Povezane vesti
Đoković i Fric igraju drugi meč dana na „Artur Ešu“
Sport klub 04.09.2023
Novak Đoković u četvrtfinalu US Opena igra protiv Tejlora Frica, a taj meč biće odigran kao drugi u dnevnom programu na "Artur Eš" stadionu. Program će na istom terenu otvoriti četvrtfinale u ženskoj konkurenciji u kome će se sastati Jelena… »
Amerikanci konačno fer prema Đokoviću, a obradovali su i Srbe: Novak saznao kad igra protiv Frica
Nova 04.09.2023
Najbolji srpski teniser Novak Đoković dobio je termin kada igra meč protiv Tejlora Frica u četvrtfinalu US opena. Novak i Fric će na teren u utorak uveče od 20 časova po srpskom vremenu, što znači da se menja praksa termina koji u našoj zemlji… »
Alkaraz rutinski u četvrtfinalu US opena
Sport klub 04.09.2023
Karlos Alkaraz nastavlja siguran hod kroz Njujork. Prvi nosilac je prošao u četvrtfinale rutinskom pobedom protiv Italijana Matea Arnaldija 6:3, 6:3, 6:4. U prvom setu presudio je jedan brejk. Alkaraz je u šestom gemu došao do tri prilike da oduzme… »
Konačno! Cela Srbija će gledati Novaka: Određen termin velikog Đokovićevog meča u Americi!
Mondo 04.09.2023
Novak Đoković igraće u dnevnom terminu četvrtfinale US Opena protiv Tejlora Frica. Novak Đoković igraće u dnevnom terminu četvrtfinale US Opena protiv Tejlora Frica. Novak Đoković igraće u dnevnom terminu protiv Tejlora Frica u četvrtfinalu US… »
Dodig i Krajiček posle velike borbe u četvrtfinalu USO
Sport klub 04.09.2023
Ivan Dodig i Ostin Krejiček opravdali su ulogu drugih nosilaca na US Openu u dubl konkurenciji i plasirali se u četvrtfinale. Dodig i Krajiček su u meču osmine finala nakon tri seta i dva sata i 39 minuta igre pobedili Vasila Kirkova i Denisa Kudlu… »
Teodora Kostović u drugom kolu juniorskog USO
Sport klub 04.09.2023
Srpska teniserka Teodora Kostović plasirala se u drugo kolo US Opena u konkurenciji juniorki. Kostović, koja je postavljena za 14. nosioca, je u tri seta savladala Italijanku Frančesku Paće. Meč je trajao 129 minuta, a srpska teniserka je slavila… »
Kiz izbacila Pegulu, za polufinale protiv Vondrušove
Sport klub 04.09.2023
Marketa Vondrušova i Medison Kiz plasirale su se u četvrtfinale US Opena. Kiz je eliminisala trećeg favorita turnira - Džesiku Pegulu. Vondrušva je bila bolja od Pejton Sterns. U okršaju dve Amerikanke bolja je bila 17. igračica sveta Medison Kiz… »
Džon Mekinro ekskluzivno za "Novosti": Smešno je što Đoković nije smeo u Ameriku toliko dugo
Večernje novosti 04.09.2023
Novak Đoković igra četvrtfinale Ju-Es opena protiv Tejlora Frica, a dan pred duel u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" teniski ekspert "Eurosporta" Džon Mekinro govorio je o završnici turnira na Flešing Medousu. Eurosport Nakon dugo vremena u… »
Đoković: Zadovoljan sam, biću spreman za meč sa Tejlorom Fricom
Politika 04.09.2023
NjUJORK – Srpski teniser Novak Đoković izjavio je danas da je zadovoljan igrom protiv Hrvata Borne Goja u osmini finala poslednjeg grend slem turnira sezone u Njujorku. Đoković je jutros nadigrao hrvatskog tenisera 6:2, 7:5, 6:4. „Zadovoljan sam… »
Đoković: "Gledaću Zvezdu i Partizan u Evroligi, crveno-bele u LŠ"
Sportske.net 04.09.2023
Đoković se plasirao u četvrtfinale US opena trijumfom nad hrvatskim teniserom Bornom Gojom sa 6:2, 7:5, 6:4. Novak se posle meča osvrnuo na svoje izdanje. "Zadovoljan sam. Dobro sam ušao u meč, imao sam dobar intenzitet. Prva dva seta su sada bila… »
Đoković: Važna pobeda u tri seta, put postaje teži, ali spreman sam za izazove
Sportski žurnal 04.09.2023
Tri Amerikanca u četvrtfinalu, prvi put od 2005. godine, video sam to. Svi imaju sjajan servis. Tejlor je već dve godine Top 10 igrač, pogotovo dobro igra na betonu u SAD. - Važna pobeda za mene, znao sam da je ključno da smanjim njegov broj asova i… »
Borna Gojo: Nije zabavno igrati protiv Đokovića
Sportski žurnal 04.09.2023
Poželeo sam Đokoviću da osvoji turnir - rekao je Hrvat. Hrvatski teniser Borna Gojo izjavio je da je Srbinu Novaku Đokoviću poželeo da osvoji titulu na poslednjem gren slem turniru, koji se igra u Njujorku. Đoković je jutros u osmini finala… »
Borna Gojo: Poželeo sam Đokoviću da osvoji Ju-Es open
Politika 04.09.2023
NjUJORK – Hrvatski teniser Borna Gojo izjavio je jutros da je Srbinu Novaku Đokoviću poželeo da osvoji titulu na poslednjem grend slem turniru, Ju-Es openu, koji se igra u Njujorku. Đoković je jutros u osmini finala pobedio hrvatskog tenisera 6:2… »
Đoković se plasirao u četvrtfinale US Open-a
Novi magazin 04.09.2023
Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku, pošto je jutros pobedio 105. igrača sveta Bornu Goja iz Hrvatske posle tri seta, 6:2, 7:5, 6:4. Đoković je pobedio posle dva sata i 25 minuta i 57. put u… »
Borna Gojo: Poželeo sam Đokoviću da osvoji Ju-Es open
Dnevnik 04.09.2023
NjUJORK: Hrvatski teniser Borna Gojo izjavio je jutros da je Srbinu Novaku Đokoviću poželeo da osvoji titulu na poslednjem grend slem turniru, Ju-Es openu, koji se igra u Njujorku. Đoković je jutros u osmini finala pobedio hrvatskog tenisera 6:2… »
Kicbil, zvezda, Partizan, mundobasket, Jokić... Novak Đoković otkrio šta bi od sporta želeo da gleda uživo
Večernje novosti 04.09.2023
Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku, pošto je jutros pobedio 105. igrača sveta Bornu Goja iz Hrvatske posle tri seta, 6:2, 7:5, 6:4. Tanjug/AP Đoković je pobedio posle dva sata i 25 minuta i… »
Srpski teniser Hamad Međedović osvojio čelendžer na Majorki
Vesti online 04.09.2023
Srpski teniser Hamad Međedović osvojio je titulu na ATP čelendžeru na Majorki, pošto je u finalu pobedio Francuza Arolda Majoa 6:2, 4:6, 6:2. Meč je trajao sat i 50 minuta. Međedović je 143. teniser sveta, dok je Majo 204. na ATP listi… »
Đoković obezbedio plasman u četvrtfinale US Opena: Borna Gojo nedorastao rival
Euronews 04.09.2023
Pobeda uprkos slabijoj igri u trećem kolu US Opena protiv Lasla Đera motivisala je Novaka Đokovića da u osmini finala poslednjeg Gren slema u sezoni zaigra na mnogo boljem nivou i rutinski savlada Bornu Goja - 6:2, 7:5, 6:4. Meč na "Artur Neš"… »
Ona je manipulatorka, vrti me oko malog prsta! Novak nikad iskreniji o odnosima u porodici!
Mondo 04.09.2023
Novak Đoković je na US openu pričao i o svojoj porodici, o odnosu kakav ima prema ćerki Tari i sinu Stefanu. Novak Đoković je na US openu pričao i o svojoj porodici, o odnosu kakav ima prema ćerki Tari i sinu Stefanu. Novak Đoković (36) pokazao… »
Nikada to nisam gledao! Đoković se igrao sa Hrvatom, pa progovorio o Zvezdi, Partizanu, Jokiću...
Mondo 04.09.2023
Novak Đoković posle meča sa Bornom Gojom pričao je o US openu, ali i o stvarima koje nemaju veze sa tenisom. Novak Đoković posle meča sa Bornom Gojom pričao je o US openu, ali i o stvarima koje nemaju veze sa tenisom. Novak Đoković rutinski je… »
Đoković ostavio Hrvata bez šanse za četvrtfinale US Opena!
Sportske.net 04.09.2023
Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku, pošto je jutros pobedio 105. igrača sveta Bornu Goja iz Hrvatske posle tri seta, 6:2, 7:5, 6:4. Đoković je pobedio posle dva sata i 25 minuta i 57. put u… »
Novi teniski talas iz Srbije: Hamad Međedović podigao pehar na turniru kod Rafaela Nadala
Večernje novosti 03.09.2023
Srpski teniser Hamad Međedović osvojio je večeras titulu na ATP čelendžeru na Majorki, pošto je u finalu pobedio Francuza Arolda Majoa 6:2, 4:6, 6:2. Foto: Goran Čvorović Meč je trajao sat i 50 minuta. Međedović je 143. teniser sveta, dok je… »
Vesti dana »
"Plavi zid" odlučujući za američke izbore: Ove zemlje biće ključne, ko tu pobedi, verovatno će biti novi predsednik
Blic pre 4 satijoš 3 povezane
Dačić: Prijem tzv. Kosova nije bio na dnevnom redu Generalne skupštine Interpola
Blic pre 5 satijoš 3 povezane
Vučić: U Srbiji nema jeftine radne snage, prosečna plata u decembru 2026. biće 1.150 evra
Danas pre 6 satijoš 1 povezana