Povezane vesti
Svedok: Kurti nije hteo da razgovara sa mnom kada mi je OVK otela rođake
Politika 04.09.2023
U nastavku suđenja Hašimu Tačiju i njegovim saradnicima optuženima za ratne zločine na KiM, danas je saslušan 20. svedok tužilaštva. Reč je o osobi čije su rođake odveli pripadnici OVK 1998. godine u okolini Orahovca i oni se nikad nisu vratili svojim… »
Svedok: Moj rođak je 1998. nestao u rukama OVK, bio je veći patriota od Tačija i Veseljija
Beta 04.09.2023
Zaštićeni svedok optužbe izjavio je danas, na haškom procesu bivšem komandantu OVK Hašimu Tačiju (Hashim Thaci) i saoptuženima za ratne zločine na Kosovu i u Albaniji, da je njegov bliski rođak zauvek nestao pošto su ga 1998. u okolini Orahovca odveli… »
Tužiteljka čita reči svedoka 4368, u haškoj sudnici muk: OVK mi odvela rođaka 1998, o njemu ne znamo ništa, a bili smo za…
Kurir 04.09.2023
Dvadeseti svedok u procesu koji se u Hagu vodi protiv Hašima Tačija, Kadrija Veseljija, Jakupa Krasnićija i Redžepa Seljimija rekao je danas da su pripadnici OVK 1998. godine odveli člana njegove porodice o kome se od tada ništa ne zna, prenosi Koha… »
Nastavlja se suđenje Tačiju i ostalim bivšim vođama OVK: Prošle nedelje završeno saslušanje svedoka!
Kurir 04.09.2023
U Specijalnom sudu u Hagu danas se očekuje nastavak suđenja u slučaju protiv lidera OVK Hašima Tačija, Kadrija Veseljija, Jakupa Krasnićija i Redžepa Seljimija. Prošle nedelje je u Hagu, na zatvorenoj sednici, završeno saslušanje 19. svedoka u slučaju… »
Vesti dana »
Evroposlanik Prebilič u Novom Sadu tražio da vlast prekine napade na akademsku zajednicu
Beta pre 6 minutajoš 34 povezane
Vlada Srbije predlaže ukidanje naknade za ulaz u nacionalne parkove vozila stanovnika susednih naselja
Insajder pre 36 minutajoš 37 povezanih
„Imao je sreće, veoma mnogo sreće…“: Nekada prva na svetu prokomentarisala Novakov potez koji ga je mogao mnogo koštati
Danas pre 36 minutajoš 86 povezanih
"Putevi Srbije" upalili alarm! Ovom delu Srbije večeras preti ledena kiša! Ali to nije sve, najavljena još jedna opasna pojava
Blic pre 36 minutajoš 42 povezane
Akcija Zajedno za studente na Trgu Nikole Pašića, pristalice vlasti se okupile u Pionirskom parku (FOTO)
Insajder pre 36 minutajoš 23 povezane