Povezane vesti
Beograđanin kupio hleb pa se zaprepastio kad ga isekao: Ono što je našao unutra je baš jezivo (foto)
Kurir 04.09.2023
Na Instagram stranici moj_beo_grad_ pojavila se objava jednog potrošača iz Beograda koji je napisao da je navodno u hlebu pronašao šraf. - Evo upravo sam našao šraf u hlebu koji se prodaje u Barajevu - piše u objavi uz fotografije. Podsetimo, Kurir je i… »
Užasno! Beograđanin u hlebu pronašao neverovatan predmet: Mogao da polomi zube - Kako je moguće da se to desi?
Mondo 04.09.2023
Beograđanin je u hlebu pronašao neverovatan predmet. Beograđanin je u hlebu pronašao neverovatan predmet. Potrošač iz Beograda napisao je na društvenoj mreži da je u hlebu pronašao šraf. Informaciju je objavio na Instagram stranici Moj Beograd. "Evo… »
Vesti dana »
Tramp: SAD će potpuno uništiti Iran u slučaju atentata na mene
Insajder pre 27 minutajoš 14 povezanih
Počeo sa radom portal „Ko si, bre, ti“: Građani mogu anonimno da prijavljuju funkcionere
Zrenjaninski pre 1 satjoš 4 povezane
UKRAJINSKA KRIZA: Raketni udar na Kijev; Ukrajina napala plovila u Taganrogskom zalivu
RTV pre 1 satjoš 6 povezanih
AMSS upozorava na pojačan saobraćaj: Vikend donosi gužve, na Batrovcima putnička vozila trenutno čekaju pola sata
Ozon pre 37 minutajoš 7 povezanih