Povezane vesti
Đedović i Kačavenda: Raskrinkavanje i šok detalji o Ani i Buliću! (VIDEO)
Svet plus 04.09.2023
Marko Đedović i Milena Kačavenda nastavljaju raskrinkavanje! Šok detalji o Ani Ćurčić i Aci Buliću ali i varanju prvog muža i Zvezdana Slavnića... Marko je krenuo da iznosi koliko dokaza ima protiv Ane Ćurčić. "Ja imam sve dokaze sada. Ona i… »
"Aca više ne zna šta da radi": Đedović zapretio Buliću i Ani Ćurčić, iznosi prljav veš - Milena zanemela kad je čula…
Blic 04.09.2023
Milena Kačavenda i Marko Đedović imali su maratonsku trač-partiju u toaletu, gde su izneli skandalozne detalje o Ani Ćurčić i Aci Buliću, a Đedović poseduje i sve dokaze, koje tek planira da iznese. Čak ni "kuma" nije imala pojma o onome što… »
"Ćerku je od izlaska videla samo jednom": Kačavenda otkrila sve Anine laži: "Sve je to dobar dogovor sa Zvezdanom"
Blic 04.09.2023
Marko Đedović i Milena Kačavende rešili su da raskrinkaju bivšu zadrugarku Anu Ćurčić, te su nastavili sa razgovorom o njoj. Đedović je otkrio Mileni da su Ana i Zvezdan imali plan od njegovog ulaska šta i kako da rade kako bi zaradili što… »
"Dovodila mu je ribe, zvezdan je rekao za te trojke": Šok razgovor Kačavende i Đedovića: Kuma oplela i po Aci Buliću
Blic 04.09.2023
Marko Đedović u razgovoru sa Milenom Kačavendom rekao je da poseduje mnoge dokaze kada je u pitanju sukob između nje, Ane Ćurčić i Ace Bulića, a u jednom trenutku potegla se tema ljubavnog odnosa Ane Ćurčić i njenog bivšeg partnera Zvezdana… »
"Ana je zvezdanu dovodila ribe za trojku" Kuma Nacionale razvezala jezik, otkrila šta je sve Bulić platio Ćurčićevoj! Sve…
Kurir 04.09.2023
Milena Kačavenda i Marko Đedović imali su svojevrsnu trač-partiju u toaletu velelepne vile "Milenija", gde su izneli skandalozne detalje o Ani Ćurčić i Aci Buliću. Đedović je tom prilikom istakao da poseduje mnoge dokaze koje tek planira da… »
"Zvezdana dovodila u krevet gde je spavala s mužem" Kuma zadaje udarac za udarcem Ani Ćurčić! Evo šta je sve lagala u…
Kurir 04.09.2023
Marko Đedović i Milena Kačavenda su nastavili razgovor u WC o Ani Ćurčić! - Moj i Anin dogovor je bio da krijem da je varala muža sa Zvezdanom Slavnićem, a taj čovek je sjajan tip. Zvezdan je rekao mnoge istine unutara. Ja moram da kažem da ja… »
"Ćurčićeva napala Bulića, pa mu se uvukla u krevet" Kuma i Đedović uz jutarnju kafu raskrinkali Anu i Acu, imaju i…
Kurir 04.09.2023
Milena Kačavenda i Marko Đedović imali su maratonsku trač-partiju u toaletu, gde su izneli skandalozne detalje o Ani Ćurčić i Aci Buliću, a Đedović poseduje i sve dokaze, koje tek planira da iznese. Čak ni kuma nije imala pojma o onome što je… »
Vesti dana »
Najtužnija škola u Srbiji! Učenici Tekstilne škole u Leskovcu se opraštaju od ubijenog tinejdžera (foto/video)
Blic pre 5 satijoš 32 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB: Prekršeno primirje – Izrael gađao jug Libana; general Iranske revolucionarne garde ubijen u Siriji
RTV pre 1 satjoš 25 povezanih
Putin preti Kijevu eksperimentalnom hipersoničnom raketom, za Trampa misli da je inteligentan
Danas pre 3 satajoš 25 povezanih