Повезане вести

"Помози ми да оздравим, излечи ме!" Жена Марка Булата потресном објавом и сликом у колицима растужила све!

"Помози ми да оздравим, излечи ме!" Жена Марка Булата потресном објавом и сликом у колицима растужила све!

Мондо 04.09.2023
Супруга певача Марка Булата, Марија Булат, бори се са тешком болешћу, а сада је све забринула објавом и овим речима! Супруга певача Марка Булата, Марија Булат, бори се са тешком болешћу, а сада је све забринула објавом и овим… »
"Напрсли су јој пршљенови на три места": Болна исповест Марка Булата о супрузи која је болесна: "Стање је озбиљно, има 37…

"Напрсли су јој пршљенови на три места": Болна исповест Марка Булата о супрузи која је болесна: "Стање је озбиљно, има 37…

Блиц 04.09.2023
Фолк певач Марко Булат проговорио је о лошем здравственом стању своје супруге Марије Булат након што је она објавила фотографију на којој је у инвалидским колицима. - Фотографија у инвалидским колицима је из времена када је била… »
"Маријино стање је озбиљно" Жени Марка Булата напрсла три пршљена! Болна исповест певача

"Маријино стање је озбиљно" Жени Марка Булата напрсла три пршљена! Болна исповест певача

Курир 04.09.2023
Певач Марко Булат отворио је душу поводом нарушеног здравља његове супруге. Он је испричао да се Марија суочава са тешким обољењем кичме због чега свакодневно одлази на болне терапије, као и да је он дубоко забринут за мајку… »
"Имам једва 50 кила, хтела сам да му родим децу, па макар умрла": Овако Марија Булат прича о својој борби са опаком…

"Имам једва 50 кила, хтела сам да му родим децу, па макар умрла": Овако Марија Булат прича о својој борби са опаком…

Блиц 04.09.2023
Супруга певача Марка Булата, Марија Булат дуго се бори са тешком болешћу, а сада је објавила и фотографију да је у инвалидским колицима. Она је овом објавом забринула своје пратиоце на Инстаграму, а уз то је послала и јаку поруку… »

Вести дана »