Povezane vesti
Milatović: Zalažem se za široku Vladu Crne Gore
RTV 04.09.2023
ZAGREB - Predsednik Crne Gore Jakov Milatović izjavio je danas u Zagrebu da se zalaže za široku Vladu Crne Gore, te da bi voleo da nova vlada bude što pre izabrana da bi se došlo do rešenja u pravosuđu. "Mislim da je to nasušna potreba Crne Gore", kazao… »
Politika 04.09.2023
ZAGREB – Predsednik Crne Gore Jakov Milatović izjavio je danas u Zagrebu da se zalaže za široku Vladu Crne Gore, te da bi voleo da nova vlada bude što pre izabrana da bi se došlo do rešenja u pravosuđu. „Mislim da je to nasušna potreba Crne Gore”, kazao… »
Euronews 04.09.2023
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović izjavio je danas u Zagrebu da se zalaže za široku Vladu Crne Gore, te da bi voleo da nova vlada bude što pre izabrana da bi se došlo do rešenja u pravosuđu. "Mislim da je to nasušna potreba Crne Gore", kazao je… »
Vesti online 04.09.2023
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović je govorio o političkoj stabilnosti u Crnoj Gori i istakao da je zemlja na raskrsnici – hoće li postati u potpunosti pravna država. – Nisam siguran da oni koji su od Crne Gore napravili bespravnu državu mogu pomoći da… »
Vesti dana »
Spajić: Crna Gora će biti u EU 2028. godine, tu čekamo ostale
Nedeljnik pre 24 minutajoš 11 povezanih
Penzionerka pokošena na pešačkom prelazu u Nišu! Rođaka nastradale opisala tragediju: Išla je da podigne pare, a onda se unuka javila plačući... (foto)
Kurir pre 59 minutajoš 11 povezanih
Zelenski otvoren za održavanje izbora i tijekom rata ako SAD i saveznici mogu garantirati sigurnost
Slobodna Evropa pre 39 minutajoš 11 povezanih
Nakon jutarnjeg mraza sledi topao decembarski dan Temperatura do 16 stepeni, ali magla ostaje evo kakvo nas vreme očekuje narednih sedam dana
Dnevnik pre 59 minutajoš 9 povezanih