Повезане вести
ФОТО Звезда промовисала новог играча: Описује себе као модерног штопера, једва чека Лигу шампиона
Нова 04.09.2023
Нови фудбалер Црвене звезде Насер Ђига представљен је у понедељак увече на стадиону "Рајко Митић". Ђига је 20-годишњи штопер ког краси брзина, чиме се и препоручио тренеру црвено-белих Бараку Бахару пред Лигу шампиона. Млади… »
Ђига - Такав Бахару треба!
Спортске.нет 04.09.2023
И док је тренер Црвене звезде Барак Бахар ових дана на мини одмору, с обзиром да следи двонедељна првенствена пауза, управа Црвене звезде вредно ради да му омогуићи још квалитетнији тим када се за пар дана буде вратио из… »
Сада и званично - Ђига у Звезди: ''Ја сам модеран дефанзивац, брз, јак, знам са лоптом...''
Спортске.нет 04.09.2023
Фудбалер из Буркине Фасо Насер Ђига нови је играч Црвене звезде, пренео је данас београдски клуб. Он у Звезду стиже на једногодишњу позајмицу из швајцарског Базела, уз могућност откупа уговора на крају сезоне. "Задовољан сам… »
Потписано - "звезда је спремна за Лигу шампиона" Остварена велика жеља Барака Бахара, стигао је Насер Ђига!
Мондо 04.09.2023
ФК Црвена звезда комплетирала је одбрану за Лигу шампиона. ФК Црвена звезда комплетирала је одбрану за Лигу шампиона. ФК Црвена звезда потврдила је да је доскорашњи штопер Базела Насер Ђига потписао уговор и задужио дрес са… »
Звезда довела прву од две "бомбе": Последњи сати за појачања за Лигу шампиона, бурно на "Маракани"!
Вечерње новости 04.09.2023
Црвена звезда улази у наставак сезоне 2023/2024 уз појачања са којима жели да буде конкурентна и у Лиги шампиона. ФК Црвена звезда Са црвено-белима је уговор потписао талентовани дефанзивац Насер Ђига, досадашњи играч Базел… »
Вести дана »

Како је новосадски студент, а како Кристијан Голубовић изведен из затвора да испрати родитеља: Сахрана достојанства
Луфтика пре 1 сатјош 4 повезане