Povezane vesti
"Mama je greškom lekara umrla 10 dana posle mog rođenja" Influenserka doživela veliku tragediju, u 19. pala u veliku…
Kurir 04.09.2023
Influenserka Nađa Erić, progovorila o svom bolnom odrastanju koje je obeležilo smrt majke samo deset dana nakon porođaja. Njena majka imala je komplikacije nakon porođaja koje su je, kako tvrdi, greškom lekara, koštale života. - Komplikacija se… »
Mama mi je umrla kada sam bila stara svega 10 dana, a otac... Zbog potresne priče Nađe Erić plače cela nacija
Story 04.09.2023
Nađa Erić, javnosti je postala poznata tokom učešća u rijalitiju „Survivor“, kada je prvi put progovorila o svom bolnom odrastanju. Tragedija Nađe Erić otpočela je njenim rođenjem, jer je samo deset dana nakon što je donela na svet, njena… »
Vesti dana »
Profesori iz Niša u šetnji do Merošine, novosadski skup "Roditeljska solidarnost", u Ljubljani protest podrške srpskim studentima
RTS pre 30 minutajoš 28 povezanih
Kiša i sneg stižu u Srbiju, evo i kada: Ovi predeli biće prvi na udaru padavina
Telegraf pre 2 satajoš 14 povezanih
Uhapšeni bivši poslanik Zoran Zečević i njegov sin! Oglasio se MUP: Inspektore jurili kolima, pa izazvali nesreću, troje završilo sa teškim povredama
Blic pre 15 satijoš 5 povezanih
Hamas predao tri izraelska taoca Crvenom krstu, očekuje se puštanje palestinskih zatvorenika (foto, video)
Blic pre 4 satijoš 16 povezanih
Vučević: Neću povući ostavku, ja sam za izbor novog mandatara i nove vlade
RTS pre 2 satajoš 14 povezanih