Povezane vesti
Zvao sam je, rekla je - boli me uvo da dođem na svadbu! Rat bivših verenika ne prestaje, Darko Lazić odgovorio Marini!
Mondo 04.09.2023
Darko Lazić reagovao je na komentare svoje bivše verenice da nju i sina Alekseja nije zvao na venčanje. Darko Lazić reagovao je na komentare svoje bivše verenice da nju i sina Alekseja nije zvao na venčanje. O venčanju Darka Lazića i dalje se priča, a… »
Obrt: Darko Lazić tvrdi da je bivšu verenicu Marinu pozvao na svadbu i šokirao detaljima – a Anu Sević je nahvalio
Nova 04.09.2023
Pevač se oglasio povodom skandala. Nisu se sasvim stišale strasti od svadbenog veselja Darka Lazića i Katarine Lazić. Mladenci su uživali u proslavi na kojoj je prisustvovao veliki broj estradnih ličnosti. Mnoge je šokiralo to što je pevač na svadbu… »
"Ana Sević je gospođetina, a Marina je ispala budala": Darko Lazić o bivšoj verenici nakon svadbe: "Zvao sam je na veselje…
Blic 04.09.2023
Pevač Darko Lazić izgovorio je sudbonosno "da" u crkvi izabranici Katarini, a na gala svadbu nije bila pozvana Darkova bivša verenica Marina Gagić za razliku od Lazićeve bivše žene Ane Sević. Darko Lazić sada je prvi put progovorio o odnosu sa Marinom… »
"Marinu sam zvao na svadbu, rekla je da je boli uvo da dođe" Darko tvrdi da njegova bivša laže: Sevićka je gospođetina!
Kurir 04.09.2023
Ni 24 sata nakon venčanja Darko Lazić i Kaća Lazić ne mogu da sumiraju utiske. Samo dan kasnije njih dvoje su ugostili u svom domu obe porodice - i njenu i njegovu. Lazić kaže da je Marini poziv uručen, ali da mu je jako žao što njegov sin Aleksej nije… »
Vesti dana »
"Ako se utvrdi Dačićeva odgovornost, neće čekati vas da podnese ostavku": Haos u Skupštini zbog ubistva Nešovića
Mondo pre 50 minutajoš 33 povezane
Pogledajte - Dolazak Putina u Peking: Doček uz sve pročasti (video)
Večernje novosti pre 15 minutajoš 36 povezanih
Saobraćaj preusmeren na novi most. Oglasilo se Ministarstvo bezbednosti BiH nakon urušavanja mosta na graničnom prelazu Gradiška.
Blic pre 25 minutajoš 40 povezanih
Novi rok Tramp daje Iranu još 2 do 3 dana: "Došlo bi do nuklearnog Holokausta..."
Telegraf pre 59 minutajoš 28 povezanih
Imao 2:0 protiv Sinera na Vimbldonu, a SAD... Veliko iznenađenje na Rolan Garosu
Večernje novosti pre 29 minutajoš 29 povezanih