Povezane vesti
Beograđanin kupio hleb pa se zaprepastio kad ga isekao: Ono što je našao unutra je baš jezivo (foto)
Kurir 04.09.2023
Na Instagram stranici moj_beo_grad_ pojavila se objava jednog potrošača iz Beograda koji je napisao da je navodno u hlebu pronašao šraf. - Evo upravo sam našao šraf u hlebu koji se prodaje u Barajevu - piše u objavi uz fotografije. Podsetimo, Kurir je i… »
Užasno! Beograđanin u hlebu pronašao neverovatan predmet: Mogao da polomi zube - Kako je moguće da se to desi?
Mondo 04.09.2023
Beograđanin je u hlebu pronašao neverovatan predmet. Beograđanin je u hlebu pronašao neverovatan predmet. Potrošač iz Beograda napisao je na društvenoj mreži da je u hlebu pronašao šraf. Informaciju je objavio na Instagram stranici Moj Beograd. "Evo… »
Vesti dana »
Pronađeno 56 paketića heroina i oprema za merenje droge, uhapšena dva muškarca u Obrenovcu
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 30 povezanih
Pad nadstrešnice, 22 meseca kasnije: Održani skupovi u Novom Sadu i Nišu, šetnja planirana u Beogradu
BBC News pre 35 minutajoš 43 povezane
Šta je prethodilo trostrukom ubistvu u Danilovgradu: Rus stigao autobusom iz BiH, na strelište dolazio i ranije
N1 Info pre 8 satijoš 57 povezanih
Šezdeset pet godina od prve konferencije Pokreta nesvrstanih; Vučić: Branimo ideju da svet mora da pripada svima
RTS pre 1 satjoš 76 povezanih