Повезане вести
Милатовић: Залажем се за широку Владу Црне Горе
РТВ 04.09.2023
ЗАГРЕБ - Председник Црне Горе Јаков Милатовић изјавио је данас у Загребу да се залаже за широку Владу Црне Горе, те да би волео да нова влада буде што пре изабрана да би се дошло до решења у правосуђу. "Мислим да је то насушна… »
Политика 04.09.2023
ЗАГРЕБ – Председник Црне Горе Јаков Милатовић изјавио је данас у Загребу да се залаже за широку Владу Црне Горе, те да би волео да нова влада буде што пре изабрана да би се дошло до решења у правосуђу. „Мислим да је то насушна… »
Еуроневс 04.09.2023
Председник Црне Горе Јаков Милатовић изјавио је данас у Загребу да се залаже за широку Владу Црне Горе, те да би волео да нова влада буде што пре изабрана да би се дошло до решења у правосуђу. "Мислим да је то насушна потреба… »
Вести онлине 04.09.2023
Председник Црне Горе Јаков Милатовић је говорио о политичкој стабилности у Црној Гори и истакао да је земља на раскрсници – хоће ли постати у потпуности правна држава. – Нисам сигуран да они који су од Црне Горе направили… »
Вести дана »
Вучић у Бриселу: Разговори о европском путу Србије и енергетској безбедности
Еуроневс пре 8 минутајош 24 повезане
НБС одржава стабилност девизног тржишта уз благе осцилације курса динара према евру
Наслови.аи пре 33 минутајош 32 повезане
НИС под санкцијама: Вучић најављује рок и преговори са потенцијалним купцима
Наслови.аи пре 33 минутајош 29 повезаних
Стефановић (ССП): Једино што Вучић може да каже челницима ЕУ је да је Србију отела мафија
Бета пре 5 сатијош 29 повезаних