје при својој тврдњи. Иако старлета у својим изјавама за медије… »
(Фото) Станија објавила прву фотографију са ожењеним дечком: Више му не крије лице! Испијају коктеле и опуштају се крај мора…

(Фото) Станија објавила прву фотографију са ожењеним дечком: Више му не крије лице! Испијају коктеле и опуштају се крај мора…

Блиц 04.09.2023
Учесница ријалити програма "Задруга 7 - Елита", Анели Ахмић, изнела је минулог викенда шок детаље о мужу Асмину Дурџићу, са којим има дете и који ју је, како је истакла, преварио са ријалити учесницом Станијом Добројевић… »
"Срамота ме је! Ни дан данас нисам добио ДНК, не знам да ли је ћерка моја" Прва исповест Станијиног ожењеног дечка, открио…

"Срамота ме је! Ни дан данас нисам добио ДНК, не знам да ли је ћерка моја" Прва исповест Станијиног ожењеног дечка, открио…

Блиц 04.09.2023
Нова учесница ријалити програма "Задруга 7 елита", Анели Ахмић изнела је шок детаље о мужу Асмину Дурџићу са којим има дете и који ју је, како је истакла, преварио са ријалити учесницом Станијом Добројевић. Ипак, старлета тврди… »
(Фото) мрачна тајна станијиног ожењеног дечка: Крије сина од јавности: "Има 12 година и живи у дому"

(Фото) мрачна тајна станијиног ожењеног дечка: Крије сина од јавности: "Има 12 година и живи у дому"

Блиц 04.09.2023
Нова учесница ријалити програма "Задруга 7 елита", Анели Ахмић изнела је шок детаље о мужу Асмину Дурџићу, који ју је, како је истакла, преварио са ријалити учесницом Станијом Добројевић. Ипак, чини се да ово није била једина… »
(Фото) "ево ти: 2.000 евра и више ме не зови" Испливале преписке Станијиног ожењеног дечка: Пукла још једна брука, Асмин се…

(Фото) "ево ти: 2.000 евра и више ме не зови" Испливале преписке Станијиног ожењеног дечка: Пукла још једна брука, Асмин се…

Блиц 04.09.2023
Нова учесница ријалити програма "Задруга 7 елита", Анели Ахмић изнела је шок детаље о мужу Асмину Дурџићу, који ју је, како је истакла, преварио са ријалити учесницом Станијом Добројевић. Ипак, старлета тврди да је то лаж и да… »
"Све те старлете су госпођетине за станију" Анели оплела по швалерки свог мужа: Мени је бивши купио торбе од 35.000€, а њој…

"Све те старлете су госпођетине за станију" Анели оплела по швалерки свог мужа: Мени је бивши купио торбе од 35.000€, а њој…

Курир 04.09.2023
Анели Ахмић чим је крочила у ријалити изнела је шок детаље о мужу Асмину Дурџићу, који ју је, како је истакла, преварио са Станијом Добројевић и не престаје да прича о њему у Белој кући. Анели је седела са Лепим Мићом и… »
Манекени, фудбалери и опасни момци станије Добројевић: Имала брак са Русом, а сад се верила са ожењеним!

Манекени, фудбалери и опасни момци станије Добројевић: Имала брак са Русом, а сад се верила са ожењеним!

Мондо 04.09.2023
Иако је већ дубоко загазила у четврту деценију, Станија Добројевић никако да се скраси! Иако је већ дубоко загазила у четврту деценију, Станија Добројевић никако да се скраси! Старлета Станија Добројевић (38) свој емотивни живот… »
Сви момци станије Добројевић: Верила се са ожењеним Асмином, била удата за руса, а ево с којим су је све фудбалерима…

Сви момци станије Добројевић: Верила се са ожењеним Асмином, била удата за руса, а ево с којим су је све фудбалерима…

Курир 04.09.2023
Старлета Станија Добројевић свој емотивни живот крије далеко од очију јавности, а сада је као бомба одјекнула вест да се верила са ожењеним мушкарцем с којим ускоро стаје на луди камен. Анели Ахмић, наиме, чим је крочила у… »
Сви момци станије Добројевић: Старлета волела фудбалере и манекене, а онда завела заузетог криминалца: Сада брани ожењеног…

Сви момци станије Добројевић: Старлета волела фудбалере и манекене, а онда завела заузетог криминалца: Сада брани ожењеног…

Блиц 04.09.2023
Станија Добројевић планира свадбу са својим вереником Асмином Дурџићем, док учесница "Задруге 7 елита", Анела Ахмић тврди да је он њен супруг и да ју је преварио са старлетом. Ипак, Станија брани свог изабраника и истиче да је… »
(Фото) чист аутогол: Станија је прошлог месеца јавно причала да је у недозвољеној вези, а сад тврди да јој све подмећу…

(Фото) чист аутогол: Станија је прошлог месеца јавно причала да је у недозвољеној вези, а сад тврди да јој све подмећу…

Блиц 03.09.2023
Учесница "Задруге 7 - Елите", Анели Ахмић, која је синоћ ушла прва у ријалити, изнела је шок детаље о мужу Асмину Дурџићу, који ју је, како је истакла, преварио са ријалити учесницом Станијом Добројевић. Станија је ово… »
"Све старлете су госпођетине за њу, продала се за један каиш": Анели отворила душу о прељуби мужа и Станији: "Ушла сам овде…

"Све старлете су госпођетине за њу, продала се за један каиш": Анели отворила душу о прељуби мужа и Станији: "Ушла сам овде…

Блиц 03.09.2023
Анели Ахмић испричала је да ју је супруг Асмин преварио са старлетом Станијом Добројевић, и да је ушла у "Задругу 7 елите" само како би се склонила од њих. Она је отворила душу Лепом Мићи о читавој ситуацији. - Ја сам ушла овде… »

Вести дана »