Повезане вести

Сведок: Курти није хтео да разговара са мном када ми је ОВК отела рођаке

Сведок: Курти није хтео да разговара са мном када ми је ОВК отела рођаке

Политика 04.09.2023
У наставку суђења Хашиму Тачију и његовим сарадницима оптуженима за ратне злочине на КиМ, данас је саслушан 20. сведок тужилаштва. Реч је о особи чије су рођаке одвели припадници ОВК 1998. године у околини Ораховца и они се… »
Сведок: Мој рођак је 1998. нестао у рукама ОВК, био је већи патриота од Тачија и Весељија

Сведок: Мој рођак је 1998. нестао у рукама ОВК, био је већи патриота од Тачија и Весељија

Бета 04.09.2023
Заштићени сведок оптужбе изјавио је данас, на хашком процесу бившем команданту ОВК Хашиму Тачију (Хасхим Тхаци) и саоптуженима за ратне злочине на Косову и у Албанији, да је његов блиски рођак заувек нестао пошто су га 1998. у… »
Тужитељка чита речи сведока 4368, у хашкој судници мук: ОВК ми одвела рођака 1998, о њему не знамо ништа, а били смо за…

Тужитељка чита речи сведока 4368, у хашкој судници мук: ОВК ми одвела рођака 1998, о њему не знамо ништа, а били смо за…

Курир 04.09.2023
Двадесети сведок у процесу који се у Хагу води против Хашима Тачија, Кадрија Весељија, Јакупа Краснићија и Реџепа Сељимија рекао је данас да су припадници ОВК 1998. године одвели члана његове породице о коме се од тада ништа… »
Наставља се суђење Тачију и осталим бившим вођама ОВК: Прошле недеље завршено саслушање сведока!

Наставља се суђење Тачију и осталим бившим вођама ОВК: Прошле недеље завршено саслушање сведока!

Курир 04.09.2023
У Специјалном суду у Хагу данас се очекује наставак суђења у случају против лидера ОВК Хашима Тачија, Кадрија Весељија, Јакупа Краснићија и Реџепа Сељимија. Прошле недеље је у Хагу, на затвореној седници, завршено саслушање… »

Вести дана »