Povezane vesti

"Pomozi mi da ozdravim, izleči me!" Žena Marka Bulata potresnom objavom i slikom u kolicima rastužila sve!

"Pomozi mi da ozdravim, izleči me!" Žena Marka Bulata potresnom objavom i slikom u kolicima rastužila sve!

Mondo 04.09.2023
Supruga pevača Marka Bulata, Marija Bulat, bori se sa teškom bolešću, a sada je sve zabrinula objavom i ovim rečima! Supruga pevača Marka Bulata, Marija Bulat, bori se sa teškom bolešću, a sada je sve zabrinula objavom i ovim rečima! Supruga… »
"Marijino stanje je ozbiljno" Ženi Marka Bulata naprsla tri pršljena! Bolna ispovest pevača

"Marijino stanje je ozbiljno" Ženi Marka Bulata naprsla tri pršljena! Bolna ispovest pevača

Kurir 04.09.2023
Pevač Marko Bulat otvorio je dušu povodom narušenog zdravlja njegove supruge. On je ispričao da se Marija suočava sa teškim oboljenjem kičme zbog čega svakodnevno odlazi na bolne terapije, kao i da je on duboko zabrinut za majku svoje dvoje dece… »
"Naprsli su joj pršljenovi na tri mesta": Bolna ispovest Marka Bulata o supruzi koja je bolesna: "Stanje je ozbiljno, ima 37…

"Naprsli su joj pršljenovi na tri mesta": Bolna ispovest Marka Bulata o supruzi koja je bolesna: "Stanje je ozbiljno, ima 37…

Blic 04.09.2023
Folk pevač Marko Bulat progovorio je o lošem zdravstvenom stanju svoje supruge Marije Bulat nakon što je ona objavila fotografiju na kojoj je u invalidskim kolicima. - Fotografija u invalidskim kolicima je iz vremena kada je bila na magnetnoj… »
"Htela sam da mu rodim decu pa makar umrla" Supruga Marka Bulata o borbi s teškom bolešću, jedva imala 50 KG, a ima više…

"Htela sam da mu rodim decu pa makar umrla" Supruga Marka Bulata o borbi s teškom bolešću, jedva imala 50 KG, a ima više…

Kurir 04.09.2023
Marija Bulat, supruga Marka Bulata godinama se bori sa veoma teškom bolešću, a sada je sve zabrinula njena fotografija iz bolnice na kojoj je ona u invalidskim kolicima. Marija se obratila i emotivnim rečima, a pre nekoliko godina je govorila o svojoj… »
"Imam jedva 50 kila, htela sam da mu rodim decu, pa makar umrla": Ovako Marija Bulat priča o svojoj borbi sa opakom…

"Imam jedva 50 kila, htela sam da mu rodim decu, pa makar umrla": Ovako Marija Bulat priča o svojoj borbi sa opakom…

Blic 04.09.2023
Supruga pevača Marka Bulata, Marija Bulat dugo se bori sa teškom bolešću, a sada je objavila i fotografiju da je u invalidskim kolicima. Ona je ovom objavom zabrinula svoje pratioce na Instagramu, a uz to je poslala i jaku poruku u kojoj je istakla… »
Marija Bulat u invalidskim kolicima: Objavila fotografiju iz bolnice, a rečima rastužila mnoge: Ovako sada izgleda supruga…

Marija Bulat u invalidskim kolicima: Objavila fotografiju iz bolnice, a rečima rastužila mnoge: Ovako sada izgleda supruga…

Blic 04.09.2023
Supruga pevača Marka Bulata, Marija Bulat godinama se bori sa teškom bolešću, a sada je objavila i fotografiju iz bolnice i zabrinula sve. Ona je podelila fotografiju na kojoj je u invalidskim kolicima, te je objavom i opisom rastužila svoje… »

Vesti dana »