Povezane vesti
Beograđanin kupio hleb pa se zaprepastio kad ga isekao: Ono što je našao unutra je baš jezivo (foto)
Kurir 04.09.2023
Na Instagram stranici moj_beo_grad_ pojavila se objava jednog potrošača iz Beograda koji je napisao da je navodno u hlebu pronašao šraf. - Evo upravo sam našao šraf u hlebu koji se prodaje u Barajevu - piše u objavi uz fotografije. Podsetimo, Kurir je i… »
Užasno! Beograđanin u hlebu pronašao neverovatan predmet: Mogao da polomi zube - Kako je moguće da se to desi?
Mondo 04.09.2023
Beograđanin je u hlebu pronašao neverovatan predmet. Beograđanin je u hlebu pronašao neverovatan predmet. Potrošač iz Beograda napisao je na društvenoj mreži da je u hlebu pronašao šraf. Informaciju je objavio na Instagram stranici Moj Beograd. "Evo… »
Vesti dana »
Ministarka energetike: Očekujem da do kraja nedelje imamo 90 odsto usaglašenih stavova sa MOL, nastavljamo razgovore
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 23 povezane
Nestabilno vreme i preokret u poslednjoj nedelji aprila: Čubrilo najavljuje veliku promenu početkom maja
Mondo pre 2 satajoš 27 povezanih
Studenti Akademije umetnosti u Novom Sadu ušli u zgradu Dekanata: Traže ostavku dekana
NIN pre 20 minutajoš 18 povezanih
Uhapšen mladić u Beogradu zbog sumnje na učešće u ratu: Kod sebe imao vojnu knjižicu ukrajinske vojske (foto)
Euronews pre 30 minutajoš 52 povezane
U Kini počelo tehničko testiranje mašina za kopanje beogradskog metroa
Forbes pre 1 satjoš 22 povezane